//
Harga Terkini Ikan Keli/Anak Benih Keli

Update : 21/04/2011 ( Khamis ).

 HARGA TERKINI IKAN KELI KAMI

1). Ikan Keli Matang : Rm 4.80 Perkg.

~ Kuantiti : 5-7 Ekor.

HARGA ANAK BENIH IKAN KELI

1). Benih Saiz 3 Inci : Rm 0.10 Sen ( seekor ).

Penghantaran hanya boleh di lakukan di sekitar Hulu Selangor Sahaja, harap maaf di atas kesulitan yang dialami.

Berminat/Pertanyaan  sila Hubungi : 019 2361080 ( syukrilan ).

KELUARAN ANAK BENIH KELI AMAT TERHAD..

Kami kini berusaha meningkatkan lagi keluaran anak benih keli serta menjalankan beberapa kajian penghasilan Anak Benih Keli dalam Kuantiti yang banyak sekarang Harap Maklum.

Perbincangan

180 thoughts on “Harga Terkini Ikan Keli/Anak Benih Keli

  1. nk benih ikan keli 2inci RM0.04
    sedia beli balik
    puyu haruan suma ada
    berminat dzu_liswadi@yahoo tinggalkan contact anda,pasti dihubungi

    Posted by dzul | Mac 31, 2009, 12:16 pm
  2. please inform me for the next section of the programme.

    Posted by HARENDRAN | Jun 13, 2009, 2:45 pm
  3. saya sedang mencari pembeli ikan keli.sesiapa yang berminat sila hubungi saya 0125963619 (Jiwa)

    Posted by jiwa | Jun 17, 2009, 1:20 pm
  4. dzul kolam kat mana ni

    Posted by zul | Jun 17, 2009, 3:15 pm
  5. saya ada nk jual keli matang.
    saiz 5-7ekor/kg.
    halal..makan palet.
    harga kita bincang dulu..
    sapa bagi harga cantik saya jual..
    call: rashid 017-7300696

    Posted by rashid | Jun 24, 2009, 6:26 am
  6. 013-5186261

    Posted by Murrali | Julai 1, 2009, 4:12 am
  7. tolong inform i kalo ade kursus yg akan datang
    di ( ramesh_feldacfa@rocketmail.com
    Thanks.

    Posted by Ramesh | Julai 16, 2009, 1:57 am
  8. Salam….
    Sy penternak ikan keli di Perak. Sy jg ada menjual benih keli. Harga sgt berpatutan.

    1-1.5 inci = 3.5sen
    2inci = 6sen
    3inci = 9sen

    Ikan keli matang harga antara RM3.5-4.5 kg. Beli borong harga boleh dirunding.
    Hanya makan palet dan dijamin halal 100%. Khidmat penghantaran disediakan.
    Diusahakan sepenuhnya oleh org islam.
    Sesiapa yg berminat boleh hubungi sy Acim
    012-3608790@0125691783

    Bersama kt menyokong perniagaan org islam.

    Posted by Acim | Julai 21, 2009, 12:18 pm
  9. saya ada stok anak benih keli BAIK PUNYO….

    2inci = 6sen

    3inci = 10sen

    Posted by jay jay | Ogos 6, 2009, 1:56 pm
  10. saya nak tahu induk tu seekor ada berapa kilo

    Posted by ahmad fitri | Ogos 11, 2009, 7:13 pm
  11. sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli organik dari kolam kanvas sudah boleh di jual pada bile2 masa kawasan Bangi & Kajang.
    Keli halal makan 100% palet.
    Saiznya : 5-6 ekor sekilo.
    Harga : RM3.80/kg

    Sila hubungi 012-6308709

    Posted by ifah | Ogos 19, 2009, 12:33 am
  12. assalamualaikum…sesiap yang berminat untuk membeli benih ikan keli boleh lah mhubungi sy di sekitar tumpat.013-9111495
    benih ikan seperti berikut:
    4inci 0.24sen
    3inci 0.18sen

    Posted by zulkiflee | September 28, 2009, 5:10 pm
  13. saya ada keli matang ready stock 1 tan..
    harga boleh runding.. makan pallet 100%. urgent…
    anuar 013-7368686
    pn min 019-6649393

    Posted by anuar | September 28, 2009, 5:49 pm
  14. benih keli stok ada:

    2″ RM0.04

    call 012-3159500

    Posted by 100n | Oktober 6, 2009, 8:42 pm
    • Sy berada di Kangar ,Perlis baru mencuba minat bela anak kecil-kecilan. Sesiapa boleh bekal anak kecil saiz 2″ dan 3″ hg murah, insyaAllah sy beli. HP: 012-5965919 thanks.

      Posted by Koperasi | Januari 26, 2011, 8:19 pm
  15. benih keli stok ada:

    2″ RM0.04

    call 012-3159500

    terima kasih

    Posted by 100n | Oktober 6, 2009, 8:42 pm
    • Sy baru mencuba dalam membela ikan keli, saiz 2″ dan 3″…sesiapa boleh bekalkan dengan hg murah insy sy beli. Sy berada di area Kangar, Perlis. Juga sesiapa boleh bekal benih Talapia Merah dengan harga murah insy Saya beli. Hubungi sy HP: 012-596 5919 (EN. ZUL)

      Posted by Koperasi | Januari 26, 2011, 8:23 pm
  16. Saya ada keli matang ready stock..
    lokasi kolam kanvas @ Selayang
    harga boleh runding.. makan pallet 100%. urgent…
    anuar 018-2051578
    khairil 012-3156223

    Posted by Khairil | Oktober 12, 2009, 5:44 pm
  17. saya ingin membeli kolah untuk penternak ikan keli ada sesiapa yang boley rakeman kan kat mana nak dapat kolah untuk ternak ikan keli??

    sila hubungi saya..
    +60176144993
    en.JIMAN.

    Posted by JIMAN | Oktober 18, 2009, 2:53 pm
  18. SAYA INGIN BELI BENIH IKAN KELI, SAYA INGIN TAHU HARGANYA……KALAU ADA CONTACT
    =0146400562……URGENT

    Posted by BALA | Disember 17, 2009, 10:42 pm
  19. ASSALAMUALAIKUM. SAYA PENTERNAK KELI DI SERI MANJUNG PERAK. IKAN KELI MATANG SEKILO RM 4-5.
    INSYAALLAH 100% HALAL.
    PENGHANTARAN KE RUMAH DISEDIAKAN.
    BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA.
    0172814821

    Posted by SHIDA | Januari 9, 2010, 12:11 am
  20. sy nak jual keli kanvas yg sy ternak..
    RM3.20 sekilo..ley dtg tgk tempat di Tronoh.. kalo nak byk lagi ada satu lagi kolam member kat parit.. 0175499730

    Posted by Taufiq | Februari 24, 2010, 1:31 am
    • saya ada kawan di pasar borong selayang yg ingin memerlukan ikan keli matang iaitu 5-6 sekilo,dan mahu kan harga rm3.60 sekilo…. dan memerlukan ikan setiap hari sebyk 500kg atau 6ookg setiap hari,ada berminat sila hubungi saya di no 0172070491..jai selayang

      Posted by jai | Mei 19, 2011, 4:41 pm
  21. JUAL KELI MATANG SAIZ 7,6,5,4,3 EKOR/KG HARGA BORONG RM2.5-3.50 INDUK KELI SAIZ SEIKOR 1800G-5KG RM8-16 BENIH KELI SAIZ PUKAL 1KG RM25 CALL NO 019-5511848 KEDAH MARI.

    Posted by zam | Mei 1, 2010, 12:32 am
    • saya khairul mencari pembeli ikan keli matan dgn saiz 5-6 ekor sekilo harga rm2,70 min oder 1hari 1tan , tuan ajak member yang boleh bantu tuan untk capai kuantiti tu, tapi kos kos penhantar tu termasuk sekali berminat sila call saya khairul 0132674520 atau email saya

      Posted by khairul | Mei 20, 2010, 12:00 pm
      • salam kami juga cukup bekalan insyaallah di lain hari saudara….

        Posted by benihkeli | Mei 27, 2010, 12:41 pm
  22. saya khairul nak beli anak benih ikan keli
    3 inci rm 0.08
    4 inci rm0.10
    siap dgn kos penhantar , min ambil 6 ribu ekor

    dibahawah 6 ribu 3 inci rm0.10
    4 inci rm0.12
    siap kos transport
    berminat sila call saya 0132674520 atau email saya khairulnafis@ymail.com

    Posted by khairul | Mei 20, 2010, 12:05 pm
  23. Askum…saya nak beli induk keli betina dlm 30 ekor dan jantan 20 ekor.Jika ada sesiapa nak jual tlg cnct saya 0138800939…utk makluman saya nak di hantar ke kota kinabalu(sabah)..

    Posted by kahar | Jun 3, 2010, 6:21 pm
  24. saper2 nk ikan keli call me 0139796467….

    Posted by edge | Jun 13, 2010, 5:59 pm
  25. sesiapa yg ingin membeli ikan keli organik antara produknya KELI PERKASAM,KELI PEKASIN,KELI SARDIN,KELI NURGET,KELI BAKAR,KELI FROZEN DLL.boleh hubungi saya

    Posted by makmur setia niaga enterprise | Julai 2, 2010, 4:20 am
  26. NO FON 016-3937149

    Posted by makmur setia niaga enterprise | Julai 2, 2010, 4:22 am
  27. sapa boleh supply anak ikan keli 1inci harga 2sen seekor min order 20,000 ekor sebulan. tel saya di Rembau. 0173442343.

    siapa nak beli tanah 2 ekar tepi laut di bagan nakhoda omar sabak bernam. sesuai untuk burung walit. RM80k.

    Posted by mohd | Ogos 1, 2010, 10:36 am
  28. sesiapa yg boleh bagi saya cara nak mulakan perniagan ikan air tawar….saya betul2 berharap anda boleh bantu saya…

    Posted by nong | Oktober 10, 2010, 8:03 pm
  29. saya mencari anak ikan keli 3 inci – rm0.07 dalam >5 ribu ekor. untuk makluman saya berada di kuching sarawak. no tel:0193333710

    Posted by lay | November 6, 2010, 1:42 pm
  30. Salam,saya ade ikan keli bersaiz 5,6,7 ekor sekilo utk dijual. Stok ade lebih kurang 20.000 ekor. Sesiapa berminat boleh hubungi saya 0199113800.

    Posted by anuar | November 7, 2010, 3:09 pm
  31. saya ingin mendapatkan bekalan makanan pallet
    ikan keli nak tahu harga sekilo atau 20k/bag berapa harga

    Posted by rizua | November 10, 2010, 4:03 am
  32. Syarikat saya pengeluar benih ikan air tawar.
    harga paling rendah kualiti tinggi.penghantaran percuma. tel 0133399225. Pasti puas hati.

    Posted by en.amin | November 14, 2010, 2:55 am
  33. saya perlukan ikan keli matang dalam kuantiti yang besar..siap hantar ke ladang saya di johor..saiz 5,6 dan 7 kuantiti seminggu 10 tan berminat boleh hubungi saya 0127947873 harga dalam rm3 per kilo

    Posted by azlan | Januari 14, 2011, 5:12 am
  34. sy mempunyai 5 buah kolam berukuran 10 x 20 kaki…
    boleh sesiapa bantu saya…setiap1 kolam berapakah jumlah anak ikan keli yg saya boleh masukkan …

    Posted by mohd jeffery bin mohd sharif | Januari 18, 2011, 11:26 pm
  35. salam…saya ada benih keli,baung,tilapia,sepat,puyu,patin…untuk maklumat hubungi 0196386756.

    Posted by along | Mac 31, 2011, 8:34 pm
  36. jom singgah blog keli oh keli…kamu ada sebut ttg ikan keli…sbb tu saya singgah ke sini…salam ukhwah!

    Posted by keli oh keli | April 23, 2011, 4:45 am
  37. salam…. saya perlu ikan keli rm3/kg…. perlu kuantiti yang banyak… berapa tan pun saya nak…. 017-5365574

    Posted by kamal | April 26, 2011, 11:22 am
  38. saya ada benih ikan puyu siam, keli, patin, dan lee koh. berminat sila hubungi saya di talian 0193225523 haiezack. lokasi hatceri di tampin negeri sembilan. saya juga membekal benih udang galah dalam kuantiti yang besar.

    Posted by haiezack | April 26, 2011, 4:49 pm
    • salam..saya nk beli anak ikan keli dlm 200 ekor jer….berapa cen ?tp kat gemencheh negeri sembilan…sapa boleh tolong jawabkan jwab lah…sbb sy hantar sms kat no2 ni semua x balas….ada yg x guna no hp pun ada…klu boleh balas lah cepat2….penat tunggu lama2 ni …

      Posted by areza | Mac 21, 2012, 10:11 pm
  39. Kami pengeluar benih ikan air tawar dalam kuantiti yang besar. Sesiapa berminat boleh menghubungi saya 012-4423437. Jika tuan/ puan berminat dan ambil dalam kuantiti yang besar harga boleh dibincang lagi.
    Patin = 1” RM 0.05 / 1½” RM 0.06 / 2”RM 0.07 / 2½” RM 0.08 / 3” RM 0.085
    keli = 1” RM 0.015 / 2” RM 0.03 / 3” RM0.075
    Tilapia merah = 1” RM 0.05 / 1½” RM 0.06 / 2” 0.07 / 2½” RM 0.08 / 3” 0.09

    Pembayaran : cash / cek
    Penghantaran : Tiada
    Tempahan : call untuk tempahan

    Posted by Mr.Yong | Mei 12, 2011, 4:57 pm
  40. kawan saya memerlukan ikan keli di pasar borong selayang yg memermerlukan ikan sebyk 500kg atau 600kg setiap hari dgn harga rm3.60 sekilo sekali dgn penghantaran ikan tersebut,sekiranya ada di pihak tuan yg berminat sila hubungi saya di no 0172070491 – jai…. atau emil saya .. blackjai55@yahoo.com atau facebook saya di email yg sama.. sekian, (memerlukan ikan keli dgn segera)

    Posted by jai | Mei 19, 2011, 4:52 pm
  41. Saya perlukan bekalan benih keli. Telefon untuk membuat offer tuan-tuan. 012 5774454. Saya di Teluk Intan Perak.

    Posted by Cairil | Jun 2, 2011, 2:07 am
  42. saya perlukan bekalan ikan keli 150kg seminggu.makan pallet sahaja.haraf hubungi saya di no 0192965089 edy.harga rm4 siap hantar ke lokasi batu caves.selayang.

    Posted by edy | Julai 7, 2011, 4:01 pm
  43. Boleh saya tahu ada sesape nak beli ikan keli area negeri sembilan?Saya tengah cari pasaran.tq

    Posted by Din | September 17, 2011, 2:35 am
  44. sy mencari benih ikan keli area sabah..hrga yg berpatutan sila kol saya or sms 0192749069

    Posted by firdaus | September 28, 2011, 1:53 pm
  45. saya menerima tempahan utk benih puyu siam,keli akan dtg sepat siam…
    segala urusan boleh menghubungi ditalian

    ~ 017 3687614 :afiq ~
    ataw layari my blogspot : http://afiqsyahamah12.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html
    ~harga boleh runding ~

    Posted by Afiq Syahamah | September 30, 2011, 9:35 am
  46. sy perlukan benih haruan dalam 1000ekor
    call sy 019-3285644
    area selayang, selangor

    Posted by ram | November 7, 2011, 10:17 pm
  47. sy nk tutup dan jual kanvas keli 3set + motor air (2) + tong penapis saya (2) + rangka kayu yg telah siap dibina + ikan keli berusia 4bulan (1000 ekor), kanvas berukuran 10’x4’x4′ RM3,000.00 .. SEGERA.. sy berada di area Temerloh.. sila email sy di zul_hanim83@yahoo.com.my

    Posted by hanim | November 17, 2011, 3:27 pm
  48. Saya ada jual ikan keli..harga boleh dirunding.
    Ada sebanyak 20kg..

    Posted by Damiri | Disember 5, 2011, 10:33 pm
  49. saya berasal dari perlis.ingin beli benih ikan keli.hubungi saya 019-6663667

    Posted by salman salim | Disember 12, 2011, 2:02 am
    • Assalamualaikum
      Sy pembekal benih keli di perak. Sesiapa yg berminat blh hubungi sy acim 0123608790. harga sgt berpatutan.

      1.5 – 2 inci = 4sen
      2 – 2.5 inci = 6.5sen
      3 – 4 inci = 8.5sen

      Harga tidak termasuk kos penghantaran.

      Posted by acim | Disember 25, 2011, 9:20 am
  50. mencari pembekal benih keli di kedah.. call sy jamil 0134754768..

    Posted by jamil | Januari 3, 2012, 2:09 pm
  51. ikan keli 5-7/kg
    rm3.50/kg
    stok 2tan
    lokasi : lahat baru,perak
    amirul : 014-7454322
    zirch102@yahoo.com.my

    Posted by najib | Januari 10, 2012, 10:39 pm
  52. sesiapa yang ikan membeli ikan haruan,benih atau matang sila hubungi 0139619937-munir
    perak

    Posted by munir | Februari 11, 2012, 1:32 am
  53. saya dari miri sarawak.. nak beli anak ikan keli dan ikan patin.. ada tak sapa sapa yg tahu ada supply yg berada d miri

    Posted by hilda guyam | Februari 12, 2012, 2:23 pm
  54. saya ada stok keli sapa nak hubungi amik sendiri laf no transport provided.harga confrim murah di ijok selangor sila hubungi saya 0172606773

    Posted by zul | Februari 13, 2012, 4:58 pm
  55. pembekal benih keli dari sepang,selangor. 0196386756

    Posted by noor azli | Februari 19, 2012, 11:03 pm
  56. kursus pernternakan ikan keli di sabah ada tak??
    thank you

    Posted by ecel | Februari 25, 2012, 2:32 pm
  57. salam…sy ada kolam kanvas nk juai..10 kolam…sapa2 nk boleh call saya…0108057674

    Posted by apit | Februari 25, 2012, 11:00 pm
  58. menjual benih ikan keli pelbagai saiz. hubungi noor azli 0196386756.(pembekal diperlukan) sepang selangor.

    Posted by noor azli | Mac 4, 2012, 5:11 pm
  59. salam,nak tanya ada tak pembekal nama kin sing di perak?

    Posted by mad | Mac 13, 2012, 1:59 pm
  60. saya nk cari ikan keli 5 inci sebanyak 100,000. ekor. kalau ada hubungi saya 0169808021

    Posted by mad | Mac 13, 2012, 2:02 pm
    • salam… sesiapa nak beli benih keli saiz 4-5 inci seekor, tetapi dalam kuantiti yang sedikit lah, pengeluaran dan 10k /2 minggu. rm0.20 seekor… boleh hubungi saya : Aziz- 0175837297 pengangkutan sendiri, ternak kolam tanah. (malim nawar, perak)

      Posted by aziznasir | Mac 28, 2012, 11:09 pm
  61. Welldone…I m follow

    Posted by sabarudin bin ismail | Mac 13, 2012, 4:29 pm
  62. membekal benih keli di perak.
    1′ = rm 0.03
    2′ = rm 0.05
    3′ = rm 0.07
    lokasi : kampar,perak.
    minimum order 20K. penghantaran percuma bagi area kurang dari 50Km.
    berminat hubungi : Aziz : 017-5837297

    Posted by aziznasir | April 4, 2012, 10:09 pm
  63. sapa ada anak benih keli n patin utk dijual hubungi saya segera! kawasan kedah col bob 0125311007

    Posted by ZAWAHIR RADZI | April 5, 2012, 4:10 pm
  64. saya cari pembekal anak haruan…dan khidmat nasihat bela anak haruan…hubungi saya saufi (014-2696990) email saufi_75@yahoo.com.my

    Posted by SAUFI | April 7, 2012, 8:01 pm
  65. Salam, boleh bagi tahu saya berapa harga mesin yang buat pellet.

    Posted by nasri | Mei 22, 2012, 3:59 pm
  66. saya mencari pembekal ikan keli dan ikan haruan di perlis atau kedah….hubungi saya 0139693979 (siti)…
    email: s.rohaya_a@yahoo.com

    Posted by siti | Jun 19, 2012, 3:15 am
  67. saya shaiful selayang baru perlu ikan keli 500 kilo matang 5,6 ekor sekilo.harga rm 3.40 siap hantar..013-3580689

    Posted by bob selayang | Jun 29, 2012, 10:15 pm
  68. Saya ade jual anak ikan keli harga murah…sila call saya (0163276401)budi

    Posted by budi | Ogos 15, 2012, 1:30 am
  69. Saya Dari pahang Kuantan,Ada siapa2 minat beli ikan benih,boleh call saya atau email.0169214263/0146681368.email:Calvin.lks@hotmail.my.(kita Ada ikan benih keli,tilapia dan patin) lebih murah dari pasaran…

    Posted by Calvinlks | September 2, 2012, 6:43 am
  70. membekal benih ikan keli d sepang selangor. 0196386756 noor azli

    Posted by noor azli | September 11, 2012, 4:53 pm
  71. hello, saya jason, ..saya ada benih ikan keli saiz 1, 2 dan 3 inci…dan benih tilapia saiz satu inci…pembeli ikan keli di sekitar Sabah boleh order ikan dengan saya…016-587-1838

    Posted by jason | September 26, 2012, 1:02 pm
  72. sya nak blajar bela ikan keli, puyu. Ble call 0178634152

    Posted by mary tan | November 13, 2012, 6:32 pm
  73. sy de 1.1/2 tan ikan keli.. 5-6 pkg 0122522578

    Posted by edy | November 16, 2012, 4:33 pm
  74. saya ada benih keli 1,2,3inci..area bintulu sarawak..0128089684 adi..

    Posted by adi | Disember 10, 2012, 11:54 am
  75. saya ada benih keli bermacam saiz.area bintulu sarawak.0128089684.

    Posted by adi | Disember 10, 2012, 12:06 pm
  76. sye nak cari pembeli ian keli,dan ptin sangkar..,blh sye thu brpa hrga 1 kg ikan

    Posted by peternak dan pemborong ikan | Disember 23, 2012, 2:24 am
  77. sye tgh mencari pembeli ikan keli..,agak2 1 kg brpa yak

    Posted by peternak dan pemborong ikan | Disember 23, 2012, 2:54 am
  78. Kpd sape2 yg d nk jual ank ikan keli sekitar johor bharu sy ingin membeli nya contet ni no 014-2199040 taw gmail je

    Posted by mazlan bin ab razak | Disember 24, 2012, 1:58 pm
  79. saya ada ikan arowana emas 2 pair utk dijual ikan ada dikolam bukit merah usia 4-5 tahun induk, gunung semanggol, perak. Berminat sila hubungi saya. azman h/p 019 3351295 atau 019 2919735

    Posted by azman | Januari 3, 2013, 7:17 pm
  80. sapa ada jual ank benih keli arae jerantut pahang,..
    harga mcm mana..
    helmei 019-3158913

    Posted by mei | Januari 27, 2013, 1:20 am
  81. pembekal benih ikan keli dan talapia kawasan sg.petani kedah

    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07
    4inci rm 0.10
    tel 0195562744

    Posted by anasmj | Februari 14, 2013, 7:43 pm
  82. pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah…pmhantaran disedia kn..0195562744
    1inci rm 0.04
    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07 :-> :->

    Posted by anasmj | Februari 15, 2013, 12:40 pm
    • pembekal benih ikan air tawar….
      mana lesen keli emas jaya interpise
      keli
      saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
      saiz 2inci rm 0.06
      saiz 2.5inci rm0.08
      saiz 3inci rm0.09

      talapia ikan laris macam pisang goreng panas
      saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

      puyu
      saiz 2inci rm0.20

      cll skrg atau sms tel:01114492240

      Posted by khairul anasmj | September 21, 2013, 4:37 pm
  83. pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah
    pnhntrn di sedia kn
    tel:0195562744

    pallet ikan keli dan talapia turut ada

    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07
    4inci rm 0.09

    Posted by khairul anasmj | Februari 15, 2013, 4:28 pm
    • pembekal benih ikan air tawar….
      mana lesen keli emas jaya interpise
      keli
      saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
      saiz 2inci rm 0.06
      saiz 2.5inci rm0.08
      saiz 3inci rm0.09

      talapia ikan laris macam pisang goreng panas
      saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

      puyu
      saiz 2inci rm0.20

      cll skrg atau sms tel:01114492240

      Posted by khairul anasmj | September 21, 2013, 4:35 pm
  84. Kat mana nak gi kursus bele ikan air tawar

    Posted by Surdev agronomi farm | Februari 15, 2013, 6:05 pm
  85. Area kat Ipoh

    Posted by Surdev agro farm | Februari 15, 2013, 6:06 pm
  86. benih ikan ketutu
    saiz 4′-8′ rm4
    YUS 0175297805

    Posted by yus | Februari 28, 2013, 11:37 am
  87. saya nak beli ikan keli bersaiz 4kg keatas…. kuantiti 2 tan… sila hubungi saya 013-9169277 …. lokasi kuala berang terengganu

    Posted by cikgu medi | April 18, 2013, 2:28 pm
  88. saya ade menjual ikan keli saiz besar 1kg-RM6.00. sesiapa yg berminat sila emel saya di kaer_9053@yahoo.com.

    Posted by kamil | Mei 16, 2013, 4:19 pm
  89. Kami membekal semua jenis anak benih ikan air tawar,ubat ikan dan ubat rawatan untuk kolam .ubat tempatan dan import.khidmat nasihat turut disediakan.harga serendah mungkin.kami juga menerima ikan dewasa yang boleh dijual dan menerima tempahan untuk besiang bersih.berminat hubungi kami :-) bakri 0123858531

    Posted by hamid | Julai 14, 2013, 2:12 am
  90. sy berminat membeli ikan keli area perak… 1 tan keatas setiap minggu… hubungi kell 012-2385640.

    Posted by kell | Julai 23, 2013, 6:16 pm
  91. saya ada ikan keli yg matang sesape yg mahu membeli d kawasan kangar perlis boleh hunungi 019-3236474 (Annuar)

    Posted by annuar | Julai 28, 2013, 10:49 pm
    • pembekal benih ikan air tawar….
      mana lesen keli emas jaya interpise
      keli
      saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
      saiz 2inci rm 0.06
      saiz 2.5inci rm0.08
      saiz 3inci rm0.09

      talapia ikan laris macam pisang goreng panas
      saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

      puyu
      saiz 2inci rm0.20

      cll skrg atau sms tel:01114492240

      Posted by keli | September 21, 2013, 4:14 pm
  92. Saya perlukan anak ikan haruan, tilapia, keli dan tilapia merah. Area Hulu Selangor (UY) pada harga yang hebat.
    Sila hubungi 012 – 280 9731

    Posted by Bala | Ogos 16, 2013, 3:57 am
  93. saya baru nk mula menternak ikan keli..ada x pembekal anak keli di area yg terdekat Changlun…tolong sms or call saya 019-6664667

    Posted by nazif | September 4, 2013, 12:05 am
  94. keli emas jaya interprise on September 19, 2013 at 1:25 pm said:
    Komen anda sedang ditapis.
    pembekal benih ikan keli talapia daerah sungai petani kedah…
    mana lesen pembekal keli emas jaya interprise…

    ikan keli
    saiz 1inci rm0.03
    saiz 2inci rm0.06 tempah sekarang…….ikan larisss…..macam pisang goreng panas
    saiz 2.5 rm 0.07
    saiz 3inci rm0.08

    talapia rm0.20 saiz tak tentu….datang tegok sendiri……banyak ambik lgi murah….

    boleh hubungi 01114492240

    Posted by keli emas jaya interprise | September 19, 2013, 1:32 pm
  95. pembekal benih ikan air tawar….
    mana lesen keli emas jaya interpise
    keli
    saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
    saiz 2inci rm 0.06
    saiz 2.5inci rm0.08
    saiz 3inci rm0.09

    talapia ikan laris macam pisang goreng panas
    saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

    puyu
    saiz 2inci rm0.20

    cll skrg atau sms tel:01114492240

    Posted by khairul anasmj | September 21, 2013, 4:04 pm
  96. pembekal benih keli

    1inci 0.03sen
    2inci 0.06sen
    2.5inci 0.08sen
    3inci 0.09sen

    kedah….

    0195562744
    harga baru

    Posted by keli | September 21, 2013, 4:13 pm
  97. sy ada keli matang kawasan sungai petani kedah
    1kg rm5.00

    cll sy 0195562744

    Posted by khairul anasmj | Oktober 3, 2013, 8:36 pm
  98. keli matang rm4 per/kg 1tan 3tan bleh perolehi…brminat cll atau sms tel:01114492240

    ikan makan pallet 100% boleh dtg tgk…

    Posted by khairul anasmj | Oktober 9, 2013, 4:51 pm
  99. Saya menjual benih ikan keli. Saiz 2″ 0.045
    Penghantaran secara percuma di sekitar selangor dan wilayah.

    Utk tempahan 0163319840

    Posted by Man | Oktober 17, 2013, 4:34 pm
    • Saya ada 2 bag starter pellet ikan keli untuk di jual dengan harga RM50 sahaja untuk kedua-duanya dan 3 biji tangki air capacity 100 litre setiap satu juga dengan harga RM100 untuk kesemuanya.

      Kalau berminat call saya 0196003146..saya berada di Subang Jaya.

      Posted by Amirudin | Januari 5, 2014, 7:38 pm
  100. saya kai bleh kol saya sbb saya nak benih ikan keli 2 atu 3 inci……013-2747049

    Posted by kai | Disember 17, 2013, 10:09 pm
  101. Saya menjual ikan keli,Tilapia & Patin..Makan pelet 100%..Dijamin halal dan Suci

    Lawati blog kami untuk info selanjutnya http://onnagriculturefarm.blogspot.com/

    Posted by Rahman | Januari 3, 2014, 8:22 pm
  102. mencari benih ikan keli dan talapia merah sekitar perlis..tq sahabat..email berjaya_aku@yahoo.com

    Posted by Penglipur lara | Februari 20, 2014, 5:44 pm
  103. Keli Selatan (JB)

    Benih ikan keli afrika kacukan bunga

    2 – 2.5 inci dari 0.065 sen (30,000ekor ke bawah)
    2 – 2.5 inci dari 0.055 sen (30,000 ekor ke atas)

    Penghantaran disediakan dan bayaran boleh dirunding berdasarkan kuantiti dan tempat.
    Harga adalah kadar semasa, sila SMS, WhatsApp atau Call untuk berbincang lebih lanjut.

    Keli Selatan : 019-7272344

    Posted by keli selatan | Mac 24, 2014, 4:37 pm
  104. Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

    Benih ikan keli afrika kacukan bunga

    2 – 2.5 inci dari 0.065 sen (30,000ekor ke bawah)
    2 – 2.5 inci dari 0.055 sen (30,000 ekor ke atas)

    Penghantaran sekitar Johor adalah percuma untuk 20,000ekor ke atas.
    Penghantaran luar dari Johor juga disediakan dan bayaran boleh dirunding berdasarkan kuantiti dan tempat. Harga adalah kadar semasa, sila SMS, WhatsApp atau Call untuk berbincang lebih lanjut.

    Keli Selatan : 019:7272344

    Posted by keli selatan | Mac 26, 2014, 12:27 am
  105. nk anak ikan keli
    0172520740

    Posted by azli | Oktober 26, 2014, 11:55 am
  106. Saya mau beli anak ikan keli ..ada..penghantaran anak benih ikan keli ke pekan kapit…saya cari anak ikan kelah….

    Posted by Joseph Barot | Disember 1, 2014, 9:12 pm
  107. Saya baru ingin memulakan penternakkan ikan keli dan haruan are batu pahat johor. kepada pembekal benih ikan keli dan haruan atau sekiranya ada peralatan untuk penternakkan ikan boleh hunbungi sy 0177546697

    Posted by din | Januari 10, 2015, 9:25 am
  108. Saya ingin membeli benih ikan keli dan tilapia merah dan pelet dengan harga berpatutan. Harga mestilah termasuk penghantaran ke Gombak Selangor.

    Hubungi: Aris-0196316403

    Posted by Aris | April 30, 2015, 5:21 pm
  109. Saya adalah pembekal benih keli dan keli matang. Sesiapa yg ingin mendptkan bekalan boleh hubungi saya Anuar tel 019-4064510.

    Posted by wahi anuar | Mei 4, 2015, 11:34 am
  110. Saya berada di area perak. Penghantaran boleh diuruskan.

    Posted by wahi anuar | Mei 4, 2015, 11:36 am
  111. Saya ada membekal benih keli dan keli matang. Area perak. Hubungi saya Anuar 019-4064510

    Posted by wahi anuar | Mei 4, 2015, 11:58 am

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 34 other followers

%d bloggers like this: