Jual&Beli Benih Keli

Update : 04.07.2012 ( Rabu ).

Salam sejahtera buat masa ini permintaan benih ikan keli tidak berapa cukup ini kerana saya juga memerlukan benih ikan keli, benih ikan keli yang saya jalankan juga saya masukkan ke kolam ikan keli saya  bagi membekalkan pasaran keli matang ditempat saya jadi benih ikan keli tak mencukupi menampung permintaan tuan/puan mohon maaf diatas kesulitan kerana saya juga mempunyai ruang tapak meternak benih adalah dalam keluasan yang kecil.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Kami mendapati memang terdapat kekurangan dalam menampung Permintaan BEKALAN ANAK BENIH IKAN KELI dari Syarikat kami untuk Pelangan-pelangan kami baik pun Pelangan-pelangan baru kini, Disini kami menyediakan Ruang Order BENIH KELI anda supaya memudahkan kami mengetahui berapa banyak jumlah diperlukan, sekiranya benih keli banyak diwaktu itu kami akan menghubungi anda.

sila tinggalkan NAMA, TEMPAT & NO TELIFON di ruang komen di bawah ini :

Komen-komen
  1. MAHISHAM berkata:

    SAYA BR NK BERMULA DGN PENTERNAKAN IKAN KELI.SY BERCADANG INGIN MENEMPAH BENIH SBNYAK 500 EKOR BESERTA DGN MAKANANNYA.BERAPA BNYAKKAH MODAL Y PERLU DIKELUARKAN? DAN ADAKAH STOK SUDAH ADA?

    SILA HANTARKAN FEEDBACK.

    • anasmj berkata:

      sila hubungi sy 0195562744 sg.petani (anas)

      • sharum berkata:

        saya menjual anak benih ikan keli 2 inci dengan harga 0.05 sen. kalau berminat sila hubungi saya 0194605157 pendang

      • izzuardi berkata:

        nak tanya macam mana penghantaran benih keli 15k ke kuala kedah dan berapa budget yang diperlukan?

    • Eric berkata:

      Kepada penternak2 ikan Keli boleh hubungi kami untuk mendapatkan bekalan benih 1.5 – 3 inci…harga murah
      hubungi kami YEN AQUACULTURE SDN BHD 0195125122 (eric). Kapasiti Pengeluaran kami 5-7 juta sebulan.
      Area Batang Berjuntai…Tel kami untuk mendapatkan bekalan terus dari ladang.
      Sekian

    • ayunina berkata:

      saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak. boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744

    • AYunina Eise berkata:

      saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak. boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744..

    • nurul 'ayunina syafiah bt mohd isa berkata:

      seacorp

      -membekal benih keli, tilapia dan saiz makan.
      -organik, tiada bahan kimia, tiada antibiotik, tiada bau tanah.
      -harga benih keli & tilapia RM0.30/inci
      -pembelian 1000 ekor keatas, akan diberi extra
      -delivery& self pickup
      -jualan hujung tahun, stock clearance
      -area sabah
      -berminat whatsapp 0189669744

  2. hairul berkata:

    saya nak tahuuu untuk 3 inci 1 ekor berapa sen … dan cara penghantaran macam mana . saya nak beli sebanyak 3000 ekor . dan makan anak ikan ada jual sekali kee .berapa 1 beg

    • shukri berkata:

      boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut- 0175099566

      • sharum berkata:

        saya menjual anak benih ikan keli 2 inci dengan harga 0.05 sen. kalau berminat sila hubungi saya 0194605157 pendang

    • ayunina berkata:

      saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak. boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744

    • AYunina Eise berkata:

      saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak. boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744..

    • nurul 'ayunina syafiah bt mohd isa berkata:

      seacorp

      -membekal benih keli, tilapia dan saiz makan.
      -organik, tiada bahan kimia, tiada antibiotik, tiada bau tanah.
      -harga benih keli & tilapia RM0.30/inci
      -pembelian 1000 ekor keatas, akan diberi extra
      -delivery& self pickup
      -jualan hujung tahun, stock clearance
      -area sabah
      -berminat whatsapp 0189669744

  3. adisusilo berkata:

    saya membutuhkan 1000 ekor bibit ikan keli ..mohon hubungi saya di 0146754680 terima kasih ..dan berapa biaya kirimnya ke alamat saya…

  4. mohd zuhaini berkata:

    nak beli benih keli

  5. neo berkata:

    sy mahu 500 bnih ikn keli n pallet..
    013-7804921
    013-7025709

  6. KARUPPIAH berkata:

    saya nak tahu harga benih ikan keli.ikut saiz dan harga pelet sekali.cara penghantaran serta kos.terima kasih

  7. shukri berkata:

    boleh hubungi saya 0175099566

  8. shukri berkata:

    lawati laman blog kami: titiagropark.blogspot.com

  9. shukri berkata:

    Saya sedang mencari kanvas terpakai di sekitar seremban. Sesiapa yang mempunyai maklumat sila hubungi saya di 0175099566-azman

  10. Arif Syazwan berkata:

    http://niagaon.blogspot.com/2011/07/ikan-keli.html

    Tumpang lalu ..Saya pun bekal benih ikan keli jugak boleh tgk2.

  11. Shaharin Shaharudin berkata:

    Sye nk beli keli kampung sebanyak 500 ekor saiz 3 inci..

    tlg hubungi sye 0175744956

  12. acim berkata:

    benih keli:
    1.5 inci = 4sen
    2 inci = 6.5 sen
    3 inci = 8.5 sen

    Harga tidak termasuk kos penghantaran.Harga boleh dirunding bagi tempahan melebihi 30k ekor.Sesiapa berminat call acim 0123608790

  13. jefri berkata:

    saya nak benih 500 ekor berapa ya harganya?

    tel atau sms saya…0132658769

    • nurul 'ayunina syafiah bt mohd isa berkata:

      seacorp

      -membekal benih keli, tilapia dan saiz makan.
      -organik, tiada bahan kimia, tiada antibiotik, tiada bau tanah.
      -harga benih keli & tilapia RM0.30/inci
      -pembelian 1000 ekor keatas, akan diberi extra
      -delivery& self pickup
      -jualan hujung tahun, stock clearance
      -area sabah
      -berminat whatsapp 0189669744

  14. nurul berkata:

    salam,sy ingin membeli benih keli dlm 25ribu,saiz 3″..harga macam mana

    • aziznasir berkata:

      benih ikan keli…

      1″ = rm 0.03
      2″ = rm 0.05
      3″ = rm 0.08

      * termasuk penghantaran (area sekitar selangor dan penang)

      min order 30K…

      Aziz Akua Ternak…
      017-5837297

  15. Khairul Nizam berkata:

    benih ikan keli nih en jual area mane sahaja?????
    \

  16. firdaus berkata:

    PELET makanan ikan FYDMA VENTURES dihasilkan daripada bahan-bahan yang berkualiti khas untuk ikan air tawar seperti keli, tilapia,puyu, kelah, patin dan lain-lain ikan air tawar termasuk ikan hiasan. ia bebas dari unsur yang mencurigakan dan halal penggunaannya. Makanan ikan air tawar ini didatangkan dengan formula-formula berlainan seperti KELI POWER(rumusan khas keli,patin,puyu), FYDMA FEED(tilapia, jelawat, kelah, etc) dan Patin Special(khas patin sangkar).

    Kini terdapat juga makanan untuk ikan air masin dan udang.

    100% keluaran bumiputra.100% terapung. 100% suci dan bersih. 100% berkualiti. Harga lebih murah!

    hubungi saya 0123601230 atau email daus_fydma@yahoo.com untuk maklumat lanjut.

    boleh didapati di:

    1) kuala lipis – 0199518849
    2) NORAZIAH – ulu langat – 0122222494
    3) Jitra Kedah – 0122117896
    4) Raub Pahang – 0194724966
    5) ARC – sg buluh – 0104003600/0193576236
    6) Bukit Tinggi Pahang – 092330113
    7) FAMA PUCHONG – 0380624364
    8) Kulim Kedah – 0193297811
    9) Tampin N9 – 0163239573
    10) Kuantan Pahang – 0129451060
    11) salak/gicheng – 0193636894
    11) Peladang Benta Pahang
    12) peladang Temerloh Barat – 092803207
    13) Pekan Pahang
    14) Temerloh
    15) peladang Jerantut
    16) KAMI MASIH MENCARI AGEN. BERMINAT??

    Hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut: 0123601230 (Firdaus Fydma)

  17. Calvinlks berkata:

    Saya Dari pahang Kuantan,Ada siapa2 minat beli ikan benih,boleh call saya atau email.0169214263/0146681368.email:Calvin.lks@hotmail.my.(kita Ada ikan benih keli,tilapia dan patin)

  18. ariely berkata:

    sila sms ke no 0122797365 harga benih 1000 ekor…

  19. syukri berkata:

    saya mencari pallet ikan
    area kuala kangsar/perak/ipoh..
    1.starter
    2.grower
    3.finisher

    detail kan harga setiap bag dan kg..
    siap penhantaran ke kuala kangsar..

    email syukrie.sharudin@yahoo.com
    no tel. 0175083528
    secepat bmugkin..
    dicetak:29/1/13

  20. anasmj berkata:

    Sy ada benih anak ikan keli dan talapia merah untuk dijual & makanan ikan,di kawasan sg.petani kedah

    Sila hubungi saya jika berminat
    019-5562744(anas)

    saiz : 1-2inci :-RM0.06
    saiz : 2-3inci :-RM0.07

    mkanan anak ikan :RM69 satu beg

  21. anasmj berkata:

    pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah…pmhantaran disedia kn..0195562744
    1inci rm 0.04
    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07 :-> :->

  22. anasmj berkata:

    pallet ikan kli dan talapia

    0195562744

    pnhntarn disedia kn…

  23. khairul anasmj berkata:

    pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah
    pnhntrn di sedia kn
    tel:0195562744

    pallet ikan keli dan talapia turut ada

    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07
    4inci rm 0.09

  24. azan mahmod berkata:

    saya memerlukan 50k benih anak ikan keli dlm masa terdekat. sekiranya ada pembekal, cal @ sms sy 0179224553 (azan). runding harga. lokasi kolam Kota Bharu. sekian.

  25. jukiey lemong berkata:

    salam..sy ingin mendapatkan anak keli bersaiz 2″- 3″..
    sy dari terengganu.sy nk thu kos untuk anak ikan 5-10k dan kos hantar ker terengganu..
    hubungi sy:0145233826

  26. mohd norani berkata:

    sya pmbekal bnih keli 10sen 2inci utk pnternak.utk pnjual bnih haga bleh rnding.tlapia mrah 15sen 2inci utk pnternak.utk pnjual bnih haga bleh rnding.bminat hbungi sya 0135156358

  27. saliza berkata:

    sya pmbekal benih ikan.keli 6sen/2inci,tlapia merah 15sen/2inci,rohu 17sen/2.5inci,jelawat 45sen/3.5inci dan liko 15sen/1inci.bminat hbungi 0135156358

  28. abdul aziz bin nasir berkata:

    Salam… saya ada menjual ikan keli pada saiz 10-15 ekor/kg dengan harga Rm2.70/kg.(Untuk penternak yang nak cepat besar)… Ikan diternak didalam kolam tanah…

    Kepada yang berminat bolehlah menghubungi saya:

    Aziz – 017-5837297
    email: azizakuaternak@yahoo.com
    Area: Malim Nawar,Perak
    Syarikat: Aziz Akua Ternak

  29. Jackie berkata:

    Hello,
    Kita company ada benih anak ikan untuk dijual,

    Sila hubungi saya jika berminat
    012-2725219 (Jackie)

    Ikan Patin
    2 inci – Rm0.20
    3 inci – Rm0.25
    4 inci – Rm0.30

    Ikan Talapia
    1 inci – Rm0.10
    2 inci – Rm0.15
    3 inci – Rm0.50

    Ikan Keli
    2 inci- Rm0.05
    3 inci- Rm0.10

    Ikan Puyu
    1.5inci- Rm0.10

    Jika ambil 100 ribu keatas,bolehlah dapat harga borong. =)

    Jackie – 012-2725219
    Area – Tanjong Malim,Perak.
    Email – Babyzhai0822@hotmail.com

  30. izah berkata:

    Mencari pembekal ikan keli 3 inci, muslim dan cara organik kawasan selangor. untuk beli benih dan belajar ternak ikan keli. tq

  31. mohamad berkata:

    saya perlukan benih ikan keli, 500 ekor serta pallet,
    area hutan melintang,perak.,
    Jika ada di kawasan sy, hubungi saya,tq
    TEL : 019 244 2437/019 573 6323

  32. hamid berkata:

    Saya memerlukan benih kelidengan segere
    Tel 0123858531

  33. Edril berkata:

    saya mencari ikan keli untuk dibeli secara borong dalam 200kg. Harga saya nak beli Rm3 sekilo.Jika berminat nak jual.Hubungi saya Ed di 0173919231.Saya di area negeri sembilan

  34. koley berkata:

    saya memerlukan ikan keli sebanyak 1 tan..hubungi saya segera ..01129462134

  35. zul keli berkata:

    saya ada menjual benih keli..
    2inci = 5sen
    3inci = 7sen
    4inci = 10sen
    5inci = 15sen
    kepada yg berminat boleh le contact sye ye..klu amik bnyak, boleh nego..transport disediakan..kolam sya di gopeng, perak..0176268357-zul @ email zul_akua@yahoo.com

  36. hamid berkata:

    Saya membekal semua jenis anak ikan. Harga serendah mungkin termasuk penghantaran.boleh dirunding.berminat hubungi saya 0123858531

  37. Amilia berkata:

    Saya dr Kota Kinabalu Sabah, kpd sesiapa yg berminat untk m’beli benih atau keli saiz mkan (5-6 ekor/kg) boleh hbgi sya 019-3081793 atau email angelicdevilgurl_88@yahoo.co.uk. Kami menghsilkan benih dan keli saiz mkan scara constant. Semua keli kami di beri 100% pellet + enrichment. Harga boleh di runding dan harga lebih rendah kpd yg membeli scara borong. Tiada had minimum pembelian di tetapkan.

  38. zhahirin sharifuddin berkata:

    Salam. Mencari pembekal benih ikan keli ( area Kuala Terengganu)
    Sesiapa yg ada maklumat berkenaan pembekal dikawasan ini hubungi sy 01119937011

    • ayunina berkata:

      hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744.
      sye membekal kan bibit keli dan ikan tilapia.
      utk saiz makan juga kami sediakan. pos ke sabah, sarawak n semenanjung pun ade.

  39. Wah berkata:

    Saya Ada menjual benih ikan Keli ,boleh
    Contact Saya Tel: 019-2269552

  40. hani berkata:

    Syarikat kami mengeluarkan anak benih Tilapia.
    boleh layari laman web kami di
    http://www.sqbagrotech.com/
    Ada pertanyaan sila hubungi kami di 09-5733188

  41. Ibrahim berkata:

    Salam. saya memerlukan benih ikan keli sebanyak 10k ekor dan pelet makanan ikan. kawasan ternakan di Sungai Dua, Gemencheh, N9. Pembekal berhampiran yang berminat boleh hubungi saya melalui email ixmst@yahoo.com. TK

  42. nasri iwan berkata:

    Saye baru sahaja memulakan perniagaan menternak ikan keli dan talapia merah.saya memerlukan anak benih dan harga..hubungi saya dengan segera
    Iwan bob 0193525156

  43. Jinuin Victor berkata:

    Untuk kawasan sabah… saya ada menjual benih dan juga ikan keli dewasa.. sila rujuk riverpro.forumotion.pro atau hubungi saya di 016-8106506 (sms atau whatapps atau call terus pun boleh). Thanks

  44. keli emas jaya interprise berkata:

    pembekal benih ikan keli talapia daerah sungai petani kedah…
    mana lesen pembekal keli emas jaya interprise…

    ikan keli
    saiz 1inci rm0.03
    saiz 2inci rm0.06 tempah sekarang…….ikan larisss…..macam pisang goreng panas
    saiz 2.5 rm 0.07
    saiz 3inci rm0.08

    talapia rm0.20 saiz tak tentu….datang tegok sendiri……banyak ambik lgi murah….

    boleh hubungi 01114492240

  45. andrew berkata:

    bagaimana saya dapat benih ikan tilapia merah di kawasan miri sarawak? harga sekali..

  46. khai berkata:

    saye ada keli yg boleh dituai.saye bantu anda..berminat hubungi 0176797474.khai

  47. Ibrahim Ismail berkata:

    IBRAHIM said:
    Salam. Saya penternak dan pembekal ikan keli untuk dijual. Kawasan Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Ipoh. Harga boleh dirunding. Hanya makan pelet dan ikan baja. Jika berminat. .Hubungi saya Ibrahim 0165164371 atau Mahani 0195797261@ email paklangen@gmail.com

  48. anasmj berkata:

    benih keli kedah…

    0195562744 harga cll dulu atau sms

  49. azirah berkata:

    Salam, sy ade membuat pemborongan ikan keli hidup/siap di siang dan sayur sayuran..

    Keli hidup (RM6 per/kg)
    Keli siap siang (RM6.80 per/kg

    Harga boleh runding..

    Sila hubungi sy:
    0176938191 (cik ziera)

  50. khairul anasmj berkata:

    sy ada keli matang kawasan sungai petani kedah
    1kg rm5.00

    cll sy 0195562744

    Reply ↓

    khairul anasmj
    on Oktober 3, 2013 at 8:38 pm said:
    benih keli 3sen 4sen 5sen turut ada…brminat cll sy

    Reply ↓

    khairul anasmj
    on Oktober 3, 2013 at 8:40 pm said:
    benih buat sendiri xdak mkn atas angin..nbr sy diatas..xdpt cll ada nbr 1 lg 01114492240

  51. hafiz,,sentul kl berkata:

    sy ade menjual ikan keli hidup area kuala lumpur,,,100 peratus makan pellet,,,,!!!!,,jika sapa2 ingin menjual anak ikan keli dan haruan,,sila contact sy segera? nbo fon sy 0164940592,,nama sy hafiz

  52. hafiz,,sentul kl berkata:

    jika ada sapa2 nk jual anak ikan keli atau anak ikan haruan??area kl dan Selangor,,,sila col sy 0164940592,,nam sy hafiz

  53. nuruljannah berkata:

    saya mencari penjual benih ikan keli,saiz 1-2 inci. sekiranya ada..hubungi saya 01125353091.kawasan kota kinabalu

  54. pray berkata:

    benih ikan keli murah di KENINGAU sabah ,,,
    0.10cen-0.15cen -0.20cen/ekor hubungi sy 017-8334915 my name is khan( mas joko)

  55. pray berkata:

    sy jual size 1inch-1,5inch-2inch-2,5inc.diJamin mantap…hubungi sy nomor diatas.JOKO PRAYITNO

  56. nuruljannah berkata:

    saya mencari tilapia 2-3 inci sebanyak 1000 tails..area kota kinabalu. tolong contact saya kalau ada..terima kasih 01125353091

  57. saliza berkata:

    keli 2 inci 5 sen.tilapia merah 2 inci 10 sen.jelawat 3.5 inci 35 sen.baong 2 inci 25 sen.rohu 1 inci 12 sen.liko 1 inci 10 sen.berminat boleh hubungi saya 019 4616224

  58. aidir berkata:

    Sy nk anak benih ikn keli . Bru nk buat .0139360057

  59. tan chin yong berkata:

    saya pelajar ums. ada menjual keli saiz 2-3 inch. 012-4290558

  60. azwan berkata:

    saya ingin benih ikan keli saiz 2 inci sebanyak 3000…sila maklumkan selewatnya esok 26.12.13
    0124991415

  61. Sy masih baru dlm penternakan ikan…sebelum ini sy sudah ternak ikan keli 90000 ekor…sy mempunyai 3 kolam utk pembelaan dan 1 kolam tadahan…sy harap tuan dpt bantu sy teknik2 ternak dgn betul n benih

    • zul berkata:

      Ada apa2 yg boleh saya bantu tuan..boleh watsapp ke no sya..0176268357.. Mgkin ada ilmu yg boleh sya kongsikn..tq en..

      • boyyot berkata:

        Salam… dari mna boleh sya dpt kn benih anak ikan keli anggaran jumlah 1000 ekor dgn harga yg berpatutan..
        Baru nk mula ternak kecil2an..

  62. Mohd Hafiz berkata:

    Aquaculture Resource Centre(ARC) adalah sebuah syarikat pengeluar benih ikan air tawar. Antara benih ikan air tawar yang dikeluarkan oleh ARC ialah:

    BENIH IKAN KELI

    Harga & Saiz Benih:

    2 inci – serendah 2.5 sen / ekor
    3 inci – serendah 5 sen / ekor

    Jenis: Eksotika/Afrika(Clarias Gariepinus) kacukan Bunga(Clarias Macrocephalus)

    Induk: Diambil pada umur 2 tahun dan ke atas dengan anggaran berat 3kg, jantan & betina diambil daripada tempat berasingan untuk menjamin kualiti dan memastikan ikan dapat membesar dengan cepat dan tidak bantut.

    Benih: Telah Dikuarantin sebelum dijual kepada pelanggan untuk memastikan benih sihat dan mempunyai peratusan hidup yang tinggi apabila diternak didalam kolam.

    Masa Ternakan: 2-3 bulan

    Saiz Pasaran: 5-7ekor/kg

    Untuk Maklumat Lanjut & Order Hubungi kami di ARC:

    010-400-3600

    En Hazarul Hafzam
    Bahagian Pemasaran ARC

    Untuk pertanyaan mengenai teknikal hubungi:

    019-357-6236

    En Mohd Hafiz

    Lokasi Sungai Buloh, Selangor

    Atau lawati laman web rasmi ARC di: http://www.arc.com.my

  63. Muhammad Fairuz Bin Amiruddin berkata:

    saya baru nak memulakan perniagaan ikan keli..jadi saya nak benih ikan keli yang harga yang sangat berpatutan dan jenis ikan keli yang mudah dijaga, besar dan mudah dikomersialkan.
    MINTA PENJELASAN DAN LOKASI KALAU BOLEH AREA PERAK.THANKS

  64. wan berkata:

    assalam saya wan nak cari anak benih ikan talapia merah saiz 3inci brape rm sekor?area kuala terengganu klu murah nak 500ekor.kepada pembekal anak talapia merah area kuala terengganu pm harga 0137724033..kerjasama pihak tuan amat diharapkan

  65. Moh Alvino berkata:

    Saya latief.saya nak Tanya mana saya boleh dapat induk talapia atau benih talapia dekat area kuantan? .. Boleh hubungi saya di nombor 01111007921

  66. keli selatan berkata:

    Keli Selatan (JB)

    Benih ikan keli afrika kacukan bunga

    2 – 2.5 inci dari 0.065 sen (30,000ekor ke bawah)
    2 – 2.5 inci dari 0.055 sen (30,000 ekor ke atas)

    Penghantaran disediakan dan bayaran boleh dirunding berdasarkan kuantiti dan tempat.
    Harga adalah kadar semasa, sila SMS, WhatsApp atau Call untuk berbincang lebih lanjut.

    Keli Selatan : 019-7272344

  67. prabu berkata:

    saya membekal benih ikan keli 1kg/1000 ekor benih keli dengan harga rm35.00 (1,000 benih = rm35.00) sahaja sesiapa yang berminat sila hubungi encik prabu 014-9413505

  68. pray ray berkata:

    Kami pembekal benih ikan keli di keningau sabah.untuk menempah dan runding harga sila sms/cll 012 804 2335,Pray.

  69. pray ray berkata:

    Insya Alloh kami boleh bekalkan 50-100k benih sebulan,harga mengikut pasaran di sabah

  70. keli emas jaya berkata:

    sy pembekal benih ikan air tawar kawasan kedah…hubungi sy jika berminat..0195562744

  71. Pray ray berkata:

    Assalamualaikum, sy pembenih ikan keli dari keningau sabah.
    Sy perlukan baja Thailand punya kalo tidak silap 50%protein.
    Sesiapa ada boleh sms/call 012 804 2335 Pray

  72. baser mohd salleh berkata:

    sy nk cari pembekal benih tilapia hitam dikedah..hubungi sy 0194664910

  73. raj berkata:

    Nak tau harga anak ikan keli. Terima kasih

  74. Muhammad berkata:

    Saya penternak ikan keli kolam simen di kg nyiur manis, pekan pahang. Saya nak beli benih keli 120k setiap bulan. Ada sesiapa yang boleh jual dengan harga 0.03 sen (3 inch)? boleh hubungi saya 019 333 1302

  75. Fu berkata:

    kami ikan keli secara borong di sekitar taiping Dan seberang prai pulau Pinang.boleh contact saya jika bos berminat.–0172532829(William)

  76. Muhammad syakirin berkata:

    salam.. Area KL ade supplier ikan keli x? Sy nk cari supplier back up untuk business keli sy.. Ade boleh direct call sy.. 0123427321

  77. atiqah berkata:

    saya ada menjual benih keli dan tilapia . size 1 hingga 3 inchi . harga boleh runding. area kota kinabalu . boleh contact no saya 0178652165

  78. Mohamed Razak Bin Mohamed Azuddin berkata:

    Mohamed Razak Bn Mohamed Azuddin, Ipoh Perak… 017- 499 7995

  79. rizuan bin abdul cader berkata:

    01137967364,0125467662 sy ingin bertanya dan membeli benih ank ikan keli hubungi sy t.kasih

  80. Chin berkata:

    Nak beli ikan anak keli
    0124296338
    Call kalau boleh

  81. muhamad hafiz bin farizan berkata:

    Berapakah harga benih ikan keli yang bersaiz 2inci seekor.?!
    Just baru tanya pendapat…saya ingin juga membuka kolam ikan keli secara kecil-kecilan dahalu,,kalau berjaya saya akan tambahkan lagi keluasan dan bilangan kolam ikan keli…

  82. Nurul Nadiah Mustapar berkata:

    Assalamulaikum..nk tumpang tny..saya pelajar dari USM dan memerlukan benih ikan haruan utk penyelidikan saya..ada x siapa2 yg boleh membekalkan benih ikan haruan saiz 5-6 inci area penang or utara?

  83. wahi anuar berkata:

    Saya ada membekal benih keli, telapia dan keli matang. Hubungi Anuar tel. 019-4064510.

  84. wahi anuar berkata:

    Sesiapa yg memerlukan bekalan benih keli sila hubungi saya. Harga boleh dirunding jika kuantiti byk.

  85. prayitno berkata:

    Kabar gembira.sesiapa perlukan bekalan bibit ikan keli kami siap menghantar ke seluruh wilayah sabah.saiz 1-2 inch harga 20cen/inch
    Atau datang langsung ke kolam kami di keningau sabah
    Sila sms/call untuk menempah 012 802 4057 En Pray

  86. YAZER berkata:

    saya nak beli benih tilapia merah ataupun sepat benua..dan saya berada di pendang kedah darul aman..jikalau ada boleh contact saya..0175044542

  87. saya nak beli anak benih ikan keli dalam 100 ekor sekarang now.ni no handphone saya 01140382294.dail saya sekarang now.

  88. mohamad aminuddin berkata:

    saya ingin bertanya, berapa skrg ye harga benih keli, 2 inci dan 3 inci ?
    kerana saya ingin membeli dengan kuantiti yg banyak.😀

  89. azrul berkata:

    saya mencari pembekal anak ikan keli area temerloh. kalau ade pembekal di temerloh sila call saya 01129495658 (azrul).

  90. Ayunina berkata:

    Saya ada menjual benih keli dan ikan patin. Berminat boleh email ke saya ye.

  91. ayunina berkata:

    hye. saye ade menjual bibit keli dan ikan tilapia.
    untuk saiz makan ikan seperti siakap dan grouper ade jugak.
    saye jual sekitar sabah.
    pos ke sarawak n semenanjung kami sediakan.
    yang berminat boleh terus whatsapp 0189669744

  92. AYunina Eise berkata:

    saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak. boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744

  93. AYunina Eise berkata:

    saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak.
    saye jual area sabah. boleh pos ke semenanjung dan sarawak.
    pembelian 1k bibit keatas, kami akan bagi extra. stok sentiasa ada. pelbagai saiz kami boleh sediakan.

    boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744

  94. AYunina Eise berkata:

    saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak.
    saye jual area sabah. boleh pos ke semenanjung dan sarawak.
    pembelian 1k bibit keatas, kami akan bagi extra. stok sentiasa ada. pelbagai saiz kami boleh sediakan.

    boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744..

  95. AYunina Eise berkata:

    saya ade jual bibit ikan keli n ikan tilapia. saiz makan utk ikan lain pun ade jugak.
    saye jual area sabah. boleh pos ke semenanjung dan sarawak.
    pembelian 1k bibit keatas, kami akan bagi extra. stok sentiasa ada. pelbagai saiz kami boleh sediakan.

    boleh hubungi saya terus ke whatsapp 0189669744…

  96. imran berkata:

    Info saya harga untuk seekor..

  97. nurul 'ayunina syafiah bt mohd isa berkata:

    seacorp

    -membekal benih keli, tilapia dan saiz makan.
    -organik, tiada bahan kimia, tiada antibiotik, tiada bau tanah.
    -harga benih keli & tilapia RM0.30/inci
    -pembelian 1000 ekor keatas, akan diberi extra
    -delivery& self pickup
    -jualan hujung tahun, stock clearance
    -area sabah
    -berminat whatsapp 0189669744

  98. nurul 'ayunina syafiah bt mohd isa berkata:

    assalamualaikum
    kami adalah seacorp

    -membekal benih keli, tilapia dan saiz makan.
    -organik, tiada bahan kimia, tiada antibiotik, tiada bau tanah.
    -harga benih keli & tilapia RM0.30/inci
    -pembelian 1000 ekor keatas, akan diberi extra
    -delivery& self pickup
    -jualan hujung tahun, stock clearance
    -area sabah
    -berminat whatsapp 0189669744

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s