Perolehi Pendapatan Dengan Menjalankan Perniagaan Ternakan Ikan Keli

Posted: Julai 2, 2009 in 1

Salam sejahtera Perolehi Income sehingga Rm 300K dengan menjalankan perniagaan Menternak Ikan Keli secara berperingkat. Dapat Ebook Kami dengan hanya Rm 100 ( sebuah ), Harga Buku / Ebook ini tidak Mahal yang anda sangkakan namun ilmu yang anda perolehi yang ada didalam nya..mudah bukan.

Buku / Ebook ini memang ada sedikit softcopy dan ada juga Ebook / Buku yang kami hasilkan memang diatas usaha sendiri, terpulang lah kepada anda untuk mempercayai nya..

Di Zaman ini setiap apa yang kita lakukan semua nya memerlukan duit Bak Kata orang kalau nak ilmu yang memberi Manfaat kepada sesiapa pun maka Anda kena bayar atau pun kena beli. Di dunia ini sekarang sudah jadi kemestian kepada sesiapa sahaja.

Namun ilmu yang anda perolehi tidak merugikan buat anda ini kerana anda akan meperolehi apa yuang anda cari selama ini, semuanya bergantung kepada anda sendiri untuk mencorakkan ilmu di dalam dada.

Ilmu perniagaan dalam ternakan ikan keli memang banyak dan mesti dipelajari kepada bakal-bakal pengusaha mahupun yang telah lama mengusahakannya. Sekirannya anda tidak mempunyai ilmu pengetahuan dalam selok belok Dalam Perniagaan atau Ternakan Ikan Keli , Nasihat saya tak perlu anda menternak ikan sedangkan anda sendiri tidak tahu ilmu pengetahuan atau asas ternakan ikan keli itu sendiri, sekiranya anda teruskan maka anda sengaja mencari kerugian untuk diri sendiri sedangkan Hutang ank anda kena bayar di setiap Bulan.

Ebook / Buku ini saya jual dengan Harga Rm 100 sahaja ( Sebuah ).

Berminat sila Klik : http://www.benihkeli.wordpress.com

NAK ILMU KENA BAYAR ,TQ. 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s