Jual&Beli Ikan Keli

 

Salam sejahtera dan ribuan terima kasih kerana meluangkan masa melayari Laman Blog ini, Disini kami menyediakan Ruang Khas kepada pelawat, Penternak dan bakal-bakal penternak ikan keli boleh  mengiklankan perniagaan mereka di ruang khas yang kami sediakan, anda boleh tulis kan komen anda di ruang Komen supaya dengan cara ini dapat membantu mencari pelangan anda nanti.

saya tidak mengenakan sebarang bayaran kepada ANDA  ianya percuma, pelawat boleh menaipkan iklan di ruang komen sahaja, gambar perniagaan tidak dibenarkan hanya  komen berbentuk iklan, komen, maklumat keli, pasaran dsb sahaja.

Ruang Iklan Ini Percuma anda tidak perlu bayar apa-apa hanya cukup melafazkan Bismillahhirahmannirahim…

Iklan selain Ikan Keli tidak dibenarkan.

583 Responses to Jual&Beli Ikan Keli

  1. Nor Arzian Saeman says:

    Assalamualaikum….

    Kepada pembeli yang berminat untuk membeli ikan keli dengan harga murah, sila hubungi saya. Harga dapat dikurangkan jika membeli secara borong. Terima kasih.

    YAN : 012-2410703

    • man puchong says:

      Salam buat Yan, kalau saya ingin membeli kira2 satu tan sebulan berapa harga yg ditawarkan?

      • syazwan says:

        salam,jika man bersetuju saya boleh membekalkan 1 tan sebulan dengan harga RM3/kg..jika man bersetuju ,col saya 017-9254700

      • adie says:

        keli organik macamna amik jugak ker??

      • Karuna says:

        Bro, i area machap, simpang renggam johor. saya ingin cari pembeli. i ingin jual kesemuanya, mungkin 3 tan. penjual dan pembeli i yang sebelum ini dah lesap. i bagi makan pelet dan kubis dan sayuran. call 0167694695

      • nordin says:

        assalamualaikum…. man kami ada jual ikan keli..kalau b.minat,nnti kita bincang harganya…berapa tan kita ada…(^_^) wasalam…

    • muhamad says:

      SALAM, APA KATA KALAU SAYA X CUKUP IKAN, SAYA CONTACT ENCIK BOLEH? NANTI ENCIK BG TAU BRAPA HARGA. APA2 PUN NT KITA DEAL YE. WASALAM

      • shibul says:

        salam cik muhamad, ada beli keli matang ke? kalu saya nk jual kt encik camne? kolam area daerah bandar baru, kedah.

    • wira says:

      kepada bang Nor arzian
      harga ikan keli abang berape????
      alamat abang Nor dimane??
      Bisa Kirim sampai perbatasan ENTIKONG ga??

      • zam says:

        Wira,

        Saya zam boleh supply ikan keli dekat awak.Entikong tu kat daerah mana?

      • ain says:

        ad sesiapa yg berminat nak beli kolam ikan keli kanvas..murah jer 60k…smua brang dan ikan sy bg trus…bleh tlipon sy dgn segera 0136411250…

    • azliza says:

      Salam Yan….boleh saya minta alamat email?

    • abul khair, bukit kapar, klang says:

      Assalamualaikum sahabat semua,

      Ikan keli makan pelet kolam simen di Bukit Kapar, Klang, Selangor sedia untuk dipasarkan. Berbagai saiz mengikut permintaan. Stok pelbagai saiz sedia ada sebanyak >200,000 ekor. Ikan tidak hanyir, berisi kental dan kurang lemak. Kualiti ikan menjadi keutamaan kami.

      Harga boleh dirunding. Kapasiti keluaran setakat ini 1 tan seminggu dan boleh ditingkatkan jika ada permintaan.

      Hubungi saya di talian 013-3335 704 Abul Khair . Email abul@afats.com.

      • khairul says:

        encik nak anak benih tak dengan harga 0.08 untuk 20k kebawahsmpai 5000 ajer atas 25k sya boleh bagi harga 0.007 sen sampai 50k .atas lagi harga boleh runding

      • shamri says:

        saya memerlukan 1 tan seminggu keli saiz 3,4 n 5. sangat berminat nak beli.. 1 tan/week.. brape best price yg u bole kasi saya d trg

      • benihkeli says:

        salam en samri ikan sekarang belum cukup lagi untuk order encik yang begitu besar, kami masih lagi update kolam-kolam ternakan kami…..

      • salam en shamri.TOKWAN-Z farm merupakan penternak ikan keli organik dalam sangkar sungai. mempunyai bekalan yang banyak sedia untuk dijual. sekiranya berminat sila hubungi Nasir 012-3228449 @ Wani 017-6390331

    • zam says:

      Salam Yan, awak berada di kawasan mana? berapa harga 1 kilo(5 /6 ekor). Saya berada dikawasan Petaling Jaya

    • SYAH 0195144239 says:

      benih ikan keli untuk DIJUAL :

      2 inci 6.5-7.5 sen
      3 inci 9.5-10.5 sen
      3.5 inci 13-15 sen

      hrga tmasuk pghntrn dan min pghntrn 5000 ekor..
      PASIR GUDANG

    • SYAH 0195144239 says:

      KURSUS ASAS PENTERNAKAN DAN PEMBENIHAN IKAN KELI SERTA PENANAMAN ROSELLE

      masa : 8.00 pagi -5.00 petang
      tarikh : 23 OKtober 2010
      tempat : kolam bersepadu, kg KOPOK. PASIR GUDANG
      bayaran : RM 65.00 SEORANG

      DAFTAR SEBELUM 15 OKTOBER 2010..

      pasir gudang, johor.
      019-5144239

      • azriey says:

        saya berminat,ada buat dlm thn ni tak?kalau ada email saya>ayieto31@yahoo.com @call 0136436426,,

    • zulkifli awi says:

      salam… saya berminat untuk membeli ikan keli 4/kg, lokasi peng hantaran rantau panjang kelantan, 2tan sehari….kontrak 1+2 tahun….sebutharga ke pada zawi@hanaro.com.my

      tq

      • shamsulazman mahat says:

        saya boleh membekalkan ikan keli yang diternak dalam tangki simen yang berukuran 15kaki x 20 kaki setiap satu sebanyak 30 unit. saya boleh membekalkan 5tan per bulan secara konsistan. ikan 5ekor per kilo dan ada bermacam2 saiz. harga boleh runding. jika berminat sila hubungi 019-2298834.

      • zawi@hanaro.com.my says:

        salam saya daerah kelantan saya penternak ikan keli,en zawi berminat ke nak beli ikan keli 2 tan sehari?tetapi kontrak yang dimaksudkan macamne?boleh tak terangkan?ni tel saya 013-6249116 =fakrul

    • ieffa says:

      Saya ingin mendapatkan bekalan ikan keli saiz 5-6/kg sebanyak 2.5 tan seminggu dengan harga yang kompetitif. Pembekal sekitar pantai timur amat dialu-alukan. Hubungi saya di (03) 21688699 (iefa)

      • Nasir says:

        salam ieffa,tokwanz farm merupakan penternak dan pembekal ikan keli organik dalm]am sangkar sungai di Kelantan.Amat berminat untuk membekalkan ikan keli kepada ieffa. Nasir 0123228449.

    • azrin says:

      saya ingin bertanya kpada semua …ad sesiapa hendak menjual benih ikan keli x..kalau ad si la hubungi 0174265832 or 0175853877

    • Salma says:

      Salam. Berapa minimum belian dan berapa harga per kg sekiranya pembelian melebihi 100kg ke atas.
      sila hubungi saya: asasbumiglobal13@gmail.com or hp:0124604559(Salma)

    • sharum says:

      Salam. Kami membekalkan benih keli pada harga murah 5sen untuk 2INCI. berminat boleh hubungi sharum pendang 0194605157

  2. yan says:

    Wassalam…

    Kepada En. Man, Maaf yea, jualan untuk ikan keli saya tutup untuk sementara waktu. Terima kasih.

  3. muhamad says:

    ASSLMKUM, SAYA MUHAMAD DARI JEMPOL NEGERI SEMBILAN BARU MENTERNAK KELI SANGKAR. KOLAM TANAH. SUDILAH KIRANYA MEMBANTU DALAM URUSAN JUAL BELI KELI. HUBUNGI 0132599727
    TERIMA KASIH

  4. muhamad says:

    ASSALAMUALAIKUM, SAYA MEMBEKALKAN JARING UNTUK SANGKAR IKAN. UKURAN BOLEH DITEMPAH. HUBUNGI 0132599727

  5. abidin says:

    assalamualaikum,
    sya menjual ikan keli bersaiz 5-6 ekor sekilo,harga rm 3.60/kg.berminat sila hubungi sy 019-2094009

  6. ann pagoh muar says:

    salam..kpd sesiapa yang berminat utk membeli ikan keli kanvas sila call (0176777074@0136307483) atau email saya.
    harga rm 3.50-rm 5.00 sekilo..

  7. mohamad zaki bin razak says:

    saya berminat sertai kursus sekiranyan di adakan di negeri perak..sila maklumkan kepada saya menerusi toms_akai@yahoo.com

  8. Faudzy says:

    Kami akan menghasilkan keluaran organik keli kami yang pertama pada bulan Ogos 2009. Sekiranya sesiapa ingin buat tempahan bolih contact kami di

    RASMADI CORPORATION SDN BHD
    LEVEL U1, MENARA YAYASAN TUN RAZAK,
    200, JALAN BUKIT BINTANG
    55100
    KUALA LUMPUR
    Tel: 03- 2179 4700
    Fax: 03-21794777

    Person in Charge:
    En. ZIN- Business Development Manager

    Harga kami di antara Rm 3.50 – 5.00 sekilo

  9. Hamdan says:

    Kami pembekal keli

    Hamdan
    0125598293

  10. Hamdan says:

    kami pembekal tangki dan benih keli

  11. agrofx says:

    saya sedang mencari bekalan keli saiz 1,2,3 ekor sekilo….harga belian dibawah rm3…. keli makan pelet.

  12. SAFARI says:

    KAMI MEMBEKAL BENIH IKAN KELI.HARGA BOLEH DIRUNDING.SEGALA MAKLUMAT SILA HUBUNGI SAYA SAFARI H/P 019-7767661,TERATAK SAYA DI MASJID TANAH MELAKA

  13. muhamad says:

    ASSALAMUALAIKUM KEPADA SEMUA PENTERNAK IKAN AIR TAWAR, KHUSUSNYA KELI. TAHNIAH KEPADA SEMUA. SEMOGA KITA BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT…INSYA ALLAH.

  14. muhamad says:

    ADA TAK SESIAPA NAK JUAL IKAN KELI SEEKOR SEKILO?

  15. muhamad says:

    DATANGLAH TENGOK IKAN SAYA DI PALONG 7, GEMAS NEGERI SEMBILAN.

    ADA IKAN DALAM SANGKAR, ADA DALAM TANGKI DAN ADA DALAM KOLAM TANAH.

    JEMPUT LAH DATANG SEMUA

    013 2599727

    • lily says:

      salam

      en muhamad…saya perlukan stok ikan keli 200kg/hari…boleh en muhamad bekalkan stok kepada saya.harge saya perlukan di bawah rm2.70…dan kepada sesiapa yang boleh bekalkan kepada saya kuanti dan harga seperti di atas boleh emailkan di roslily_82@yahoo.com atau telefon saya 012-6085009 (lily) atau 017-2685009 (ija)…stok saya perlukan berterusan..bukan ini sahaja saya juga ade lagi tender yang saya perlukan juga 200 ekor stp 2 hari…kalau boleh saya nak pembekal di kawasan seremban..ade sesiapa yang ingin mendapatkan info lanjut email atau telefon seperti di atas…saya perlukan pembekal dengan segera..

      terima kasih….

  16. Faudzy says:

    Kepada semua yang berminat untuk membeli ikan keli organik kami akan menghasilkan keluaran organik keli kami yang pertama pada bulan Ogos 2009. Kami bolih menjual secara pukal, jika minat.

    Sekiranya sesiapa ingin buat tempahan bolih contact kami di

    RASMADI CORPORATION SDN BHD
    LEVEL U1, MENARA YAYASAN TUN RAZAK,
    200, JALAN BUKIT BINTANG
    55100
    KUALA LUMPUR
    Tel: 03- 2179 4700
    Fax: 03-21794777

    Person in Charge:
    En. ZIN- Business Development Manager

    Harga kami di antara Rm 3.50 – 5.00 sekilo

  17. Faudzy says:

    Kami akan menghasilkan keluaran organik keli kami yang pertama pada bulan Ogos 2009. Sekiranya sesiapa ingin buat tempahan bolih contact kami di

    RASMADI CORPORATION SDN BHD
    LEVEL U1, MENARA YAYASAN TUN RAZAK,
    200, JALAN BUKIT BINTANG
    55100
    KUALA LUMPUR
    Tel: 03- 2179 4700
    Fax: 03-21794777

    Person in Charge:
    En. ZIN- Business Development Manager

    Harga kami di antara Rm 3.50 – 5.00 sekilo

  18. Faudzy says:

    Kamis ingin membeli ikan jelwat atau lampam merah berat 100 to 130 gm dan berukuran 4 to 5 inci.

    Jika minat untuk membekal, sila hubungi saperti berikut:

    RASMADI CORPORATION SDN BHD
    LEVEL U1, MENARA YAYASAN TUN RAZAK,
    200, JALAN BUKIT BINTANG
    55100
    KUALA LUMPUR
    Tel: 03- 2179 4700
    Fax: 03-21794777

    Person in Charge:
    En. ZIN- Business Development Manager

    • saydric says:

      SIR,SAYA ADA IKAN JELAWAT SUNGAI YANG BESAR LEBIH DARI 3 KG,JIKA BERMINAT CALL SAYA DI JOHOR BAHRU.0196799889 (SAYDRIC).THANK U.

  19. rashid says:

    saya ada nk jual keli matang.
    saiz 5-7ekor/kg.
    halal..makan palet.
    harga kita bincang dulu..
    sapa bagi harga cantik saya jual..
    call: rashid 017-7300696

  20. rozaidee says:

    kami menjual kanvas ternakan ikan dan pengedar belut…sila layari http://aquazro.blogspot.com atau http://www.aquazro.webs.com

  21. jan says:

    saya berminat mengikuti kursus ikan keli di sekitar sepang, selangor. Sesiapa yang menganjurkan kursus ini sila bagi maklum balas di email: aziean86@gmail.com.

  22. kamal says:

    Salam sejahtera..
    Syarikat kami beroperasi di Gua Musang,Kelantan
    Kami mempunyai bekalan keli 100% makan pallet untuk dipasarkan.
    Kepada pemborong dialu-alukan.
    Sila hubungi 019-5515595
    Terima kasih..

    • azliza says:

      salam kamal…blh bg alamat email?

      • hamdi says:

        salam en azliza,
        u area mana ? keli saya ( makan pelet, kolam kanvas )akan ready utk pasaran 15 dec 2009 12,000 ekor.. saya cadang nak besarkan perusahaan saya … mau pastikan ada pembeli secara tetap dulu..berapa kapasity pembelian en azliza setiap bulan ye?

      • abul khair, bukit kapar, klang says:

        Salam sahabat semua,
        Ikan keli makan pelet kolam simen di Bukit Kapar, Klang, Selangor sedia untuk dipasarkan. Berbagai saiz mengikut permintaan. Stok pelbagai saiz sedia ada sebanyak >200,000 ekor. Ikan tidak hanyir, berisi kental dan kurang lemak. Kualiti ikan menjadi keutamaan kami.

        Harga boleh dirunding. Kapasiti keluaran setakat ini 1 tan seminggu dan boleh ditingkatkan jika ada permintaan.

        Hubungi saya di talian 013-3335 704 Abul Khair . Email abul@afats.com.

  23. yani says:

    Jualan penghabisan stok…ikan keli 60kg. Sekitar Melaka, harga boleh runding. 100% makan pallet.

    Kami juga ada Benih keli untuk dijual :-

    2inci = 10 sen
    3inci = 15 sen

    Hubungi Yani : 012-9447437

  24. Ruslandi says:

    Bagi yg berminat membeli ikan air tawar spt ikan hias,konsumsi,bibit berbagai jenis hubungi di no 081318502531,sukabumi jawa barat

  25. azizah says:

    sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli organik dari kolam tanah sudah boleh di jual pada bile2 masa kawasan petaseh Jelebu ns.sile hubungi Mat Lihat 0196781602.Keli halal makan palet sahaja

  26. m.aliff says:

    KELI AREA TERENGGANU salam…saya ada jual benih keli dan matang.
    IKAN MATANG 4 – 5 EKOR SEKILO.
    2 INCHI = 10 SEN
    2.5 INCHI = 15 SEN
    3 INCHI = 23 SEN
    4 INCHI = 33 SEN
    5 INCHI = 44 SEN
    *ADA BAGI BONUS IKAN SETIAP 100 EKOR ANAK BENIH IKAN.

    PENGHANTARAN DIBUAT & HARGA MENGIKUT JARAK.

    HARGA BOLEH RUNDING

  27. m.aliff says:

    UNTUK PEMBELIAN KELI AREA TERENGGANU SILA CONTACT SAYA DI :- 0139737674@ 0173704754

  28. Hary Abu says:

    Sesiapa nak beli benih dan keli matang boleh hubungi saya di 019-3939224. Harga boleh runding.

  29. Razinor Jamil says:

    Saya ingin membeli keli yang saiznya 4-6 ekor sekilo. Sesiapa ada stok hubungi saya segera. Harga bawah RM3.00 sekilo. H/P 012-6029224

  30. Edy says:

    Keli makan perut ayam + sayuran : RM 2.30 per kg ex-farm

    Keli makan pelet : RM 3.00 per kg ex-farm

  31. rashid says:

    tiada sapa2 nak beli ikan keli saya ke..dah besar2 ni.

  32. borhan says:

    kepada sesiapa yang ingin bekalan keli di area terengganu boleh email saya. bor_mat3377@yahoo.com

  33. faiz says:

    kepada sesiapa yg ingin membeli ikan keli diarea perak.sila hubungi sy..0125655360@0175478377 harga boleh bincang…..

  34. Syaidali says:

    kami menyediakan bekalan IKAN KELI dan IKAN MASIN TERUBUK hubungi saya di no 019-2009816.

  35. philip says:

    Saya ada ikan keli mahu jual. Antara 5-6 ekor sekilo. Ada minat boleh hubungi kami di H/P
    012-4186225 atau 012-4765784. terima kasih

  36. keli afrika says:

    bismilallah hirrahman Nirrahim…dgn nama allah yang pemurah lagi maha pengasihani… saya orang dari sabah..takada ka yang supply ikan n baja di sabah…??

  37. naquiyuddin says:

    assalamualikum..kepada sesiapa yang ingin membeli ikan keli matang saya, 100% palet .tolong la hubungi saya…

    no.131,kampung parit kasan,
    84800,bukit gambir,muar,
    johor darul tak’zim..
    017-6101115

  38. shah says:

    salam…
    kami akan menjual ikan keli organik matang (100% halal) pada pertengahan bulan Ogos 2009…
    keluaran dijangka mencapai 1-2 tan ikan..
    sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan boleh hubungi saya di talian 019-3237667 (shah)
    ternakan kami disekitar gombak, selangor..
    harga boleh dirunding…
    ikan keli kami diternak didalam kolam yang airnya sentiasa mengalir…punca air ialah air sungai…
    ikan fresh dan tidak berbau…
    sesiapa yang berminat untuk melawat tapak ternakan kami amat dialu-alukan…call saya dulu utk appointment…tq

  39. agrofx says:

    saya perlukan ikan keli makan pelet 15 tan seminggu…. harga nak bawah rm3…..014-6747601

    • Tevem says:

      bro , kalau i ada stock boleh contact you bila bila ke , you dari mana , datang
      ambil sendiri ke macam mana ? payment cash ke ? plz reply.

    • nizam says:

      saya ada ikan keli yang sedia untuk di jual lebih kurang dalam 200-300 gram.ikan keli saya seratus peratus makan palet.klu bole saya nak tolak dalam rm3.50.saya harap pihak en.bole ambil ikan saya

    • sila hubungi Kedah Agro berkenaan dengan Keli

      • shamsulazman mahat says:

        salam..
        saya mempunyai stok ikan keli yang mencecah 10tan/bulan.tolong buatkan pemasaran untuk saya…..hubungi no 019-2298834.harga boleh runding.tq

      • benihkeli says:

        salam…encik komen sahaja di ruangan komen blog tu…insyaallah ada rezeki nanti…tq

  40. Razinor Jamil says:

    Saya ingin membeli keli matang yang saiznya 4-6 ekor sekilo. Sesiapa ada stok hubungi saya segera di 019-3939224..tq

    • zam says:

      Tuan, saya ada stok keli matang 6-7ekor/kilo. area muar. kalau tuan berminat, sy akan hubungi tuan.

    • amy says:

      salam..
      sy ade ikn keli 300 kilo,sy ada masalah hendak menjual ikan keli ni ,sekarang ni sy pening kepale sbb tiade penjual dan pembeli,kalau encik boleh menjual dan membeli balik sila call@email sy…kawasan mersing johor
      kerjasama encik sy hargai…..

      0177898985(amy
      amy_energy@rocketmail.com

  41. Acim says:

    Salam….
    Sy penternak ikan keli di Perak. Sy jg ada menjual benih keli. Harga sgt berpatutan.

    1-1.5 inci = 3.5sen
    2inci = 6sen
    3inci = 9sen

    Ikan keli matang harga antara RM3.5-4.5 kg. Hanya makan palet dan dijamin halal 100%. Khidmat penghantaran disediakan.
    Diusahakan sepenuhnya oleh org islam.
    Sesiapa yg berminat boleh hubungi sy Acim
    012-3608790@0125691783

    Bersama kt menyokong perniagaan org islam.

  42. Anuar says:

    Saya menjual induk dan benih keli, harga mengikut saiz dan boleh dirunding berdasarkan kuantiti, tempat pembenihan di Sg Buloh Selangor. Saya juga ada menjual mikro palet/makanan untuk benih ikan dengan kandungan protein 60%, kami mempunyai sijil pengesahan kandungan protein. Makanan ikan ini buatan sendiri keluaran Bumiputra, harga 1Kg = RM12.00, 1 bag 20Kg=RM220.00, boleh dirunding mengikut kuantiti (60% PROTEIN) – Sila hubungi Anuar 0173452278.

  43. azman says:

    sy ada menjual puyu..sesiapa yg berminat boleh hubungi sy bila-bila masa…0192107988

  44. zainudin says:

    salam..
    saya menawarkan pekej kolam kanvas,benih keli,benih puyu,keli matang dan keli kering dengan harga yang amat berpatutan.

    untuk keterangan lanjut boleh hubungi:

    En Juraimi – 017 5018020
    En Zainudin – 013 4296166

  45. sham says:

    Askm….

    Kepada sesiapa yang berminat utk membeli ikan keli di kawasan Batu Pahat boleh hubungi kami di talian :-

    En Sham : 012-738 0827
    En Tawil : 017-779 4192

  46. zack says:

    a’kum.. tak de ke yang nak supply bekalan benih ikan keli ke bintulu? susah betol nak cari supplier

    • latifah says:

      sy berminat hendak supply ikan keli ke pihak tuan. sila hubungi sy di nombor 012-6308709 untuk rundingan. SEGERA hubungi sy

    • Nadzry says:

      Zack, saya boleh supply benih, induk dan ikannya. 300gm +- seekor, Induk 750gm-1.2kg. contact saya 0166526117

  47. Husni Hirzi says:

    Kami membekal keli dan puyu dari ladang di Batang Kali, Selangor. Jika berminat sila call/sms 017-6360010. Terima Kasih.

  48. shah says:

    Salam..
    Kami ada bekalan ikan keli saiz 7-8 ekor/kg yg sedia utk dijual!Baru hari ni greding..ada dlm 120kg..Ikan diternak dlm kolam n gune air sungai yg mengalir hari2..Ikan lg fresh..

    Harga:RM4.00/kg

    Sesape yg berminat boleh hubungi kami..
    Shahirulanwar : 019-3637667
    Afizi : 012-4474698

  49. shah says:

    P/S: Lokasi kolam kami di Gombak Bt. 10 1/4.. Sesape yg berhampiran n yg berminat dialu-alukan dtg melawat..

  50. Agrikan says:

    Sesiapa yg berminat untuk membeli ikan keli organik, silalah hubungi kami di taliaan 017-3004551/016-6357977

    Ikan kami adalah selamat dimakan,bersih,dan yang berkualiti (gred A)

    Harga dari Rm 3.50 – Rm 5.00 sekilo..harga boleh dirunding bergantung kepada kuantiti…

  51. Zulcakpoi says:

    Kepada sesiapa yang ingin membeli Keli organik, 100% bersih, halal, bermutu tinggi boleh hubungi saya, 0133652477, Lokasi ternakan di Jenderam hilir Dengkil selangor. Harga yang ditawarkan utk pemborong RM4 sekilo.

  52. zam says:

    Salam..
    Kami ada bekalan ikan keli saiz 6-7 ekor/kg yg sedia utk dijual!
    ada dlm 500kilo
    Ikan diternak dlm kolam n gune air gunung ledang yg mengalir hari2..Ikan lg fresh..
    100% pallet.

    Harga:RM3.80/kg

    yang berminat sila hubungi kami..
    Jaafar-0123553432
    zam-0123732984

    lokasi kolam di Sagil,Tangkak,Muar

  53. azizan says:

    bagus untuk semua orang yg paham erti hidup

  54. ifah says:

    sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli organik dari kolam kanvas sudah boleh di jual pada bile2 masa kawasan Bangi & Kajang.
    Keli halal makan 100% palet.
    Saiznya : 5-6 ekor sekilo.
    Harga : RM3.80/kg

    Sila hubungi 012-6308705.

    • fidi says:

      blh th x kolam ifah area mana??
      blh nk dtg melawat x??

      • abul khair says:

        Assalamualaikum sahabat semua,

        Ikan keli makan pelet kolam simen di Bukit Kapar, Klang, Selangor sedia untuk dipasarkan. Berbagai saiz mengikut permintaan. Stok pelbagai saiz sedia ada sebanyak >150,000 ekor. Ikan tidak hanyir, berisi kental dan kurang lemak. Kualiti ikan menjadi keutamaan kami.

        Harga boleh dirunding. Kapasiti keluaran setakat ini 1 tan seminggu dan boleh ditingkatkan jika ada permintaan.

        Hubungi saya di talian 013-3335 704 Abul Khair . Email abul@abulkhair.net

  55. ifah says:

    sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli organik dari kolam kanvas sudah boleh di jual pada bile2 masa kawasan Bangi & Kajang.
    Keli halal makan 100% palet.
    Saiznya : 5-6 ekor sekilo.
    Harga : RM3.80/kg

    Sila hubungi 012-6308709

  56. Syaidali says:

    Kami menyediakan bekalan Ikan Keli dan Ikan Terubuk Masin hubungan saya di no 019-2009816

  57. ahmad says:

    kami membekalkan anak ikan keli bersaiz 3 inci dgn harga RM0.06 sen seekor
    kami hanya membuat penghantaran melebihi 30ribu sahaja
    lokasi kami di subang

    minat hubungi saya ahmad 017-6494997

  58. zam says:

    keli matang 5-7 ekor/kilo sedia utk dijual, stock dalam 500kg
    100% makan pelet.
    area-Tangkak,Sagil,Muar,Segamat

    hubungi kami segera, harga boleh dirunding
    012-3553432-jaafar.
    012-3732984-zam

  59. zam says:

    ikan keli underground water untuk dijual

    bersih,mkn pallet sahaja,5-6 ekor sekilo

    lokasi di selayang

    harga rm3.50

  60. zam says:

    no tel 012-6866717

  61. Agrikan says:

    Sesiapa yg berminat untuk membeli ikan keli organik, silalah hubungi kami di taliaan 017-3004551/016-6357977

    Ikan kami adalah selamat dimakan, 100% bersih,dan yang berkualiti (gred A).Ikan diternak di kolam simen and air dipam terus drpd sungai and sentiasa mengalir 24 jam.

    Harga dari Rm 3.50 – Rm 4.00 sekilo.

  62. roslan shah says:

    assalamualaikum

    saya mencari pembeli ikan keli di kawasan kedah dan pulau pinang.dalam tempoh sebulan lagi ternakan ikan keli saya sudah boleh di pasarkan dalam lingkungan 6 ekor sekilo. 100% makan pallet
    harga dalam lingkungan rm 3.00 hingga rm 3.50 sekilo.sila hubungi saya di 012-5048317.
    terima kasih.

  63. munie says:

    saya ada ikan keli yang nak dijual. sape yang nak beli bleh contact sy 012-5095653 ataupun email suaibahshahidin@yahoo.com

  64. aseri says:

    saya mempunyai ikan keli matang di kawasan semenyih .ada sesiapa nak membeli call saya 0173121462 bila -bila masa ready to sale

  65. Hafizi says:

    Assalamualaikum, saya ada menternak dan menjual ikan keli dengan harga rm4 sekilo.Sekiranya tuan/puan berminat sila hubungi saya di talian 017-5651375..saya harap ada pihak yang berminat dapat membantu membeli ikan keli saya ini.Insya’allah…

  66. HAFIZI BIN ISMAIL says:

    ASSALAMUALAIKUM, SAYA ADA MENTERNAK DAN MENJUAL IKAN KELI DENGAN HARGA RM4 SEKILO.SEKIRANYA TUAN/PUAN BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 017-5651375..SAYA HARAP ADA PIHAK YANG BERMINAT DAPAT MEMBANTU MEMBELI IKAN KELI SAYA INI. INSYA’ALLAH…

  67. surresan says:

    ingin memembeli ikan keli (makanan Perut dll) harga rm 1800-2000 se tan qty 5tan seminggu
    sms detail ke 016 – 314 7229 atau mail saya
    terima kasih
    surresan

  68. RASHID says:

    bagi sesiapa yang ingin membeli keli di kawasan utara, sila hubungi rashid di no. 0195718362

  69. RASHID says:

    bagi sesiapa yang ingin membeli keli di kawasan utara terutama di kedah dan perlis, sila hubungi rashid di no. 0195718362@0172346069

  70. along says:

    salam…

    sape bminat nk beli ikan keli matang
    tempoh matang bln 10…sape nk wat tempahan..di alu2kan..di jamin Halal..anggaran harga 3.50kg-4.00kg
    -kaw phg sempadan n9.
    013-9216946-tq sume

  71. zurani says:

    saya sedang membesarkan keli ternakan saya dijangka dapat dijual pada november 2009. hasil lebih kurang 5tan, ada sesiapa yang sudi membeli sila hubungi 0139258118, 0199849057.

  72. Saya pun baru memperbesarkan projek ikan keli saya…. tapi sekarang saya tgh fikirkan bagaimana dalam masa 2-3 bulan lagi… kat mana saya nak jual hasil-hasil keli ini..

    Saya bagi makan palet…. Kawan-kawan, tolonglah bantu saya…

  73. anand says:

    hi saye igin menjual ikan keli saya,lebih kurang 250kg dan igin membeli benih ikan keli,….jual beli…saya dari perak…harge saya nk jual rm3…..tel saya..0164125869

  74. imie says:

    Kami mempunyai stok ikan keli dalam kuantiti yang banyak. Harga dari RM 3.80 -hingga RM 5.00.

    Berminat, sila hubungi dengan kadar segera.

    1) 019-7777244 (imie).
    2) 017-6126322 (marzuki)
    lokasi : Selangor

  75. zulkiflee says:

    berminat mendapat benih ikan keli dengan yang murah…
    4inci rm 0.24sen
    3inci rm 0.18sen
    ikan bersaiz 5-6 1kg rm 3.20
    sekitar tumpat kelantan

    zul 019-9111495

  76. rashidah mohd sharif says:

    Slm,

    Saya ada stok ikan keli 150kg harga RM3.00 sekilo

    lokasi Ampang/Bdr Tun hussein onn cheras

    sila hubungi saya O193335270

  77. azizah says:

    assalamualaikum
    kami mempunyai stok ikan keli 100% palet dijamin halal bersih.kolam tanah air terus dari sungai.kuantiti 200kg boleh dijual sekarang anggaran 5-6ekor /kg.lokasi jelebu negeri sembilan.Berminat sila hubungi kami 0122546232 hajisam enterprise. harga Rm4.00 per/kg.
    Semua orang tahu harga palet dah melambung sekarang ni
    email azizah_mutalib@yahoo.com

  78. hazell says:

    hello boss syaidali, mana mhilang..? ramai cari ni :”) bisnes makin maju nampaknyer. all the best na

  79. AZLINDA says:

    Assalamualikum….

    saya membekalkan :-
    1) Anak benih keli size 1 1/2 – 2 inci RM0.035, 2 1/2 – 3 inci RM0.10 dan 3 – 4 inci RM0.15

    2) Ikan keli 100 % palet ambil borong dengan harga RM3.50 dan 1kg RM5.00. Bekalan lebih kurang 15 tan

    3) Induk keli RM 8.00 PER KG

    4) Ikan pekasam keli RM5.00 1 BUNGKUS , Mug ball , dan effective mikroganisma (em)

    Sebarang pertanyaan atau urusniaga boleh menghubungi linda 019-6763617

  80. awekcun says:

    salam..saya ada ikan keli matang dalam 300kg..ada pembeli diperak?harga rm 3/kg.100% makan palet

  81. awekcun says:

    salam..saya ada ikan keli matang dalam 300kg..ada pembeli diperak?harga rm 3/kg.100% makan palet..budak_team@yahoo.com.my

  82. 100n says:

    Saya ada membekal benih ikan air tawar (Keli, Tilapia & Haruan) dengan harga istimewa.
    HARGA BENIH KELI (ex-farm)
    Benih keli 1″ – RM0.02/ekor
    Benih keli 2″ – RM0.06/ekor
    Benih keli 3″ – RM0.12/ekor

    HORMON.Ovaprim : Rm 65.00 per botol

    ARTEMIA OSI (95%)RM 120

    Moina RM1.00 per pack

    sila hubungi : 012-3159500

    ras.aquasafe@gmail.com

    • Nadzry says:

      SAYA BERMINAT DENGAN BENIH IKAN KELI TUAN.

      Benih keli 1″ – RM0.02/ekor / 50,000
      Benih keli 2″ – RM0.06/ekor / 20,000

      kEPERLUAN ADALAH SEPERTI DIATAS.
      SILA KRIMKAN INVOIS & ALAMAT KE EMAIL SAYA.

      T.KASIH

      • benihkeli says:

        Salam en nadzri dalam minggu ni kamin akan balas email anda, kalau boleh tulis no pone saudara sekali bagi memudahkan kami berurusan….

      • nADZRY says:

        No phone saya 0166526117

        email saya; nadzry1@gmail.com

        AWAL BULAN NOV, ADA 2.5 TAN IKAN KELI NAK HARVEST.. SIAP BERMINAT CALL SAYA… HARGA MURAH UNTUK BORONG.. RUNCIT RM 4.00 SEKILO.

        RUNCIT BELI BANYAK BOLEH RUNDING.

  83. Nadzry says:

    KEPADA PEMBELI IKAN KELI.

    KOLAM KAMI DI NEGERI PERLIS INDERA KAYANGAN.

    SESIAPA BERMINAT MEMBELI IKAN KELI BORONG SILA HUBUNGI SAYA 0166526117 UNTUK TEMPAHAN.

    JUALAN BERIKUTNYA ADALAH PADA AWAL BULAN NOVEMBER (11) INI.

    ANGGARAN KELUARAN PADA NOV – 2.5TAN
    HARGA RUNCIT; RM 3.50 /KILO

    HARGA BORONG
    MINIMUM 50 KILO RM 3.00
    LEBIH 50 KILO- BOLEH RUNDING

    CONTRACT FARMING JUGA BOLEH DIRUNDINGKAN. KAMI DLAM PROSES TAMBAH KOLAM & FASILITI.

    HUBUNGI SAYA SEGERA
    0166526117 NADZRY BAKAR

  84. shazwan says:

    ade sape sape nak ikan keli 4 hingga 2 ekor sekelo call sy wan 0199266981 sy ade dlm 1 tan …
    ikan keli jenis organik campur yg palet harga rm3.50

  85. asmawi bin buang says:

    saya bekerja di fama kuala langat.ade x sesiapa berminat untuk mengikat kontrak faming dengan penternak keli di kuala langat…

    016-6836959

  86. Roshisham B. Hj. Abdul Hashim says:

    Salam. Saya seprang penternak keli di Pahang dan sedang menari market untuk jualan keli saya pada pertengahan November 2009 sebanyak 2 tan. Sesiapa yang berminat bolehlah hubungi saya di 019-2695414 atau 017-2154354. Keli saya 100% makan pellet.

  87. amilia says:

    JUALAN IKAN KELI RM3/- KILO

    BERTEMPAT DI BINTONG, KANGAR PERLIS

    DAPATKAN BEKALAN IKAN KELI YANG ORIGINAL
    DITERNAK DI DALAM KOLAM TANAH

    HARGA BOLEH DIRUNDING LAGI

    HUBUNGI SEGERA

    ZAMRI – 019-5754002
    ZAINUDDIN – 019-5267796

  88. Megat says:

    kepada sesiapa yang berminat ingin membeli ikan keli sekitar Subang Jaya, Petaling Jaya, Shah Alam, Klang dan Kuala Lumpur.saya ade stock untuk dijual.Sila hubungi saya di talian berikut:

    Megat = 012-2633801

    Sekilo = 5 hingga 7 ekor
    Makanan = Pellet

  89. acim says:

    saya ada stok benih keli bagi penternak di kawasan perak!!!!!

    2 inci – 6.0 sen
    3 inci – 8.5 sen

    Harga boleh dirunding bagi benih 30k ke atas.

    Penghantaran boleh disedaikan dan di cas dengan harga yang berpatutan.

    hubungi saya 0195448831 acim

  90. nik says:

    Salam..kami ingin mencari pembeli ikan keli, ternak dalam kolam tanah,organik. HARGA BOLEH RUNDING RM3.80-RM4.50. Kolam kami berada di SUNGAI BARU,SIMPANG EMPAT,PERLIS. Stok masih ada 15 ribu ekor ikan sudah matang. Sila hubungi En.Jaswari bin Remli 019-4109955.

  91. ina says:

    bagi sesiapa yang ingin membeli ikan keli dengan harga yang murah bole hubungi saya ina @khairil
    ditalian 0172259473 atau 0123156223 atau email zalina_1194@yahoo.com.my
    makanan cacing2 tersebut ialah pallet dan kini telah matang dan hanya menungu masa untuk di jual.harga dan penghantaran boleh dirunding.

  92. nadia says:

    hye, saya baru ingin menceburi bidang ini … saya mencar pembekal benih ikan yang mana akan membeli balik ikan itu dr saya … sekira nya ada pakej, sila hubungi saya – nadia 0172008141

  93. JC says:

    selamat sejahtera,

    Ikan-ikan bibit (1-3 inci) ikan keli afrika untuk dijual.

    Lokasi : Kota Kinabalu, Sabah
    Tel : 014-6444299
    Email : jazce_gurl@hotmail.com

  94. saiful b yusof says:

    Keli matang sedia untuk dijual.
    1 – 2 tan, kolam tanah di Tronoh, Perak (dekat Ipoh).
    Makan pallet dan daging cincang.
    Boleh hubungi saya di 019-4334945

    Saya juga membekal daging cincang (ayam+lembu+fishball) untuk makanan keli.
    Hanya RM 1/kg. Berminat sila hubungi saya segera.

  95. azman nizam saidin says:

    saya ader stok ikan keli sedia untuk dijual, harga rm3.00-3.50 sekilo.
    lebih kurang 1 tan, makan palet 100%. ader saper nak beli boleh contact saya 012-9165816(azman). lokasi k.klawang, n.sembilan

  96. amre says:

    ade sesaper nak beli benih ikan keli..
    murah je..
    harga boleh runding.
    no tepon 013-9151382(amre)

  97. Adlie says:

    Saya ada stok ikan keli matang makan pelet yang sedia untuk dijual. 5-7 ekor sekilo. Lebih kurang 3 tan. Jika berminat bolehlah telefon saya. 019-277 2445. Lokasi Janda Baik, Pahang. (40 minit dari KL)

  98. sabri says:

    salam,
    saya ada menjual/membekal ikan keli organik salai yang suci segar dan sedap, dibuat secara tradisional bertempat di kg.janda baik bentong. sesiapa yang berhajat bolehlah menghubungi sabri/sabariah 0133975256/0133322996

  99. JC says:

    selamat sejahtera,

    Ikan-ikan bibit (1-3 inci) ikan keli afrika untuk dijual.

    Pada (3 november 2009)
    newly hatched – 100,000 ekor
    1 inci – 50,000 ekor
    2 inci – 400 ekor
    3 inci – 200 ekor

    Production setiap bulan adalah consisten

    Lokasi : Kota Kinabalu, Sabah
    Tel : 014-6444299
    Email : jazce_gurl@hotmail.com

  100. ismail bin mohd ali says:

    assalammualaikum…

  101. ismail bin mohd ali says:

    assalammualaikum…mencari pembeli ikan keli secara borong. stock yg telah sedia boleh di jual sekitar 2500kg. insyaallah keseruluhan stock brjumlah 8000kg secara berperingkat peringkat. makanan organik & pallet shaja..100%. lokasi…sg tiram lekir, sitiawan perak. kpda sesiapa yg berminat hubungi ismail 0195494644 atau email mailali@yahoo.com. lawatan di tapak di alu alukan untuk rundingan harga..

  102. ismail bin mohd ali says:

    email tu silap sikit. yg betul mailali75@yahoo.com

  103. shah says:

    Salam…
    Kami ada stock ikan keli matang utk dijual. lokasi kami ialah di Gombak, Selangor. Diternak di dalam kolam tanah, menggunakan air sungai yg sentiasa mengalir. Ikan fresh dan bersih. 100% makan pellet. Saiz ikan yang boleh dijual sekarang antara 5-6ekor sekilo (50kg) dan 7-8ekor sekilo (200kg). Dalam masa 2 minggu lagi, kami akan mempunyai stok ikan keli matang sebanyak 1tan. Kami menjualnya pada harga RM4.00/kg (200kg ke atas) dan RM4.50/kg (kurang dari 200kg). Sesiapa berminat utk melihat kolam ternakan dialukan datang ke lokasi ternakan. Kepada yang berminat sila hubungi kami di talian 013-3237667 (Shah) @ 012-4474698 (Afizi).

  104. pada 1november 2009 sy baru masuk anak benih ikan keli ke dalam kolam tanah sebanyak 100rbu ekor dan dijangka awal bln2 ikan keli matang akan terhasil lebih kurang 15 tan.
    location felda gedangsa berhampiran tjg malim.
    ikan keli diternak dalam kolam tanah 100% makanan palet diberikan
    sesiapa ingin membeli dari saya boleh datang melawat bagi menetukan berapa harga ingi di beli
    kalau ambil semua boleh runding lagi harga.
    call ariff 0129022726/email arip_lc2625@yahoo.com

  105. Nadzry says:

    KEPADA YANG BERMINAT NAK IKAN KELI ORGANIK. HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

    STOK AKAN DI TUAI PADA 20/11/2009.
    IKAN KELI KAMI TIDAK BERLENDIR, TIDAK HANYIR, PURATA BERAT 4-5EKOR SEKILO.

    HARGA RM 3.00 – 4.50 /KG IKUT SAIZ.
    PUSAT KAMI DI PADANG BESAR,PERLIS.

    TEMPAH SEKARANG DI 0166526117 ANYTIME.
    CALL / SMS.
    SERTAKAN NAMA, ALAMAT, NO CONTACT, EMAIL

    TERIMA KASIH

  106. Nadzry says:

    HELLO..

    WE ARE THE ORGANIC CATFISH BREEDER SITUATED AT PADANG BESAR, NEAR THAILAND BORDER CPABLE OF SUPPLYING VARIOUS TYPE OF CATFISH PRODUCT SUCH AS’

    DRIED, PRESERVED, SMOKED, FILLET, AND OTHERS TO CATER FOR INTERNATIONAL MARKET.
    DO CONTACT US BY PHONE / EMAIL.

    nadzrycmguk@yahoo.com
    Mobile; +60166526117 ANYTIME.

    BE SURE OF OUR QUALITY.

  107. mohd rahim bin awang says:

    saya ingin cari benih keli 3 inci dalam 50000 ekor dgn hrga terendah juga ingin mencari pembeli yg ingin tempahnya bila dah matang secara contract farming pun boleh. jika ada yg berminat sila email saya rahim4739@yahoo.com.my atau Tel 0129485752

  108. iswadi izhar says:

    kolam saya kawasan kuantan…
    nak jual ikan keli 5-6 ekor sekilo…rm3.30
    kalau 8-10 ekor sekilo….rm6.30
    induk 1.5kilo sekilo rm15
    telepon saya 0123619891/0148044264

  109. dina says:

    salam..
    >kepada mereka yg berminat untuk membeli ikan keli.
    >ada ikan keli yang sedia untuk di jual.
    >lokasi ternakan di felda air tawar 2,kota tinggi, johor
    >seratus peratus makan palet dan roti kering (halal).
    >harga rm3.50- rm5.00 (boleh dirunding)
    >berminat? hubungi: Dina 017-7166848
    e-mel:aernid_wachaa@yahoo.com.my

  110. muz says:

    saya ada ikan keli dalam 500kg – 1tan area parit perak.4,5,6 per kg..
    100% palet…harga 3rgt..ada sesiapa lh bantu…..
    0125506431

  111. sham says:

    sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli dari kolam kanvas sudah boleh di jual
    bagi kawasan ipoh, sg siput dan kuala kangsar serta taiping..
    Keli halal makan 100% palet.
    boleh hubungi saya 0195031042
    email: feldabumipermai_2003@yahoo.com

  112. elly says:

    saya ada jual ikan keli 0126142024 rm 3.50 sekilo

  113. Mohd ali yusoff says:

    saya ada ikan keli siapa yang nak beli call saya 012-6564618 atau 013-2756585

  114. halimzakaria says:

    1. Saya ada ikan keli mahu jual. Antara 5-6 ekor sekilo makan pallet tempat bukit gambir. Ada minat boleh hubungi kami di H/P
    012-6779002 – Suraya atau 012-6646627 – Halim( Area Muar dan Melaka ) Harga boleh dirunding . terima kasih

  115. halimzakaria says:

    Sesiapa no talipon Fama dan orang yang bertanggungjawab tentang jualbeli tentang ikan keli area Muar, Tangkak, dan Melaka. Sila sms saya – 012-6646627 atau balas blog saya ini.
    Tujuan untuk jual semua ikan keli matang kepada Fama.

  116. Lan says:

    Sesiapa yang berminat membeli ikan keli yang telah matang, sila hubungi saya di alamat email atau no tel 0177101019

    harga boleh dirunding..
    terima kasih.

  117. Adnan Bin Mohd. Nordin says:

    Ikan keli untuk di jual

    Assalamualaikum, saya ada ternak & membekalkan ikan keli untuk di jual di Johor Bahru, Johor.Sekilo dlm RM4.00(harga boleh runding). Sesiapa yang berminat di selatan Johor yang ingin membeli ikan keli, sila e-mail ke : nandec@yahoo.com

    Sekian wassallam dan terimakasih.

    Yang Benar,
    Adnan Mohd. Nordin
    (Johor Bahru, Johor)

  118. jaie says:

    kami menjual ikan keli matang di kawasan kota bharu,kelantan

    8-10 ekor 1kilo=RM2.80
    7-5 ekor 1kilo=RM3.50
    sila hubungi saya 019-59009063 atau email pun
    braine.damage@yahoo.com.

    sesiapa ada menjual induk keli hubungi saya..

  119. fauzi says:

    Kepada sesiapa yang berminat dengan IKAN KELI segar & matang (100% pellet) ….hubungi saya : 0179321612 / pojie00@gmail.com….. harga boleh runding….

    -fauzi-

  120. manja keli says:

    saya ade stok keli

  121. manja keli says:

    area lumut perak rm3/kg

    1 2 3 4 5 6/kg nak jual segera
    0124671029

  122. joe says:

    Salam, kolam ikan kami dijangka akan mengeluarkan hasil pada februari 2010. kami menggunakan kolam tanah. area tronoh perak.

    sekiranya berminat,sila email saya di

    fzi150@gmail.com

  123. mr zuu says:

    sy ada keli 3 tan 100% MAKAN palett.call 017 9449714

  124. azmi rahim says:

    Ikan keli untuk di jual

    Assalamualaikum, saya ada ternak & membekalkan ikan keli untuk di jual di Johor Bahru, Johor.Sekilo dlm RM4.00 dan siap siang RM4.30(harga boleh runding). Sesiapa yang berminat di selatan Johor yang ingin membeli ikan keli, sila hubungi azmi (0129277982)

  125. bismillahirrahmanirrahim.
    salam, saya ada membela ikan keli 16 kolam di kampung chapu, kuala berang, terengganu. kami menjual anak keli untuk umpan pancing dan juga untuk pasaran, sesiapa berminat untuk membeli boleh call en. abdullah di nombor berikut.

    abdullah : 0196693517
    abdul mutalib : 0196693502

  126. HJ NOR says:

    ASSALAMUALAIKUM…

    KEPADA PEMBELI YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI STOK IKAN KELI DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN. AREA HULU LANGAT,SELANGOR. SILA HUBUNGI TALIAN BERIKUT:-

    HJ NOR (017-3989746)
    ROSLI (017-3153887)
    SITI (017-3309233)

  127. penjual keli says:

    Sesiapa yang ingin membeli ikan keli area seremban sila hubungi saya di 016-2827121/ 016-9034373.

    Ikan keli saya makan pelet sahaja. 4-6 ekor per kilogram, sesiapa yang berminat sila hubungi saya dengan segera kerana ikan keli saya boleh di jual bila-bila masa sahaja.
    Terima kasih.

  128. keli life says:

    sesiapa mahu membeli ikan keli secara sikit atau borong boleh menghubungi no ini 0136085138..
    harga boleh dirunding..
    ternakan di baling kedah..

  129. Izham Rosli says:

    Salaam.

    Syarikat kami Irisz Marketing Enterprise menternak keli di dalam kolam tanah di Benta, Pahang. Kini ada saiz 5,6 dan 7 ekor/kg sedia untuk dijual. 100% makan palet, kolam menggunakan air bukit dan disangkarkan dengan jaring ikan. Daging keli tidak hanyir malahan terasa manisnya. Kebanyakannya keli bunga serta keli kahwin tempatan/afrika. Sila hubungi Izham di talian 0126224456 atau e-mel ke irisz.mktg@gmail.com untuk keterangan lanjut.

  130. khalidin says:

    asalamualaikum,,

    kpd sesiapa yang berminat utk membeli ikan keli saya ada dlm 3tan ikan keli organic.
    secara borong/runcit bgi kawasan kota bharu kelantan
    harga boleh dirunding,,

    hubungi h/p 019-9618011(lidin)

  131. SHIDA says:

    ASSALAMUALAIKUM. SAYA PENTERNAK KELI DI SERI MANJUNG PERAK. PEMBELI SEKITAR SERI MANJUNG,SITIAWAN,TAIPING,IPOH DAN KAWASAN BERHAMPIRAN DIALU-ALUKAN.
    IKAN KELI MATANG SEKILO RM 4-5.
    DIPELIHARA DALAM KOLAM SIMEN,AIR MENGALIR DAN DICUCI SETIAP MINGGU.
    HALAL DAN TIDAK HANYIR.
    BOLEH DISIANG TERUS ATAU DIBELI HIDUP.
    INSYAALLAH 100% HALAL.
    PENGHANTARAN KE RUMAH DISEDIAKAN.
    BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA.
    0172814821

  132. assalamualaikum

    ada sesiapa nak beli ikan keli saya area felda gedangsa berhampiran behrang. insyallah bln 2 ni ikan keli saya dah ckup matang.stok lebih kurang ada dalam 10 tan ikan makn palet 100% harga RM3.50 boleh bncang lagi sila hubungi 0129022726 ariff

  133. ulin says:

    saya sedang mencuba pembenihan ikan keli sendiri di bintulu sarawak.
    ada sesiapa jual ovaprim dan alat penguji air 4 dalam 1 tak..
    ulin_wan@yahoo.com

  134. Taufiq says:

    salam,
    sy taufiq, penternak ikan keli area tronoh. skang ni nak cr market.. ada x sapa2 yg borong ikan kat area2 sini?

  135. Taufiq says:

    salam,
    sy taufiq, penternak ikan keli area tronoh. skang ni nak cr market.. ada x sapa2 yg borong ikan kat area2 sini?call sy 0175499730..

  136. Cherry says:

    Kepada sesiapa yang ingin beli ikan keli matang di kaw utara sila hubungi saya. Makanan ikan palet & roti. bela dalam kanvas.

    hubungi 012-4644456

  137. jan says:

    Salam , sy penternak ikan keli makanan palet/kanvas di kawasan johor bahru .Masa ini lebih kurang 6-7 tan dalam 5-7 ekor sekilo untuk dijual dan 10 tan dalam bulan febuari dan mac seterus nya .sesiapa berminat , sila hubungi 0137266000 untuk ketengaran lanjut . t .kasih .

  138. jan says:

    Salam ,
    sy seorang penternak ikan keli 100%palet untuk di jual pada bulan ini ,Febuari & Mac . Ikan keli ada 5-7 ekor sekilo .ada lebih kurang 5-7 tan sebulan . sesiapa yg berminat ,sila hubungi sy untuk keterangan lanjut . tk .

  139. bio says:

    Kami adalah penternak ikan keli dlm canvas makanan 100% palet . Masa kini dalam bulan Januari 6-8 tan , Feb 6-8 tan dan Mac 5-6 tan ikan sedia di jual . Pembeli yg berminat , sila hubungi 019 7190099 untuk rundingan . terima kasih .

  140. kepada sesiapa yang berminat hendak beli ikan keli segar,keli salai dalam 3 perasa original,hot n spicy dan curry crunchy bole hubungi saya 012-3913105 (radzi) di temerloh pahang.

  141. nor says:

    salam.. sesiapa yang berminat untuk suppy dan jual ikan keli matang pada saya harga bawah rm2.80 boleh hub 012 3600074..kawsan operasi kami di utara kedah

  142. aznan daud says:

    saya ada stock ikan keli 3 tan.harga rm3.50 ke rm4.00.keli kanves 100% makanan palet.hubungi saya segera 012-6804145.area subang selangor.

  143. ilyas says:

    Saya nak cari pembekal benih keli berkualiti dan pellet makanan.

    • ilyas says:

      saya nak beli benih keli 3 inci ke atas yang berkualiti dengan pellet sekali. lokasi shah alam, hubungi en zul 0123341494 atau siti 013-3466997

  144. ashraff says:

    salam saya dan rakan2 mempunyai banyak stock ikan keli kami mampu mengeluarkan 3-4 tan sehari sesiapa berminat boleh lah menghubungi saya untuk bincangan lanjut .0196962071

  145. nazri says:

    salam sy mencari pembekal ikan keli yang mampu beri saya 1-2 tan sehari dan berterusan 1kg 6ekor tak kisah mkn apa janji yang halal la harga Rm 2.20 masih boleh berunding berminat hubungi saya 0196403653(A.S.A.P)

  146. shahrum says:

    saya ingin mencari pembekal benih keli saiz 2inc dgn harga rm0.05 seekor… sesiapa yang boleh bagi harga ni bolehla contack saya di 0176111764

    • benihkeli says:

      Salam terima kasih, untuk makluman pihak tuan kami masih kekurangan benih setakat ini… insyaallah dimasa akan datang…

  147. shahrum says:

    saya mencari benih keli saiz 2inc harga rm0.05 seekor…. berminat sila call saya

  148. shahrum says:

    saya mencari pembekal benih keli di area seremban,melaka… luar dari kawasan ni saya perlukan siap penghantaran… harga yang ditawarkan seekor rm0.05 seekor, sesiapa yang berminat boleh call saya, saya akan membeli secara tetap….saya perlukan bekalan ikan pada bulan 4 2010
    017-6111764 shahrum

  149. natan says:

    sy nak buat penternakan ikan keli bahan i sudah di sediakan nanti i nak jual tak tahu dengan siapa i nak jual minta tolong boleh tak

  150. natan says:

    natan 014-3109072

  151. mohd nozeri says:

    askum pd siapa yg brmnat untk mnbli ikan keli di

    daerah besut terengganu….sila hubungi abg yie

    d talian 0199020990..harga blh d runding…

    tq,,,,,

  152. Keligeli says:

    Salam.
    Saya baru nak mula ternak keli kecil-kecilan bertempat di Petaling Jaya. Ingin beli induk dua/tiga ekor. Kalau ada yg ingin bantu cara contract farming, saya alu-alukan. Sila hubungi saya di 016-250-6151.

    Terima kasih.

  153. MOHD FAIDZUL MD NOR says:

    salam,sy faidzul dri kuala lumpur,sy perlukan stok keli 5-6 ekor sekilo,seminggu dalam 5-10 tan,harga boleh di bincangkan,x kisah negeri mne,sy akan dtg ambik di tempat anda…jika ada sesiapa yg berminat nk jual,cntt sy,0132448192…

  154. khairul says:

    saya cari sesiapa nak membeli anak benih keli dan talapia sila hubungi sya 0132674520 khairul saiz 3 inci kami boleh bagi 0.08 sen paling rendah 5000 . kalau bawah 5000 kita akan bagi 0.10 siap transprot kalau 20k keatas sampai 50k saya akan 0.06.5 siap kos transport , kalau ada maner yang ambik lebih 50kl harga boleh bincang lagi. paling kecik 2.8 , 4 inci harga rm0.10 paling rendah 5000 hingga 20k siap transport 25k keatas harga rm0.08 sem siap hantar . untuk talapia merah mono 1inci 1/5 harga 5000 keatas rm 0.015 sen hingga 20k dan 25k keatas harga 0.10 siap hantar untuk saiz 2 inci harga 0.17 sen hingga 20k dan25 k sampai 50k harga 0.14 . untuk saiz 3 inci 5000 hingga 20k rm0.28 25k hingga 50k harga rm 0.20 sen

  155. khairul says:

    encik boleh email sya khairulnafis @ymail.com

  156. daus says:

    salam…kami adalah pembekal pallet ikan terapung keluaran bumiputera…pallet masih baru dipasaran, kepada sesiapa yg berminat membeli atau menjadi agen syarikat kami, kami alu2kan. harga pasaran lebih rendah dari pallet sedia ada…berminat boleh terus berhubung dgn saya di talian 0123601230. sms akan dilayan…

    *kami juga pebekal benih ikan air tawar. ladang dan kilang terletak di KLANG.

  157. normala says:

    saya ingin memulakan pelihara ikan keli, tapi sya memerlukan tapak di pandamaran untuk membuatnya.bolehkah anda tolong saya.

    • daus says:

      susah tuh nk dapat tapak di pandamaran….nak buat kolam tanah ke kak?? saya di telok gong..meh laa singgah tgk kolam kami… call saya 0123601230

  158. EN. AMIR says:

    Kami ada menjual ikan keli organik yang hanya makan palet dan bahan organik dari harga RM 3.50/kg hingga RM 6/kg mengikut permintaan.
    Antara kelebihan ikan kami:
    * Daging yang manis dan enak
    * Daging yang tak mudah hancur bila di masak
    * sesuai bagi tujuan pemprosesan makanan
    * Perusahaan ternakan olah bumiputera- Melayu
    Kami mempunyai rangkaian ternakan di sekitar
    * Muar-Johor
    * Klang- Selangor
    * Kajang – Selangor
    * Pauh – Perlis
    * Rompin – Pahang
    * Pekan – Pahang
    * Raub – Pahang
    * Kuala Lipis – Pahang

  159. EN. AMIR says:

    sekiranya berminat hubungi saya

    SYAHRIL AMIR
    013-2172272
    syahrilamir@rocketmail.com

    EYZA
    013-6007020
    eyzayazid@yahoo.com

  160. iera nazira says:

    HALAL…HALAL….UNTUK SEMUA
    KELI SEGAR &KELI SIAP PROSES,PEKASAM KELI DAN BENIH KELI 100% MAKAN PELLET HARGA RM3.50-5.00 AMBIL BANYAK HARGA MURAH HUBUNGI IERA 012-2205941@IKHSAN 016-7555299

  161. iera nazira says:

    HALAL…HALAL….UNTUK SEMUA BERMINAT HUBUNGI…….AQUATIK ORGANIK

    PRODUK KELI ORGANIK
    KELI SEGAR HARGA RM3.50-4.80
    KELI SIAP PROSES
    KELI PROZEN
    KELI PEKASAM
    100% MAKAN PELLET

    BENIH KELI
    2′ 0.05 sen
    3′ 0.07 sen
    4′ 0.10 sen

    AMBIL BANYAK HARGA MURAH
    HUBUNGI IERA 012-2205941
    IKHSAN 016-7555299
    KOLAM TERNAKAN KAJANG SELANGOR

  162. azhar says:

    saya ada menjual ikan keli kanvas dgn harga 3.50 hingga 4.50 per k/g. saya juga mengambil tempahan kanvas dan frame. sila hubungi saya 0173571497 untuk pertanyaan selanjutnya.

  163. Nadzry Bakar says:

    Ikan keli matang 9/4 ekor sekilo. Lebihan stok. Hampir 1 tan. Harga RM3.50 EX LADANG.

    Baka Induk juga ada.. RM 7.50 SEKILO.

    Hubungi segera.

    0166526117 nadzrycmguk@yahoo.com

  164. Nadzry Bakar says:

    PEMBETULAN; Ikan keli matang 3/4 ekor sekilo

  165. SYAH 0195144239 says:

    benih ikan keli untuk DIJUAL :

    2 inci 6.5-7.5 sen
    3 inci 9.5-10.5 sen
    3.5 inci 13-15 sen

    benih ikan PUYU untuk DIJUAL :

    1 inci + 12-13 sen
    1.5 inci 15-18 sen

    hrga tmasuk pghntrn dan min pghntrn 5000 ekor..
    PASIR GUDANG

  166. mohd afzal azmee says:

    assalamualaikum semua

    Ayah mertua saya ada ternak ikan keli matang, nak clearkan kolam tu nak ternak udang. Dlam kolam ada dalam 1-1stengah tan ikan keli. tempat di ulu bendul. meh la datang tengok. harga boleh dirunding. pape leh col saya 016-3183906

  167. firdaus says:

    PELLET makanan ikan air tawar FyDMA VENTURES dihasilkan daripada bahan-bahan
    yang berkualiti khas untuk ikan air tawar seperti keli, tilapia, puyu, kelah,
    patin dan lain-lain ikan air tawar termasuk ikan hiasan. ia bebas dari unsur
    yang mencurigakan dan halal penggunaannya. Makanan ikan air tawar ini
    didatangkan dengan 2 jenis formula iaiti KELI POWER(rumusan khas keli) dan
    FYDMA FEED(rumusan ikan air tawar).

    100% keluaran syarikat bumiputra.100% terapung. 100% suci dan bersih. 100%
    berkualiti.

    kami mencari agen seluruh malaysia. hubungi kami. 0123601230

  168. mohd says:

    sapa boleh supply anak keli 1in. harga 2sen sekor order 20k ekor sebulan.sekitar rembau ,kl- tel 0173442343

  169. aiman says:

    saya membekal ikan keli segar.hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.lokasi kota bharu kelantan.
    aiman =0139262900

  170. michael says:

    saya tengah cari ikan keli di kuching.contact saya di hp 0146827840

  171. zam says:

    saya ade keli area kuala kangsar..sedia untuk di jual..harga rm3.00..kanvas..makanan palet 100%

  172. zam says:

    lupa pulak..ni nomber h/p saya 0125473878.0194303736.

  173. Jy says:

    Salam ! saya nak jual perniagaan ikan keli kawasan Johor Bahru .Harga murah ! Tapak siap dengan 20 puluh tangki kanvas 20′ x 10′ semua siap dengan ikan keli . Kemudahan electrik dan air bawah tanah yg bersih siap dengan bangunan .Tempat berpagar lebih kurang 1/2 ekar lebih . Jika berminat sila berhubung 0137266000 untuk berunding .

  174. Ms akied says:

    saya ingin mencari supplier yg boleh saye membeli benih -benih ikan keli dan memjual nya balik kpd supplier tersebut setekah ikan – ikan keli tersebut membesar sila email kn sekira nya ada sesiapa yg berminat . terima kasih

  175. syahrul says:

    sy ada 3 kolam tanah di melaka. saiz 20×40 (ada air masuk/keluar) skrg tengah ternak ikan talapia merah. baru nak cuba2. tapi x brapa jalan sebab susah nak jual.. (kurang pengalaman kot) siaz talapia skrg grad c. siapa nak beli boleh cll sy..
    klu ada pembeli yg perlukan bekalan keli berterusan insyaAllah selepas talapia abis jual sy akan ternak keli pulak. yang berminat boleh la cll sy kita bincang dl. ada kata sepakat terus sy on.

  176. syahrul says:

    sy ada 3 kolam tanah di melaka. saiz 20×40 (ada air masuk/keluar) skrg tengah ternak ikan talapia merah. baru nak cuba2. tapi x brapa jalan sebab susah nak jual.. (kurang pengalaman kot) siaz talapia skrg grad c. siapa nak beli boleh cll sy..
    klu ada pembeli yg perlukan bekalan keli berterusan insyaAllah selepas talapia abis jual sy akan ternak keli pulak. yang berminat boleh la cll sy kita bincang dl. ada kata sepakat terus sy on.
    no fon : 0176027627

  177. nur cholis says:

    km jual gurami komsumsi
    ukuran 700gram-1500gram
    harga
    kirim 23000
    ambil 20000
    stok 15 ton
    berminat hub km
    p.halim 081331242435
    hasan:085855834403/081937046466

  178. Wan A Ismail says:

    Saya ada ikan keli untuk di jual dalam masa 2 minggu lagi. Anggaran 4-5 Tan.
    Bermiant email saya wan_a_ismail@yahoo.com.my or sms 017.379.3710

  179. man wira says:

    STOCK IKAN KELI MATANG UNTUK DIJUAL.
    AREA PASIR GUDANG JOHOR BAHRU.
    HARGA NEGOTIATE
    SEGERA.
    HUBUNGI 0127372443

  180. saiful says:

    salam semua,
    Saya ada ikan keli matang untuk dijual.Menerima tempahan sekitar negeri johor.
    Harga sekilo RM3.50 hingga RM4.00 bergantung kepada keperluan dan kawasan.
    Untuk tempahan sila email saya di alamat saiful_bee2906@yahoo.co.uk.

    thanks,

  181. afzal says:

    kepada pembeli ikan keli
    saya ada ikan keli ternak dalam kolam tanah, makan palet. ada dalam 12 ribu ekor. saiz dlm 150gm-200gm seekor.
    harga sekilo rm 3.00.
    di ulu bendul N9.

  182. Ayee says:

    Kami ada membekal ikan air tawar seperti Talapia, Keli, Haruan.,
    Kolam di Hulu Langat Selangor, harga boleh dirunding,
    Sila Hubungi : 012-3918066, Terima Kasih

  183. Shamsol bin Abu says:

    Saya ingin memilih perniagaan menjual ikan keli. Sebelum saya menceburi perniagaan ini saya ingin mengetahui daripada ahli perniagaan, samada perniagaan ikan keli mempunyai permintaan yang baik dan meluas. Selain daripada itu saya ingin mengetahui berapa ringgit anak ikan keli dalam 2 inci? Berapa harga makanan ikan keli serta peralatan gas yang akan digunakan….Terima kasih .

  184. masrinno says:

    saya dari sri aman sarawak,ada x pengedar anak keli yang dekat dengan kawasan saya..berminat nak beli tpi x la byk sgt sebab nak mula kecik2 dulu..kalau ada saiz 3-4 inchi ok la..dalam 200 ekor..kalau ada blh call 013-5682787..atau FB Encik Chemical..

  185. wan says:

    assalamualaikum. saya dari mentakab ingin mencari pembeli ikan keli yang boleh mengambil ikan keli secara konsisten ,tapi biarlah kena dgn harganya.

  186. Noorhayati Bt Zakaria says:

    Adik sy ada ikan keli di kg Bekor Manong Kuala Kangsar Perak lebih kurang 4~5 ekor sekilo.Jika beli byk harga boleh di rundingkan..
    hubungi 017-3746518 shahrul nizam/un

  187. aishah says:

    Assalamualaikum……
    Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli di Daerah Batu Pahat bolehlah menghubungi Puan Faridah 0103804969.Terima kasih

  188. Hairul says:

    Mencari pembekal keli. Hubungi saya:
    H/p :012 9796739
    Email : delimaroad@gmail.com
    Keperluan : segera

  189. hasnah says:

    ikan keli sg perak rm4 sekilo, halal, makan pilet sg mengalir bersih, isi manis tidak hanyir, pengangkutn disediakan, ikan hidup. ikan talapiamerah juga ada
    contact 010-2963031

  190. syahrul says:

    sy baru je menternak ikan keli kolam tanah.. ikan dijangka boleh tuai bulan JUn 2011 dan berterusan. kuantiti anggaran 5-8 tan sebulan. klu ada permintaan boleh tambah lagi. lokasi melaka. harga boleh runding… “sy baru blajar ikut je” tapi jgn la murah sangat. ;)

    mr_jeohari@yahoo.com

    • zul says:

      tlg bg no fon.sy perlukan stok keli 3 tan / minggu slme setahun call or sms sy zul kelantan 017-2306519 dgn segera. sy g ambik ikan sendiri harga bawah dr rm3/kg

  191. laila says:

    salam…
    saya ada menjual ikan keli segar,dijamin halal,makan palet,sedap,dah tentu tidak hanyir,menggunakan air sungai yg bersih…sesiapa yg berminat sila hubungi saya di no 0132449088….saya di daerah jelebu n.9…

  192. angie says:

    saya ada membekal ikan talapia grad b dan c makanan palet 100% dan tiada bau tanah sebab bel dalam kolam simen, berminat boleh telefon 0132957266 untuk maklumat lanjut.

  193. kamal says:

    saya nak beli keli….nak beli kuantiti yag banyak….rm3/kg….017-5365574

  194. kemudi ekspansi sentral sdn bhd says:

    hatceri kami membekalkan segala anak benih ikan air tawar dan udang galah. jumlah hasil pembenihan tiada maximum . sila hubungi saya di talian 0193225523 haiezack. lokasi tapak kolam dan hatceri di tampin n.9. email kemudies@gmail.com

  195. Penjual keli says:

    Assallamualaikum semua..

    Di sini saya ingin nyatakan bahawa pihak saya merupakan penjual ikan keli.. kami mempunyai bekalan ikan keli.. kepada sesiapa yang ingin membeli ikan keli secara borong, boleh la hubungi sy.. Harga yang kami tawarkan termasuk penghantaran ke Seluruh Malaysia. Namun bergantung kepada harga yang dipersetujui… hubungi saya segera 019-7774592 (mann)… borong berskala besar..

  196. zana says:

    sape2 mencari tapak utk projek ikan keli
    -keluasan 2 ekar.
    -di kota tinggi tg sedili…
    -tempatnyer sgt menarik

  197. saya ada ternak ikan keli…ikan saya ternak dalam kolam tanah air dr bukit mengalir…ikan saya memeng x berbau…bg makan pelet jer…sesiapa yg berminat sila kol saya 0199127901..sekitar kawasan setiu dan besut.,terengganu dan kelantan. harga rm4.ooper/kg.

  198. shukri says:

    TITI AGRO FARM
    Kami ada ternak ikan keli…ikan saya ternak dalam kolam sime air mengalir…ikan tidak berbau…bg makan pelet jer…sesiapa yg berminat sila call 017 2774534/ 0175099566 kolam edi Felda Titi, Jelebu. Harga dari RM 3.30 sekilo (5-6 ekor) Stok lebih krg 1000 kg dlm masa 2 mggu

  199. shukri says:

    TITI AGRO FARM
    Kami ada ternak ikan keli…ikan ternak dalam kolam batu, air mengalir…ikan tidak berbau…20 kolam – 2000 bagi setiap kolam . bg makan pelet jer…sesiapa yg berminat sila call 017 2774534/ 0175099566 kolam di Felda Titi, Jelebu. Harga dari RM 3.30 sekilo (5-6 ekor) Jual secara borong. Stok lebih krg 1000 kg dlm masa 2 mggu. Harga masih blh dimusyawarah. Temui kami di Felda Titi, Jelebu, N9

  200. shukri says:

    saya membekal ikan keli segar. 5-6 ekor sekilo. harga – RM3.50-3.80. hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.lokasi jelebu.negeri 9 azman 017-5099566

  201. afiq says:

    saya ingin membeli ikan keli…saya ingin ikan keli dihantar di batu pahat…sesiapa yang boleh tolong saya?

    • fauzan says:

      berape banyak yg kamu nak pakai seminggu???
      saye blh siap hantar paling kurang 500kg harge rm3.5
      kalau setuju call saye fauzan 0123178561
      saye ternak ikan area muar johor…

  202. ALI (MAN WIRA) says:

    SAYA ADA BEKALAN IKAN KELI 4,5,6 KG. TETAPI 6KG KURANG. SAYA INGIN MEMCARI PEMBELI. HARGA RUNDINGAN. KOLAM DI AREA PASIR GUDANG.
    SILA HUBUNGI 012 737 2443.

  203. amirul mukminin says:

    saye ade ikan keli untuk dijual di kawasan ipoh dalam kuantiti byk ..saiz 5 dan 6 ekor sekg…berminat sila hubungi 0195260530

  204. edy says:

    saya ada membekalkan ikan keli untuk pasaran.harga 4.50kg.lokasi selayang bt caves.makan pallet sahaja.harga boleh runding.hubungi 0192965089 haidir

  205. salam saya daerah kelantan saya penternak ikan keli,sesiapa berminat boleh hubungi saya. 013-6249116 =fakrul

  206. adi says:

    saya memerlukan 600kg/hari saiz 5-7 ekor/kg ada sesape yang boleh suply kat saya (lokasi saya nilai) bagi harga/kg

    • adi says:

      saya memerlukan 600kg/hari saiz 5-7 ekor/kg ada sesape yang boleh suply kat saya (lokasi saya nilai) bagi harga/kg
      017-3699917
      email:prontopro136@gmail.com
      tq

  207. amer says:

    Salam…sy memerlukan bekalan ikan keli sebanyak 3 tan setiap minggu…area johor bharu…sla hubungi sy jika anda berminat di 012 781 3638..

    • halina says:

      Salam En. Amir, saya sedang ternak keli, jangka boleh keluar selepas 2 bulan nanti sekitar 3 – 5 tan seminggu. Jika berminat, boleh tahu berapa harga En. Amir setuju? Jika ex-farm: RM6.00/kg dengan saiz 6 ekor / kg. Harap hubungi saya.

    • halina says:

      wsalam en. amer, ladang di kuantan dan hpone saya 013-9315931 (harap sms jika saya tak angkat call sbb kemungkinan sedang drive or meeting..) terima kasih.

    • patrick says:

      Kepada En Amer. saya da ternak ikan keli dan 100% makan pallet. masa sekarang sudah keluar sikit hasil. sekarang stock da dekat 500 kg, dan jika da pemborong kukul. saya nak terus dan besarkan perternakan ikan keli dan lain ikan. Adakah En berminat beli ikan saya? Sila hubung saya dgn email hwa_hong@yahoo.com atau 010-8218863 TQ. Area Saya kat kota tinggi, Johor

  208. Saed says:

    Sya mencari ikan jelawat.ada ke mana2 kawasan kedah?
    Hubungi ku 0105647769

  209. edy says:

    saya perlukan bekalan ikan keli sekitar 150kg seminggu 7-8-9sekilo siapa boleh supply.lokasi batu caves.selayang 0192965089.

  210. saro trg says:

    sy memerlukan keli harga bwh rm3/kg.saix 345/kg .keperluan 1tan/mingu. . .kalau ada sms ke no 0129088586. .

    • Nasir says:

      salam saro, tokwanz farm penternak ikan keli organik dalam sungai di tumpat, kelantan.harga rm5.50/kg dengan mengambil sendiri di sangkar ternakan.Nasir 0123228449

  211. azman says:

    Kami baru melancarkan laman blog khas: jelebuagrofarm.blogspot.com. Sila ke laman blog kami. Atau hubungi kami di 017509956 azman. Bekalan keli dijangka keluar pada 15 Ogos. Tempahan awal boleh dibuat. 5,6,7 ekor sekilo. Harga antara RM 3.80 hingga RM 4.00 sekilo.

  212. ery says:

    salam…saya membekalkan ikan keli…penghantaran juga boleh di buat…jika berminat cl saya 0199157597-ery lokasi area terengganu..

  213. Din says:

    Salam,saya baru menternak keli & ingin tahu ada x pembeli yang berminat membeli hasil keli saya kelak??Bukan apa,senang nak tahu kat mana saya nak pasarkan hasil saya nanti.Saya kat area negeri sembilan.TQ

  214. Tokwan Z says:

    TOKWAN-Z FARM menwarkan jualan ikan keli organik dalam sungai pada harga RM5.50 sekilogram dengan mengambil sendiri di lokasi peliharaan.

    Lokasi : Tumpat Kelantan

    Untuk belian hubungi : Wani 0176390331
    Nasir 0123228449

  215. sam says:

    Hello..i need someone who supply ikan keli at johor..
    my contact number was 012-6917489.

  216. halina says:

    Berapa byk perlu ikan keli ke Jb tu dan berapa harga yg tuan sanggup beli?

  217. ah lam says:

    saya ada 350 ekor keli albino 6 inci hingga 12 inci ,boleh beli simpan jadi induk.
    012-3958229 lokasi petaling jaya sebelah plaza toll plus damansara

  218. halina says:

    Kebelakangan ini, makanan ikan dah naik harga. Kaedah ternakan di ladang juga pelbagai cara. Di ruangan ini penternak keli, peruncit dan pemborong boleh berhubung. Bolehkah kita tentukan standard keli kita dan bersetuju dengan tawaran harga yang munasabah di peringkat ladang? Mudah2an kita boleh maju sama2 dalam bisnes ini. Keuntungan kita kongsi sama2 dan bisnes kita akan kekal lama. Ayuh cadang dan bincang. Kita cari kata sepakat.

    • daus fydma says:

      btol tuh….saya sebagai pengilang makanan ikan dan pembenih ikan air tawar rasa harga terkini agak tinggi berbanding bulan2 sebelum nya….dan pada ketika thailand dilanda banjir ni, permintaan benih keli meningkat tetapi stok benih pula tak mencukupi. tapi pada saya permintaan ikan keli besar sentiasa tidak mencukupi baik pada harga jatuh atau pada harga tinggi. cuma dinasihatkan pada penternak ikan, jika ada tempat or kawasan menternak, buatlah pada skala besar skit, supaya nampak skit keuntungan berbanding skala kecil.

      • Nasir says:

        en daus, tokwanz farm merupakan penternak dan pembekal ikan keli di tumpat kelantan.boleh saya dptkan contact pengedar di kota bharu kelantan.

  219. faisol says:

    saya membekalkan ikan keli saiz 5-7/kg.keperluan 4-5 tan seminggu.secara berterusan.makan pellet saja.kolam simen.area damansara.

    • zainul says:

      Hubungi saya di 014-2482823..Saya memerlukan ikan keli 2 tan secara konsisten pada setiap bulan..saiz 4,5,6

      • mohd khalifi bin rosli says:

        salam pada pembekal ikan keli..saya memerlukan 2-5 tan ikan keli seminggu utk persatuan nelayan malaysia.kontrak 3 tahun. sila hubungi saya untuk rundingan. t.kasih… 017-6669636 (khalifi)

  220. zul says:

    hrga borong kat kolam mesti separuh dr harga runcit..saya perlukan seberapa banyak ikan saiz 2,3,4ekor/kg,sy sedia borong semua dgn hrga rm3/kg,tiap2 minggu sy dtg ambil 3tan sampai ikan abis..makan perut ayam dan makan campur,sy juga prlukan 2tan ikan bersaiz 1kg-15kg tiap2 bulan,sy dtg ambil 2minggu 1tan dgn hrga borong rm1.50/kg, mkan prut ayam dan makan campur call 24jam zul 017-2306519

  221. Firdaus Arif says:

    makanan ikan pelet keluaran bumiputera. —>> FyDMA FEED

    sesuai utk semua jenis ikan air tawar/air masin. murah dan suci!!

    http://www.facebook.com/fydmafeedpage

  222. fauzan says:

    saye ade ikan keli seminggu blh kuar 500kg atau lebih ikut permintaan
    harge antara 3.3 hingga 3.5 sekilo…
    area bandar maharani,muar johor… sesape berminat blh call terus..
    fauzan..0123178561

  223. Ira says:

    Assalammualaikum

    URGENT!

    Perlukan bekalan ikan keli 90tan sebulan. Sekiranya ada, sila hubungi saya di nnie81@yahoo.com.

    Harga ditawarkan adalah RM2.80/kg.

    Terima kasih

  224. aiza says:

    assalamualaikum

    ade pembekal benih keli area selangor x?
    yg sekor 3sen katne nk cr ye?
    tolong beri bantuan..tq..

    • acim says:

      saya di perak kalau aiza nak harga 4sen saiz 1.5-2inci inci saya boleh hantar.itu pun kalau kuantiti 30k ekor.berminat cal saya 0123608790.

  225. syahrul says:

    LOKASI : MELAKA
    SAIZ : 4 5 6 7 / KG
    HARGA BORONG (100KG KE ATAS) : RM3.50/KG
    TIADA PENGHANTARAN.

    1. 0176027627/0197657919 (SYAHRUL)
    2. 0125310531 (FAIRUS)

  226. Najib says:

    Assalamualaikum..

    Menjual ikan keli 5-6/kg = rm3.00 (500kg ke atas)
    Lahat baru, perak.
    Tiada penghantaran.

    Amirul (014-7454322)
    Najib (Zirch102@yahoo.com.my)

  227. aishah says:

    Assalamualaikum…
    Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan ikan keli kanvas (makan pellet) bolehlah menghubungi Puan Faridah,0127634146,017-6860201 Jalan Parit Jalil,Batu Pahat.Johor.Thx

    • zainul says:

      saya memerlukan bekalan ikan keli secara konsisten sebanyak 2 tan sebulan bersaiz 4,5,6 . Lokasi saya di penang . Saya seorang serius buyer.Hubungi saya terus di : 014-2482823

  228. zainul says:

    saya memerlukan bekalan ikan keli matang saiz 4,5,6 dalam 2 tan setiap bulan secara konsisten tanpa putus..Lokasi saya di penang seberang jaya.Harga yg saya bukak pada rm 3..Sesiapa yg ada bekalan sila terus hubungi saya..Serius Buyer..

    014-2482823

  229. farhan says:

    salam..saya baru nk bljar psl ternak ikan keli scra kecil-kecilan…sy ade kolah/kolam simen yg berukuran 5×5 kaki…berapa kuantiti ikan yg boleh sy masukkan..sy amat2 memerlukan maklumat dan pengetahuan tentang penternakan ikn keli..kpd yg mahir dan berpengalaman sy perlukan anda,harap sudi membantu mcg or call 0139205239..terima kasih…sy budak baru belajar….

  230. Muhammad Faris says:

    sy sedang mencari benih keli,area Kota Bharu,Kelantan.
    call atau msg 01119442760.terima kasih.

  231. rlim says:

    salam…
    saya memerlukan bekalan ikan keli HALAL hidup 6-7 ekor sekilo untuk 80kg dengan harga belian bawah RM3.50/kg. Kawasan bekalan daerah batang padang dan hulu selangor.

    • aziznasir says:

      salam… saya dari kampar,perak… adakah encik masih memerlukan bekalan ikan keli ?

      • ali hamzah says:

        salam.sy memerlukan bekalan ikan keli saiz 5 dan 6 secara berterusan.seminggu minimum 300 kg.jika en ada bole email kpd sy harga sekilo atau sms kpd sy.lokasi sy di perak.email sy alihamzah31@gmail.com.hp sy 0125333845.terima kasih

  232. faiz says:

    salam, saya memerlukan bekalan ikan keli saiz 5,6 secara konsisten 1-2 tan setiap minggu.Harga ditawarkan RM 3.30/KG termasuk penghantaran di putrajaya. Jika berminat, boleh hubungi saya di talian 019-2890926.
    Serius buyer.

  233. munir says:

    Membekal ikan haruan matang dan anak benih haruan
    sila hubungi 013-9619937-munirah
    harga boleh runding

  234. Hisham Deen says:

    Salam

    Jika tuan2 puan2 ada stok keli matang 1,2,3,4,5 ekor / kg kami di HNSB (Holistic Nobility SB) menawarkan pembelian dengan harga rm3.30/kg dengan jumlah yang banyak dan berterusan hubungi kami@sms Sham-0192128626 @ Deen 0199883517 atau email kami di hnsbhq@yahoo.com.my

    Kami juga x kisah cara ternak tuan2 & puan2 cuma kami penting kebersihan dan halal semestinya.

  235. Intan says:

    Assalamualaikum….

    saya ingin tahu di area PERAK….

    tahu x mana nak cari pellet ikan murah?
    benih ikan keli, patin, talapia merah…ada tak sapa2 penjual area perak, terutama kat ipoh?

    saya baru sahaja memulakan penjagaan ikan keli ni….sbb tu tanya mana boleh dpt harga murah…..

    InsyaAllah lagi 2 dan 3 bulan akan buka untuk dijual ikan keli terutamanya…….

  236. achik says:

    Sy hendak menjual induk keli bunga seekor jatuh6/7 8 kilo rm3.50 per/kg..ada byk boleh call 019-2080311 farid

    • isa says:

      Salam.. Saya mencari pembekal induk keli dan juga induk moina sekitar area PERAK iaitu Bukit Merah dan Taiping… Sekiranya ada pembekal induk, sila hubungi saya 0179004688… Isa

  237. salam..sy farhan dri bera pahang..sy penternak ikan keli secara kecil-kecilan dan baru kali pertama menternak..sekarang sy sedang mencari pasaran untuk pasarkan ikan sy.sy juga memerlukan kemahiran2 pakar untuk menambah ilmu sy tentang ikan keli…siapa sudi membantu boleh mcg atau call 0139205239 atau email paan205@yahoo.com.my fb Farhan Hj Shamsuddin..tq..harap sudi membantu…

  238. ezad says:

    saya memerlukan ikan keli siap proses dan dipotong siap2..
    kilang pengetinan makanan sungai petani kedah memerlukan stok 2-4 tan sebulan ikan keli
    5-6 ekor sekilogram.. bukak harga Rm 3.90 sekilogram.
    harga boleh dirunding..
    hubungi EN EZAD 017 4959501 atau 04-4412461 pejabat.

  239. weng ban says:

    hi,im fish tipalia supplier in pahang ,
    for size and price pls contact me if u are really interest
    ah Ban 0129541878

  240. noor azli says:

    saya menjual benih ikan keli pelbagai saiz .saya juga mencari pembekal, hubungi 0196386756 noor azli

  241. alex says:

    pembeli dan penjual kat sabah tak ada ka??lebih2 lg kat aria RANAU SABAH..??

    • ghani says:

      Ada..kau mau berapa tan..setiap sbln ka seminggu…

      • Amilia says:

        kami aquapro d kk ada menghasilkan bibit dan keli saiz makan dgn constant..harga bole runding..bole dtg tgk ikan dlu..if still interested call me 0193081793..

      • nailey sulimin says:

        nak tanya ada tak yang jual induk ikan keli afrika di sabah ni?terutama area tuaran@kota kinabalu…tolong hubungi saya di 0135474977…puan umaiarah

  242. Nasir says:

    saya memerlukan segera ikan keli palet 100% 5-7ekor /kg sebanyak 500kg.lokasi Tumpat, Kelantan.hubungi Nasir 012-3228449.

  243. firdaus says:

    PELET makanan ikan FYDMA VENTURES dihasilkan daripada bahan-bahan yang berkualiti khas untuk ikan air tawar seperti keli, tilapia,puyu, kelah, patin dan lain-lain ikan air tawar termasuk ikan hiasan. ia bebas dari unsur yang mencurigakan dan halal penggunaannya. Makanan ikan air tawar ini didatangkan dengan formula-formula berlainan seperti KELI POWER(rumusan khas keli,patin,puyu), FYDMA FEED(tilapia, jelawat, kelah, etc) dan Patin Special(khas patin sangkar).

    Kini terdapat juga makanan untuk ikan air masin dan udang.

    100% keluaran bumiputra.100% terapung. 100% suci dan bersih. 100% berkualiti. Harga lebih murah!

    hubungi saya 0123601230 atau email daus_fydma@yahoo.com untuk maklumat lanjut.

    boleh didapati di:

    1) kuala lipis – 0199518849
    2) NORAZIAH – ulu langat – 0122222494
    3) Jitra Kedah – 0122117896
    4) Raub Pahang – 0194724966
    5) ARC – sg buluh – 0104003600/0193576236
    6) Bukit Tinggi Pahang – 092330113
    7) FAMA PUCHONG – 0380624364
    8) Kulim Kedah – 0193297811
    9) Tampin N9 – 0163239573
    10) Kuantan Pahang – 0129451060
    11) salak/gicheng – 0193636894
    11) Peladang Benta Pahang
    12) peladang Temerloh Barat – 092803207
    13) Pekan Pahang
    14) Temerloh
    15) peladang Jerantut
    16) KAMI MASIH MENCARI AGEN. BERMINAT??

    Hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut: 0123601230 (Firdaus Fydma)

  244. zul says:

    pn intan..sye pon penternak keli bru kat ipoh..sye pon bru belajar..sudi2 le cntct sye bleh kngsi2 idea..0176268357 zul..

  245. zahari says:

    assalamualaikum, saya ada membekal makanan ikan keli, ikan patin dan sebagainya. kami mengunakkan daging burger sebagai makanan ikan untuk pembesaran ikan. jika berminat sila hubungi en. zahari 0193885013. , GOMBAK.

  246. noratira says:

    mencari ikan puyu matang untuk dijual..
    0137046001

  247. mohd ikram says:

    Salam,saya ingin bertanya area dimelaka ada sesiap yg buat pembenihan ikan keli atau kursus ternakan.
    mohd.ikram43@yahoo.com

  248. Hashim bin Md Yusof says:

    Assalamualaikum,
    Saya ada ternak keli kanvas berbagai saiz, Saiz 6,7,8 se kg ada +- 100kg.
    Harga dikolam RM4.00
    Lokasi Kg. Sg. Yu, Tanjong Karang, Selangor
    Hubungi Hashim 0136641741
    Terima kasih

  249. Shawal says:

    Assalamualaikum, insya Allah kami akan mulakan perusahaan benih keli yang berpusat di Pasir Tumboh, Kelantan bulan April 2012. Sekiranya ada yg berminat utk membeli benih keli boleh hubungi kami nanti di
    mshawal_mdisa@ymail.com

  250. ramzi says:

    ada sesiapa yang jual ovaprim tak, atau di mana nak dapat kat sabah susah nak cari

  251. kel says:

    kepada pembeli ikan keli size 5,6,7/kg. kolam kita berada di semenyih, berminat boleh hubungi saya untuk harga 0182101062

  252. zul says:

    salam..saye ade menjual daging kisar dan roti reject sbgai mkanan alternatif ikan keli..daging sekilo = RM 1 dan roti reject sekilo = RM 1.5..sesiapa berminat boleh hubungi sya, zul 0176268357..area perak..=)

  253. zamzul md zain says:

    Assalamualaikum! Saya Zul, tinggal di Mergong Alor Setar, saya nak cari pembekal ikan keli saiz sederhana seratus kilo sehari. kalau hantar kepada saya berapa harga sekilo? Terima kasih.

  254. syah says:

    salam.. saya memerlukan keli saiz 5-7 ekor /kg 2tan seminggu. siap proses siang dan penghantaran ke sg petani..harga rm4.10/kg. 0125733593. syah

  255. najib says:

    kami ada stok ikan keli saiz 7,8 yg byk…
    harga boleh runding…
    kami berada di perak…

    berminat sila hubungi :
    amirul : 014-7454322

  256. Khairil says:

    Kami pembeli ikan keli, tilapia dan haruan. kami ingin mencari pembekal Keli 4-5ekor/kg. Lokasi kami di batu 14, hulu langat. Harga boleh runding. Stok minnguan di perlukan.

    Hubungi 0133496639 Khairil

  257. Yaakob Basri says:

    As-salam,
    Saya mencari benih keli area Sri Iskandar, Perak. call 016-4117274

  258. patrick says:

    Saya ada ternak ikan keli dan ia 100% bagi makanan pallet, sebab nak berjamin ia halal. Dgn bermacam harga sekarang . jika ikan keli di bela dengan 100% pallet dan di jual bawah harga RM3.50. perusaha atau pemternak akan mengalami kerugian dan mana nak cari duit untuk berterus usaha.!? sebab ia akan mengalami kerugian setiap kali ia jual ikan. jadi, jika ada sesiapa ingin nak beli ikan keli matang 5.6 ekor /kg dgn harga berpatutan. Boleh berhubung dgn saya dgn email hwa_hong@yahoo.coSkian terima kasih.(minta maaf jika ada salah cakap)

  259. bob selayang says:

    saya shaiful di selayang baru perlu ikan keli setiap hari 500 kilo keli matang 5,6 sekilo..harga siap hantar..rm3.40..013-3580689

  260. mas says:

    Sesiapa yang hendak membeli ikan keli segar utk masakan keluarga,kedai makan,kenduri kendara boleh dapatkan ditempat kami.
    Kami boleh supply setiap hari dan siap siang.
    Harga boleh dirunding.Untuk pertanyaan atau tempahan boleh hubungi
    kami..
    016-9933651 (mas) / 0193276401 (budi)/email:marsya2007@yahoo.com

  261. zulkirajaya ent says:

    sesiapa mahu beli pelbagai ikan pelaga sila call 0197201152 zul

  262. mustafa says:

    Salam 1malaysia. saya ada keli untuk d jual kawasan pengkalan hulu perak. sesiapa bmnat boleh hubungi atau sms saya d no 019-5199711

  263. afzal says:

    salam, saya nk let go ikan talapia merah berusia 6-7bulan
    harga Rm 7.00/kg transportation sendiri, lokasi ulu bendul. ternak di kolam air mengalir, makanan 100% pallet.
    sila call 01603183906

  264. afzal says:

    pembetulan no hp 016-3183906

  265. Wilson says:

    Saya memerlukan ikan keli hidup untuk pasaran di kawasan tanjong malim, perak.

  266. aziznasir says:

    salam… saya ada membekalkan ikan keli pada saiz 8,7,6 ekor/kg… dengan harga Rm 3.50/kg tanpa penghantaran… selain itu juga saya ada menjual ikan keli pada saiz 10-15 ekor/kg dengan harga Rm2.50/kg.(Untuk penternak yang nak cepat besar)…

    Kepada yang berminat bolehlah menghubungi saya:

    Aziz – 017-5837297
    email: aziznasir86@yahoo.com
    Area: Malim Nawar,Perak
    Syarikat: Aziz Akua Ternak

  267. Calvinlks says:

    Saya Dari pahang Kuantan,Ada siapa2 minat beli ikan benih,boleh call saya atau email.0169214263/0146681368.email:Calvin.lks@hotmail.my.(kita Ada ikan benih keli,tilapia dan patin)
    Lebih murah dari pasaran…

  268. aidi says:

    salam..saya perlukan ikan keli saiz 6/7ekor/kg 400kg/hari lokasi Nilai harga RM3.00/kg kalau berminat call:017-3699917 -aidi-

  269. Suhaila says:

    Salam, kepada sesiapa yang Ingin membeli benih ikan keli dengan harga murah , di samping dapat membantu perniagaan kecilan kami ? Kami menjual selain membekalkan benih ikan keli .Harga benih ikan keli hanya RM0.30 seekor tapi masih boleh negotiate lagi. Kami mejual di UMS, Sabah.

    Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah menghubungi saya :

    Suhailah- 0124391092
    Percy – 0169567099
    Fatin – 0168113934

    Area : UMS Hatcheri, Sabah

  270. Mesra says:

    Saya menpunyai ikan keli matang untuk dijual berminat boleh call 0182101062

  271. noorazli says:

    saya menjual benih ikan keli d sepang,selangor.hubungi 0196386756 noorazli

  272. shahir says:

    salam,saya membekalkan ikan keli pelbagai saiz,penghantaran disediakan,harga boleh bincang sampai jadi..stok berpanjangan insyaAllah,boleh datang tengok kolam di bera untuk lebih yakin..dijamin halal..call saja 017-8470961-shahir.

  273. firdaus fydma says:

    Boleh dapatkan pelet ikan dari kami. Keluaran malaysia. Di kilang di malaysia. Suci dan bersih. Call 0123601230 firdaus.

  274. en. lie says:

    saya sedang mencari pemborong ikan keli yg boleh supply ikan keli dlm kuantiti lbh krg 20kg sehari utk dihantar ke kafe saya di area gong badak, kuala terengganu. call 0199392656

  275. Lam.m.c. says:

    Syarikat kami membekalkan ikan tilapia, patin dan keli hidup di daerah Bintulu Sarawak. Ikan dipelihara di tasik semulajadi. Air bersih jamin tak ada bau tanah. Makanan pakai pellet dan nasi. Siapa y yang berminat boleh hubungi kami Key Season Sdn Bhd. Tel:0198856637..TQ!!

  276. chu says:

    saya membekalkan ikan keli dan patin pelbagai saiz, sesiapa yang berminat boleh datang ke kolam kat 1) Lubuk Buntar – Perak (Parit Buntar Tol) 2) Sungai Kechil – Nibong Tebal , Penang. Sila hubungi 016-2192377-chu

  277. Ahmad says:

    Salam semua, sesiapa yg bminat ingin membeli ikan keli secara borong n runcit bleh hubungi sy..lokasi chendering, Kuala Terengganu. Harga borong RM4/kg & harga runcit RM5/kg. (4 – 6 ekor/kg) Jgn lupa kol 0192003678-AHMAD

  278. snowfish enterprise saya menpunyai ternakan ikan keli sangkar dan induk keli sangkar.jika ingin membeli ikan keli sangkar boleh call dngan saya.014-8270049

  279. palani says:

    salam semua… sesiapa yang ingin membeli ikan keli di kawasan manjung perak sila hubungi 0125704662.. . saya menjual sekilo rm 3.30 sahaja.terima kasih

  280. azizi zuraidi says:

    salam kpd semua. sy azizi dr wakaf baru kelantan. sy mmpunyai kolam ikan sndiri sbyk 11 kolam. di sini sy ingin mencri peraih untuk borong ikan keli sy dlm harga rm3.50/kg. jika ada yg berminat blh hubungi sy di talian 0199439258. jika kwsan berdekatan,kami blh mnghantr trus kpd anda.

  281. firdaus says:

    Salam dan selamat sejahtera,

    Saya mempunyai ikan keli untuk dijual. Jualan penghabisan stok. Saiz pasaran. Lokasi di rawang. Harga murah. Bawah rm3. Jualan borong sahaja. Serious buyer only. Call/sms 0123601230. 1st come 1st serve. TQ

  282. Rajen says:

    sesiapa yang berminat utk beli ikan ,dlm quantiti yang banyak boleh hubungi saya ditalian ini: 012-9234944

  283. syah says:

    saya memerlukan ikan keli dan talapia dalam kuantiti yang banyak.. jika tuan ada bekalan boleh hubungi saya.. syah. 012 29 3368

  284. syah says:

    maaf.. silap no phone.. 012 249 3368

  285. syed says:

    Keli kampung dan belut liar..

    Berminat hubungi 0132575376..

  286. mei says:

    Hi.. ada tak pembeli ikan keli dan pembekal benih ikan keli area jerantut pahang.

  287. Man says:

    Salam,
    Kepada sesiape yg hendak membeli ikan keli dalam bulan 4 boleh menempah dgn harga murah. Siap process pun boleh.

    Tq.

  288. anasmj says:

    pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah…pmhantaran disedia kn..0195562744
    1inci rm 0.04
    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07 :-> :->

    pallet ikan keli dan talapia ada jual

  289. pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah
    pnhntrn di sedia kn
    tel:0195562744

    pallet ikan keli dan talapia turut ada

    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07
    4inci rm 0.09

  290. Shiva says:

    Kepada pembeli yang berminat untuk membeli ikan keli dengan harga murah, sila hubungi saya. Harga dapat dikurangkan jika membeli secara borong. Terima kasih. 0162351614 – shiva (klang)

  291. bond says:

    hi..saya berminat untuk membeli ikan keli 100% yang diberi makanan pallet sebanyak 1tan/2tan seminggu…hubungi Bond: 0164983751

  292. ahmad asyraf says:

    assalamualaikum…sy boleh supply ikan keli sehingga 30tan sebulan atau lebih..makanan yg diberikan dr hasil tangkapan laut (nelayan pukat tunda) sprti ikan sotong dan laen2 hasil tngkapan..kualiti yg trjamin kerana ikan ini dgunakan utk mmbuat sos..brminat bole mnghubungi sy bg rundingan hrga..jaminan halal 100%-0178487998(asyraf)-penghantaran disediakn bg order 7tan smnggu…kolam area jhor..tq

  293. juka says:

    mencari ikan keli 2tan sy brada di kelantan,sy blh ambil sendiri kwadan mna pn blh call(0132782793)jue
    barang halal

  294. ALI says:

    saya sedang mencari pembekAL ikan keli dlm kuantiti lbh krg 5tan seminggu utk dihantar ke kolam sy….0173051062

  295. azizul says:

    slm sy pengusaha keli di perlis..jika bermnt ntk mmbli keli kami scara brong blh cntact sy 019-4130809..kdar stok ikan 5000- 20000 kg…tq.pnghantarn juga disediakn jika dlm kuantiti yg bnyk

  296. edi winata says:

    assalammua’alaikum cik yan,saya ade ikan patin hidup siap ekspor kalau cik minat boleh hubungi saya di number 082172332600

  297. fizie says:

    salam..sy dalam proses menternak ikan keli…
    insyaallah sy cuba kuarkan 1tan sebulan..
    saiz dlm 5,6ekor/kg..
    harga ditawarkan rm3.50-rm4.00
    lokasi di jengka,pahang…
    ikan keli diberi mkn perot ayam dan dikuarantin sblom dijual utk hlgkan bau…
    sesiapa yg berminat boley hubungi saya
    017-6908612
    atau
    mulos_25@yahoo.com
    wassalam…

  298. abdul aziz bin nasir says:

    Salam… saya ada menjual ikan keli pada saiz 10-15 ekor/kg dengan harga Rm2.70/kg.(Untuk penternak yang nak cepat besar)… Ikan diternak didalam kolam tanah…

    Kepada yang berminat bolehlah menghubungi saya:

    Aziz – 017-5837297
    email: azizakuaternak@yahoo.com
    Area: Malim Nawar,Perak
    Syarikat: Aziz Akua Ternak

  299. Mohd Hafizi says:

    kami pembekal ikan air tawar di kawasan perak ikan air tawar kami seperti ikan lampam, jelawat, baung, siakap, rohu sesiapa berminat atau perlukan bekalan ikan seperti di atas boleh cll sy di 014-7349491 (Hafizi) terima kasih

  300. Siti Salina binti Mohd Salleh says:

    Saya mencari pembekal ikan keli yg boleh bekal ikan keli 2 tan setiap minggu. Jika ada sesiapa berminat sila hubungi @ sms @ whatsapp saya di no tel 012-2508214

  301. Faizreen says:

    Assalamualaikum, dimana ye tempay utk membeli kanvas dan benih ikan keli? saya di area pasir gudang johor.

  302. syed luqman says:

    assalam semua…siapa yg boleh bekal kan ikan keli frozen saiz 7 8 9 seekor…saya perlukan dengan kuantiti yg banyak…area taiping.. 013 5336426 @ luqman_syed@yahoo.com -URGENT-

    • Naz says:

      Waslm En. Luqman, saya mempunyai ikan keli frozen saiz 789 /kg, kuantiti: 600kg, harga boleh berunding termasuk penghantaran.. lokasi Ipoh, kalau tidak keberatan call/sms 013 3629451(Naz)

  303. zul keli gopeng says:

    assalamualaikum..kepada semua pembaca, saya ingin mencari perut ayam dalam kuantiti yang banyak..jika sesiapa yang mempunyai stok perut ayam diharap dapat menghubungi saya..kolam saya berada di gopeng perak..hubungi saya secepat mgkn untuk perbincangan..tq.. 017-6268357 -zul-

  304. Mohd Faiz says:

    salam,,saya mencari benih ikan keli di kwasan kedah..ada sapa2 blh bantu…

  305. Ronye says:

    Hi.salam..sy ronye dri kota knabalu sabah.sy ingin mnjual ikan keli dewasa angaran seekor ada 2kilo..dan sy juga ingin membeli bibit ikan keli.untk keterangan lanjut sila hubungi sy di no 0146509588 ..sekian..

  306. You actually make it seem really easy together with your presentation however
    I to find this topic to be actually one thing
    which I think I might by no means understand.
    It seems too complicated and extremely large
    for me. I’m taking a look forward on your subsequent post, I’ll
    try to get the hang of it!

  307. koley says:

    menjual dan membeli ikan keli,hubungi 0126014382.

  308. ali says:

    Mencari pembekal long term saiz 5,6(7-8tan seminggu)0173051062

  309. ali says:

    Sy perlukn pembekal ikan keli 7,8tan seminggu long term,?0183763677

  310. saiful says:

    Salam. Saya perlukan keli matang saiz 4-6 ekor per kg. 200kg seminggu. Kalau ada sesiapa yg blh bekalkan kat sya hubungi saya. 0193664956 saiful. Area negeri sembilan. Tq

    • Good evening. Actually right now i have huge supplying of ikan keli.

      kindly contact me for further.

      tq

      2013/6/2 Pembeli ikan keli, Hubungi kami segera!!

      > ** > saiful commented: “Salam. Saya perlukan keli matang saiz 4-6 ekor per > kg. 200kg seminggu. Kalau ada sesiapa yg blh bekalkan kat sya hubungi saya. > 0193664956 saiful. Area negeri sembilan. Tq” >

      • nasir says:

        Kpd asasbumiglobal13, boleh dptkan contact number. Anda di area mana?

        Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

    • Kamil says:

      saya mempunyai ikan keli untuk dijual pada bulan 8. Area ternakan di Jelebu, NS.Tempahan boleh dibuat melalui sekarang. Klau encik berminat bolehla hubungi saya di talian 012-9260794 (KAMIL) @ 0102918631 (DIN) @ 0139627649 (WAN)

  311. Yusof says:

    saya perlukan penjual ikan keli dgn segera hubungi 0146766476
    sms harga sekilo , saiz dan lokasi.tq

  312. farah ain says:

    Saya nak beli anak benih ikan keli tapi saya area yong peng. Boleh hantar ke….1bulan 1tan berapa ye

  313. ghani says:

    salam semua…siapa bleh bekalkn saya 5tan ikan keli besar dan 5tan anak keli (3-4 inci) untuk setiap bulan…klu ada yg bleh bg harga rm 2.50 kg..saya ambil…call saya 0163814739.

  314. ezil nazlan says:

    kami ingin cari pembekal anak ikan,puyu,patin,keli dan talapia…tolong bagi harga…kami di kota bharu kelantan.

  315. ezil nazlan says:

    call atau sms
    kami 019 3999944..

  316. Mohd Faizul Fazwan Bin Abd Rahman says:

    Kami ada membekalkan ikan keli dan tilapia di kawasan kota kinabalu,papar,beaufort,tuaran,kota belud dan kawasan-kawasan berdekatan. Harga boleh runding..ikan keli dan tilapia, segar dan hidup. sila hubungi saya di no 016 333 5443 – faizul. Terima Kasih

  317. sarulnizam says:

    saya mencari ikan keli bersaiz 3kg ke atas .sila cal saya .sarul 0177044406

  318. shidah says:

    Salam…
    Puan yan saya nak tanya sya ingin membeli dalam kira kira 5 tan setiap minggu .berapa bole puan tawarkan..

  319. asrul says:

    sy asrul..mcari bekalan ikan keli sekitar melaka….harga rm3.50/kg….bleh info sy…..019-6496933

  320. zul keli says:

    saya ada menjual benih keli..
    2inci = 5sen
    3inci = 7sen
    4inci = 10sen
    5inci = 15sen
    kepada yg berminat boleh le contact sye ye..klu amik bnyak, boleh nego..transport disediakan..kolam sya di gopeng, perak..0176268357-zul @ email zul_akua@yahoo.com

  321. hashim says:

    Saya ada membekal benih keli dan haruan, Minat hubungi saya hashim 0143475185
    Kuala Ketil, Kedah

  322. zul says:

    saya ada menjual benih keli..
    2inci = 5sen
    3inci = 7sen
    4inci = 10sen
    5inci = 15sen
    kepada yg berminat boleh le contact sye ye..klu amik bnyak, boleh nego..transport disediakan..kolam sya di gopeng, perak..0176268357-zul @ email zul_akua@yahoo.com

  323. samsul says:

    Saya membeli ikan keli area temerloh pahang

  324. samsul says:

    Saya pembekal ikan patin,talapia dan keli sangkar area temerloh.berminat hubungi ROHAMAS AQUA FARM SDN BHD.0119301283

  325. vyner says:

    sy mencari benih ikan keli afrika saiz 2″ -3″..now sy di area kota belud sabah..kalo ada stok dr area kk pun sy dtg ambil..sy perlu dlm jumlah yg byk..kalau ngam crita,bila-bila ble deal..vyner 0198110354

  326. vyner says:

    sy jg perlukan info drpd smua kwn2 kalau tahu ada kursus penternakan dan pembenihan ikan keli afrika di area sabah..kalau info drpd sarawak dan semenanjung malaysia pun sy trima..tq..
    0198110354…vyner

  327. hamid says:

    Saya menjual semua jenis anak ikan disekitar kedah.harga serendah mungkin.saya juga mencari ikan 1,2,3, ekor sekilo.berminat hubungi saya bakri 0123858531

  328. ahmad says:

    Ikan keli
    Berat 100g ke atas / Ekor
    makan pallet,perut ayam & sayuran (2 jenis)
    RM3.50/kilo -harga boleh runding lagi
    setakat ni ada 2500 ekor, sesiapa ingin membeli atau memborong di alu-alukan….
    Area Johor

  329. shahdan says:

    Saya pemborong keli daerah ipoh taiping dan kuala kangsar,..sesiapa yg mahu jual keli matang sila hubungi saya untuk proses jualbeli ..harga dijamin memuaskan

  330. nazmi says:

    salam semua.saya membekalkan ikan keli segar area kedah.harga dn kuantiti boleh runding.berminat 0194189533

  331. Bala says:

    Saya perlukan benih haruan dalam 1000 hingga 3000 ekor.
    Yang boleh supply sila hubugi saya di 012 – 280 9731

  332. Ternak IKan KELI says:

    Salam, kami ada menjual ikan keli saiz matang. 5-6 ekor 1kg – RM4.00-5.00 (boleh runding). Area ternakan, Negeri Sembilan. Jumlah ikan yang hendak dijual dalam 4000 ekor. Boleh call or sms di talian 010-2918631(Din), 012-9260794(Kamil). 013-9627649(Wan).

  333. Kamil says:

    Kami ada menjual ikan keli saiz 5-6 ekor 1kg – RM4-5 (boleh runding). Berminat sila hubungi 012-960794(kamil), 010-2918631(din) @ 013-9627649(wan).

  334. hasny says:

    Ikan keli dibela dalam kolam menggunakan air kaki bukit..di area setiu, terengganu..kepada berminat sila hubungi hj. fauzey 013-3372290

  335. mohd fauzey says:

    saya membekalkan ikan keli segar kolam air bukit di setiu terengganu..kepada sesiapa yang berminat sila hubungi 0133372290 (fauzey) harga boleh dirunding untuk pembelian 500kg keatas

  336. rashid says:

    salam,,saya ingin mencari induk ikan keli dalam area kelantan,,x mau banyak pom,,just dalam 15 ekor je,,saya pelajar universiti sedang menjalankan ujikaji terhadap induk ikan di kelantan,harap dapt membantu,,

  337. Ezat Heidir says:

    salam..siapa yang membekalkan ikan keli area kelanatan saya sedia membeli pada harga berpatotan,,sila email pada izat_kb@yahoo.com untuk sebut harga

  338. khai says:

    kami ada ikan keli yang boleh dituai..saye bantu anda..berminat boleh hubungi khai 0176797474.area kuala selangor.

  339. Ibrahim says:

    Saya penternak dan pembekal ikan keli area Perlis, Kedah, P.Pinang hingga Ipoh. Berminat sila hubungi 0165164371(Ibrahim) atau 0195797261(Ani) atau email paklangen@gmail.com

  340. pray says:

    saya pembekal benih ikan keli afrika
    almt saya di keningau sabah..siapa”berminat boleh menempah kpd sy..
    harga boleh runding.0178334915

  341. khairul anasmj says:

    keli emas jaya
    pmbekal benih ikan air tawar

    induk keli afrika 1ekor 6-7kg kuatity 100ekor
    rm10.00 per/kg
    benih keli 1ekor rm:0.03sen
    tel: 01114492240

  342. nuruljannah says:

    saya mencari penjual benih ikan keli dan tilapia,saiz 1-2 inci. sekiranya ada..hubungi saya 01125353091.kawasan kota kinabalu

  343. hishamuddin says:

    salam,
    saya penternak di kelantan. stok sekarang tak byk kerana tgh planning nak upgrade kolam. sesiapa yg nak wat kontrak farming boleh datang ke kolam. kalau untuk belian runcit, ikan sentiasa ada.
    boleh sms din; 0169758047

  344. awang says:

    Induk keli untuk dijual. Berat antara 2kg hingga 4kg seekor. Harga antara rm20 hingga rm40 seekor. Stok terhad…siapa cepat dia dapat. Area Kelantan…………

  345. AquaZom says:

    We are Aquaculture students from UMS hatchery. We are selling under a student project.

    African Catfish juveniles seeds for sale:
    1-3 inches @RM0.30 per inch
    discount price + extra fishes given.
    Benih Ikan Keli:
    1-3 inchi @RM0.30 per inchi
    harga diskaun + ikan tambahan dibagi.

    For more info, please call, sms, whatsapp, line, or wechat:
    ANTHONY KOH 012-7641985 or IRAWATI 013-5281607 or JOAN 013-8544101

  346. Dev says:

    Aquaculture

    Tilapia
    Grass Carp
    Koi
    Catfish
    Pond Health and Management

    Measurement of  waste nutrient loads in ponds
    Algae suppression
    Frog haven
    Water health of pond
    Suppression of mosquito larvae
    Duckweed uses. We are a company that produce duckweed in large quantity.

    Minimize evaporation of water
    Cooler water columns
    Suppression of underwater vegetation
    Burning duckweed to drive away mosquitos

    013324 82 24

  347. Nik says:

    Assalamualaikum dan salam sejahtera..

    Saya pembekal ikan keli sangkar/kolam tanah..
    Kalau ada sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli saya boleh menghubungi saya En.Nik di talian 0111-4941026 atau email sy di razainis@yahoo.com

    • Naz says:

      Lokasi tuan dimana? Kuantiti berapa mingguan/bulanan boleh bekalkan. Berapa harga tuan tawarkan saiz 456ekor per 1/kg termasuk kos pengangkutan/penghantaran/pengambilan.

  348. fairuz zahidah says:

    saya memerlukan ikan jelawat berat 3kg dan keatas….sesiapa yang berminat untuk menjualnya, sila hubungi saya 0193958029 ( asyraf )

    • Naz says:

      Lokasi tuan dimana? Kuantiti berapa mingguan/bulanan, Berapa harga tuan tawarkan 1/kg termasuk kos harga pengangkutan penghantaran/pengambilan.

  349. Sarul says:

    Saya mencari ikan keli bersaiz besar , untuk kolam mancing

  350. Sarul says:

    Saya mencari ikan keli bersaiz besar , untuk kolam mancing 4kg-20kg , sila tel: 0177044406

  351. Dev says:

    Ikan keli jual harga borong 6 – 15/kg jual secara borong rm 2.50. Dah asing kolam lain.

    0163319840

  352. Man says:

    Kami ada menjual ikan keli saiz 5-6 ekor 1kg – RM3.50 (boleh runding). Berminat sila hubungi 0163319840

  353. daus says:

    Saya ada membekal set kolam kanvas untuk ternakan ikan. 

    Set DIY termasuk kanvas gred A, rangka besi salutplastik tahan karat, joint dan tali pengikat kanvas.

    Set kolam amat sesuai untuk dijadikan hobi menternak ikan atau ternakan secara kecil-kecilan.

    Set kolam kanvas saiz 5 X 10 X 2kaki tinggi berharga RM450/set.

    Pembelian banyak akan diberi diskaun istimewa.rm450/set sahaja!! 

    sesuai untuk pelbagai jenis ikan seperti keli,tilapia, haruan, puyu, arowana, kelah, patin dan lain-lain.juga terdapat saiz-saiz lain mengikut permintaan.

    Hubungi: 012-3601230 untuk tempahan!!

  354. suzi says:

    saya ingin mencari pembeli ikan keli dan belut. Kl ada sila hubungi saya di talian 0176449337

  355. daus says:

    Saya ada membekal makanan ikan untuk keli, tilapia, patin dan ikan air masin. Pelet yg berkualiti dan harga lebih murah dari pasaran.

    Sms/whatsapp jika berminat. Saya mencari agen seluruh malaysia. 0123601230

  356. muhamad shafique bin baharuddin says:

    Salam..sy bru nak memulakan bela ikan keli…mohon da sape2 yang nak jual benih keli dlm 500ekor…

  357. hilmi says:

    Dimana saya bole dapatkn harga tangki kanvas sekali dgn pemasangan yang berpatutan?sy juga perlukan benih keli dan pallet utk ikan sy nnt.saya di area machang kelantan.

  358. Koley says:

    Assalamualaikum..saya seorang penternak ikan keli di area keratong,pahang…jika anda berminat membeli dan menjual ikan keli…sila hubungi saya 012 6014382..harga boleh runding.

  359. Sarul says:

    Mencari ikan keli bersaiz 4 kg keatas

  360. Sarul says:

    Cal sya 0177044406

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s