Harga Terkini Ikan Keli/Anak Benih Keli

Update : 21/04/2011 ( Khamis ).

 HARGA TERKINI IKAN KELI KAMI

1). Ikan Keli Matang : Rm 4.80 Perkg.

~ Kuantiti : 5-7 Ekor.

HARGA ANAK BENIH IKAN KELI

1). Benih Saiz 3 Inci : Rm 0.10 Sen ( seekor ).

Penghantaran hanya boleh di lakukan di sekitar Hulu Selangor Sahaja, harap maaf di atas kesulitan yang dialami.

Berminat/Pertanyaan  sila Hubungi : 019 2361080 ( syukrilan ).

KELUARAN ANAK BENIH KELI AMAT TERHAD..

Kami kini berusaha meningkatkan lagi keluaran anak benih keli serta menjalankan beberapa kajian penghasilan Anak Benih Keli dalam Kuantiti yang banyak sekarang Harap Maklum.

162 Responses to Harga Terkini Ikan Keli/Anak Benih Keli

  1. dzul says:

    nk benih ikan keli 2inci RM0.04
    sedia beli balik
    puyu haruan suma ada
    berminat dzu_liswadi@yahoo tinggalkan contact anda,pasti dihubungi

  2. HARENDRAN says:

    please inform me for the next section of the programme.

  3. jiwa says:

    saya sedang mencari pembeli ikan keli.sesiapa yang berminat sila hubungi saya 0125963619 (Jiwa)

  4. zul says:

    dzul kolam kat mana ni

  5. rashid says:

    saya ada nk jual keli matang.
    saiz 5-7ekor/kg.
    halal..makan palet.
    harga kita bincang dulu..
    sapa bagi harga cantik saya jual..
    call: rashid 017-7300696

  6. Murrali says:

    013-5186261

  7. Ramesh says:

    tolong inform i kalo ade kursus yg akan datang
    di ( ramesh_feldacfa@rocketmail.com
    Thanks.

  8. Acim says:

    Salam….
    Sy penternak ikan keli di Perak. Sy jg ada menjual benih keli. Harga sgt berpatutan.

    1-1.5 inci = 3.5sen
    2inci = 6sen
    3inci = 9sen

    Ikan keli matang harga antara RM3.5-4.5 kg. Beli borong harga boleh dirunding.
    Hanya makan palet dan dijamin halal 100%. Khidmat penghantaran disediakan.
    Diusahakan sepenuhnya oleh org islam.
    Sesiapa yg berminat boleh hubungi sy Acim
    012-3608790@0125691783

    Bersama kt menyokong perniagaan org islam.

  9. jay jay says:

    saya ada stok anak benih keli BAIK PUNYO….

    2inci = 6sen

    3inci = 10sen

  10. ahmad fitri says:

    saya nak tahu induk tu seekor ada berapa kilo

  11. ifah says:

    sesiapa yang berminat untuk membeli ikan keli organik dari kolam kanvas sudah boleh di jual pada bile2 masa kawasan Bangi & Kajang.
    Keli halal makan 100% palet.
    Saiznya : 5-6 ekor sekilo.
    Harga : RM3.80/kg

    Sila hubungi 012-6308709

  12. zulkiflee says:

    assalamualaikum…sesiap yang berminat untuk membeli benih ikan keli boleh lah mhubungi sy di sekitar tumpat.013-9111495
    benih ikan seperti berikut:
    4inci 0.24sen
    3inci 0.18sen

  13. anuar says:

    saya ada keli matang ready stock 1 tan..
    harga boleh runding.. makan pallet 100%. urgent…
    anuar 013-7368686
    pn min 019-6649393

  14. 100n says:

    benih keli stok ada:

    2″ RM0.04

    call 012-3159500

    • Koperasi says:

      Sy berada di Kangar ,Perlis baru mencuba minat bela anak kecil-kecilan. Sesiapa boleh bekal anak kecil saiz 2″ dan 3″ hg murah, insyaAllah sy beli. HP: 012-5965919 thanks.

  15. 100n says:

    benih keli stok ada:

    2″ RM0.04

    call 012-3159500

    terima kasih

    • Koperasi says:

      Sy baru mencuba dalam membela ikan keli, saiz 2″ dan 3″…sesiapa boleh bekalkan dengan hg murah insy sy beli. Sy berada di area Kangar, Perlis. Juga sesiapa boleh bekal benih Talapia Merah dengan harga murah insy Saya beli. Hubungi sy HP: 012-596 5919 (EN. ZUL)

  16. Khairil says:

    Saya ada keli matang ready stock..
    lokasi kolam kanvas @ Selayang
    harga boleh runding.. makan pallet 100%. urgent…
    anuar 018-2051578
    khairil 012-3156223

  17. JIMAN says:

    saya ingin membeli kolah untuk penternak ikan keli ada sesiapa yang boley rakeman kan kat mana nak dapat kolah untuk ternak ikan keli??

    sila hubungi saya..
    +60176144993
    en.JIMAN.

  18. BALA says:

    SAYA INGIN BELI BENIH IKAN KELI, SAYA INGIN TAHU HARGANYA……KALAU ADA CONTACT
    =0146400562……URGENT

  19. SHIDA says:

    ASSALAMUALAIKUM. SAYA PENTERNAK KELI DI SERI MANJUNG PERAK. IKAN KELI MATANG SEKILO RM 4-5.
    INSYAALLAH 100% HALAL.
    PENGHANTARAN KE RUMAH DISEDIAKAN.
    BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA.
    0172814821

  20. Taufiq says:

    sy nak jual keli kanvas yg sy ternak..
    RM3.20 sekilo..ley dtg tgk tempat di Tronoh.. kalo nak byk lagi ada satu lagi kolam member kat parit.. 0175499730

    • jai says:

      saya ada kawan di pasar borong selayang yg ingin memerlukan ikan keli matang iaitu 5-6 sekilo,dan mahu kan harga rm3.60 sekilo…. dan memerlukan ikan setiap hari sebyk 500kg atau 6ookg setiap hari,ada berminat sila hubungi saya di no 0172070491..jai selayang

  21. zam says:

    JUAL KELI MATANG SAIZ 7,6,5,4,3 EKOR/KG HARGA BORONG RM2.5-3.50 INDUK KELI SAIZ SEIKOR 1800G-5KG RM8-16 BENIH KELI SAIZ PUKAL 1KG RM25 CALL NO 019-5511848 KEDAH MARI.

    • khairul says:

      saya khairul mencari pembeli ikan keli matan dgn saiz 5-6 ekor sekilo harga rm2,70 min oder 1hari 1tan , tuan ajak member yang boleh bantu tuan untk capai kuantiti tu, tapi kos kos penhantar tu termasuk sekali berminat sila call saya khairul 0132674520 atau email saya

  22. khairul says:

    saya khairul nak beli anak benih ikan keli
    3 inci rm 0.08
    4 inci rm0.10
    siap dgn kos penhantar , min ambil 6 ribu ekor

    dibahawah 6 ribu 3 inci rm0.10
    4 inci rm0.12
    siap kos transport
    berminat sila call saya 0132674520 atau email saya khairulnafis@ymail.com

  23. kahar says:

    Askum…saya nak beli induk keli betina dlm 30 ekor dan jantan 20 ekor.Jika ada sesiapa nak jual tlg cnct saya 0138800939…utk makluman saya nak di hantar ke kota kinabalu(sabah)..

  24. edge says:

    saper2 nk ikan keli call me 0139796467….

  25. sesiapa yg ingin membeli ikan keli organik antara produknya KELI PERKASAM,KELI PEKASIN,KELI SARDIN,KELI NURGET,KELI BAKAR,KELI FROZEN DLL.boleh hubungi saya

  26. mohd says:

    sapa boleh supply anak ikan keli 1inci harga 2sen seekor min order 20,000 ekor sebulan. tel saya di Rembau. 0173442343.

    siapa nak beli tanah 2 ekar tepi laut di bagan nakhoda omar sabak bernam. sesuai untuk burung walit. RM80k.

  27. nong says:

    sesiapa yg boleh bagi saya cara nak mulakan perniagan ikan air tawar….saya betul2 berharap anda boleh bantu saya…

  28. lay says:

    saya mencari anak ikan keli 3 inci – rm0.07 dalam >5 ribu ekor. untuk makluman saya berada di kuching sarawak. no tel:0193333710

  29. anuar says:

    Salam,saya ade ikan keli bersaiz 5,6,7 ekor sekilo utk dijual. Stok ade lebih kurang 20.000 ekor. Sesiapa berminat boleh hubungi saya 0199113800.

  30. rizua says:

    saya ingin mendapatkan bekalan makanan pallet
    ikan keli nak tahu harga sekilo atau 20k/bag berapa harga

  31. en.amin says:

    Syarikat saya pengeluar benih ikan air tawar.
    harga paling rendah kualiti tinggi.penghantaran percuma. tel 0133399225. Pasti puas hati.

  32. azlan says:

    saya perlukan ikan keli matang dalam kuantiti yang besar..siap hantar ke ladang saya di johor..saiz 5,6 dan 7 kuantiti seminggu 10 tan berminat boleh hubungi saya 0127947873 harga dalam rm3 per kilo

  33. mohd jeffery bin mohd sharif says:

    sy mempunyai 5 buah kolam berukuran 10 x 20 kaki…
    boleh sesiapa bantu saya…setiap1 kolam berapakah jumlah anak ikan keli yg saya boleh masukkan …

  34. along says:

    salam…saya ada benih keli,baung,tilapia,sepat,puyu,patin…untuk maklumat hubungi 0196386756.

  35. keli oh keli says:

    jom singgah blog keli oh keli…kamu ada sebut ttg ikan keli…sbb tu saya singgah ke sini…salam ukhwah!

  36. kamal says:

    salam…. saya perlu ikan keli rm3/kg…. perlu kuantiti yang banyak… berapa tan pun saya nak…. 017-5365574

  37. haiezack says:

    saya ada benih ikan puyu siam, keli, patin, dan lee koh. berminat sila hubungi saya di talian 0193225523 haiezack. lokasi hatceri di tampin negeri sembilan. saya juga membekal benih udang galah dalam kuantiti yang besar.

    • areza says:

      salam..saya nk beli anak ikan keli dlm 200 ekor jer….berapa cen ?tp kat gemencheh negeri sembilan…sapa boleh tolong jawabkan jwab lah…sbb sy hantar sms kat no2 ni semua x balas….ada yg x guna no hp pun ada…klu boleh balas lah cepat2….penat tunggu lama2 ni …

  38. Mr.Yong says:

    Kami pengeluar benih ikan air tawar dalam kuantiti yang besar. Sesiapa berminat boleh menghubungi saya 012-4423437. Jika tuan/ puan berminat dan ambil dalam kuantiti yang besar harga boleh dibincang lagi.
    Patin = 1” RM 0.05 / 1½” RM 0.06 / 2”RM 0.07 / 2½” RM 0.08 / 3” RM 0.085
    keli = 1” RM 0.015 / 2” RM 0.03 / 3” RM0.075
    Tilapia merah = 1” RM 0.05 / 1½” RM 0.06 / 2” 0.07 / 2½” RM 0.08 / 3” 0.09

    Pembayaran : cash / cek
    Penghantaran : Tiada
    Tempahan : call untuk tempahan

  39. jai says:

    kawan saya memerlukan ikan keli di pasar borong selayang yg memermerlukan ikan sebyk 500kg atau 600kg setiap hari dgn harga rm3.60 sekilo sekali dgn penghantaran ikan tersebut,sekiranya ada di pihak tuan yg berminat sila hubungi saya di no 0172070491 – jai…. atau emil saya .. blackjai55@yahoo.com atau facebook saya di email yg sama.. sekian, (memerlukan ikan keli dgn segera)

  40. Cairil says:

    Saya perlukan bekalan benih keli. Telefon untuk membuat offer tuan-tuan. 012 5774454. Saya di Teluk Intan Perak.

  41. edy says:

    saya perlukan bekalan ikan keli 150kg seminggu.makan pallet sahaja.haraf hubungi saya di no 0192965089 edy.harga rm4 siap hantar ke lokasi batu caves.selayang.

  42. Din says:

    Boleh saya tahu ada sesape nak beli ikan keli area negeri sembilan?Saya tengah cari pasaran.tq

  43. firdaus says:

    sy mencari benih ikan keli area sabah..hrga yg berpatutan sila kol saya or sms 0192749069

  44. saya menerima tempahan utk benih puyu siam,keli akan dtg sepat siam…
    segala urusan boleh menghubungi ditalian

    ~ 017 3687614 :afiq ~
    ataw layari my blogspot : http://afiqsyahamah12.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html
    ~harga boleh runding ~

  45. ram says:

    sy perlukan benih haruan dalam 1000ekor
    call sy 019-3285644
    area selayang, selangor

  46. hanim says:

    sy nk tutup dan jual kanvas keli 3set + motor air (2) + tong penapis saya (2) + rangka kayu yg telah siap dibina + ikan keli berusia 4bulan (1000 ekor), kanvas berukuran 10’x4’x4′ RM3,000.00 .. SEGERA.. sy berada di area Temerloh.. sila email sy di zul_hanim83@yahoo.com.my

  47. Damiri says:

    Saya ada jual ikan keli..harga boleh dirunding.
    Ada sebanyak 20kg..

  48. salman salim says:

    saya berasal dari perlis.ingin beli benih ikan keli.hubungi saya 019-6663667

    • acim says:

      Assalamualaikum
      Sy pembekal benih keli di perak. Sesiapa yg berminat blh hubungi sy acim 0123608790. harga sgt berpatutan.

      1.5 – 2 inci = 4sen
      2 – 2.5 inci = 6.5sen
      3 – 4 inci = 8.5sen

      Harga tidak termasuk kos penghantaran.

  49. jamil says:

    mencari pembekal benih keli di kedah.. call sy jamil 0134754768..

  50. najib says:

    ikan keli 5-7/kg
    rm3.50/kg
    stok 2tan
    lokasi : lahat baru,perak
    amirul : 014-7454322
    zirch102@yahoo.com.my

  51. munir says:

    sesiapa yang ikan membeli ikan haruan,benih atau matang sila hubungi 0139619937-munir
    perak

  52. hilda guyam says:

    saya dari miri sarawak.. nak beli anak ikan keli dan ikan patin.. ada tak sapa sapa yg tahu ada supply yg berada d miri

  53. zul says:

    saya ada stok keli sapa nak hubungi amik sendiri laf no transport provided.harga confrim murah di ijok selangor sila hubungi saya 0172606773

  54. noor azli says:

    pembekal benih keli dari sepang,selangor. 0196386756

  55. ecel says:

    kursus pernternakan ikan keli di sabah ada tak??
    thank you

  56. apit says:

    salam…sy ada kolam kanvas nk juai..10 kolam…sapa2 nk boleh call saya…0108057674

  57. noor azli says:

    menjual benih ikan keli pelbagai saiz. hubungi noor azli 0196386756.(pembekal diperlukan) sepang selangor.

  58. mad says:

    salam,nak tanya ada tak pembekal nama kin sing di perak?

  59. mad says:

    saya nk cari ikan keli 5 inci sebanyak 100,000. ekor. kalau ada hubungi saya 0169808021

    • aziznasir says:

      salam… sesiapa nak beli benih keli saiz 4-5 inci seekor, tetapi dalam kuantiti yang sedikit lah, pengeluaran dan 10k /2 minggu. rm0.20 seekor… boleh hubungi saya : Aziz- 0175837297 pengangkutan sendiri, ternak kolam tanah. (malim nawar, perak)

  60. sabarudin bin ismail says:

    Welldone…I m follow

  61. aziznasir says:

    membekal benih keli di perak.
    1′ = rm 0.03
    2′ = rm 0.05
    3′ = rm 0.07
    lokasi : kampar,perak.
    minimum order 20K. penghantaran percuma bagi area kurang dari 50Km.
    berminat hubungi : Aziz : 017-5837297

  62. ZAWAHIR RADZI says:

    sapa ada anak benih keli n patin utk dijual hubungi saya segera! kawasan kedah col bob 0125311007

  63. SAUFI says:

    saya cari pembekal anak haruan…dan khidmat nasihat bela anak haruan…hubungi saya saufi (014-2696990) email saufi_75@yahoo.com.my

  64. nasri says:

    Salam, boleh bagi tahu saya berapa harga mesin yang buat pellet.

  65. siti says:

    saya mencari pembekal ikan keli dan ikan haruan di perlis atau kedah….hubungi saya 0139693979 (siti)…
    email: s.rohaya_a@yahoo.com

  66. bob selayang says:

    saya shaiful selayang baru perlu ikan keli 500 kilo matang 5,6 ekor sekilo.harga rm 3.40 siap hantar..013-3580689

  67. budi says:

    Saya ade jual anak ikan keli harga murah…sila call saya (0163276401)budi

  68. Calvinlks says:

    Saya Dari pahang Kuantan,Ada siapa2 minat beli ikan benih,boleh call saya atau email.0169214263/0146681368.email:Calvin.lks@hotmail.my.(kita Ada ikan benih keli,tilapia dan patin) lebih murah dari pasaran…

  69. noor azli says:

    membekal benih ikan keli d sepang selangor. 0196386756 noor azli

  70. jason says:

    hello, saya jason, ..saya ada benih ikan keli saiz 1, 2 dan 3 inci…dan benih tilapia saiz satu inci…pembeli ikan keli di sekitar Sabah boleh order ikan dengan saya…016-587-1838

  71. mary tan says:

    sya nak blajar bela ikan keli, puyu. Ble call 0178634152

  72. edy says:

    sy de 1.1/2 tan ikan keli.. 5-6 pkg 0122522578

  73. adi says:

    saya ada benih keli 1,2,3inci..area bintulu sarawak..0128089684 adi..

  74. adi says:

    saya ada benih keli bermacam saiz.area bintulu sarawak.0128089684.

  75. sye nak cari pembeli ian keli,dan ptin sangkar..,blh sye thu brpa hrga 1 kg ikan

  76. sye tgh mencari pembeli ikan keli..,agak2 1 kg brpa yak

  77. mazlan bin ab razak says:

    Kpd sape2 yg d nk jual ank ikan keli sekitar johor bharu sy ingin membeli nya contet ni no 014-2199040 taw gmail je

  78. azman says:

    saya ada ikan arowana emas 2 pair utk dijual ikan ada dikolam bukit merah usia 4-5 tahun induk, gunung semanggol, perak. Berminat sila hubungi saya. azman h/p 019 3351295 atau 019 2919735

  79. mei says:

    sapa ada jual ank benih keli arae jerantut pahang,..
    harga mcm mana..
    helmei 019-3158913

  80. anasmj says:

    pembekal benih ikan keli dan talapia kawasan sg.petani kedah

    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07
    4inci rm 0.10
    tel 0195562744

  81. anasmj says:

    pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah…pmhantaran disedia kn..0195562744
    1inci rm 0.04
    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07 :-> :->

    • khairul anasmj says:

      pembekal benih ikan air tawar….
      mana lesen keli emas jaya interpise
      keli
      saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
      saiz 2inci rm 0.06
      saiz 2.5inci rm0.08
      saiz 3inci rm0.09

      talapia ikan laris macam pisang goreng panas
      saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

      puyu
      saiz 2inci rm0.20

      cll skrg atau sms tel:01114492240

  82. pembekal benih ikan keli dan talapia kwsn sg petani kedah
    pnhntrn di sedia kn
    tel:0195562744

    pallet ikan keli dan talapia turut ada

    2inci rm 0.06
    3inci rm 0.07
    4inci rm 0.09

    • khairul anasmj says:

      pembekal benih ikan air tawar….
      mana lesen keli emas jaya interpise
      keli
      saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
      saiz 2inci rm 0.06
      saiz 2.5inci rm0.08
      saiz 3inci rm0.09

      talapia ikan laris macam pisang goreng panas
      saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

      puyu
      saiz 2inci rm0.20

      cll skrg atau sms tel:01114492240

  83. Surdev agronomi farm says:

    Kat mana nak gi kursus bele ikan air tawar

  84. Surdev agro farm says:

    Area kat Ipoh

  85. yus says:

    benih ikan ketutu
    saiz 4′-8′ rm4
    YUS 0175297805

  86. cikgu medi says:

    saya nak beli ikan keli bersaiz 4kg keatas…. kuantiti 2 tan… sila hubungi saya 013-9169277 …. lokasi kuala berang terengganu

  87. kamil says:

    saya ade menjual ikan keli saiz besar 1kg-RM6.00. sesiapa yg berminat sila emel saya di kaer_9053@yahoo.com.

  88. hamid says:

    Kami membekal semua jenis anak benih ikan air tawar,ubat ikan dan ubat rawatan untuk kolam .ubat tempatan dan import.khidmat nasihat turut disediakan.harga serendah mungkin.kami juga menerima ikan dewasa yang boleh dijual dan menerima tempahan untuk besiang bersih.berminat hubungi kami :-) bakri 0123858531

  89. kell says:

    sy berminat membeli ikan keli area perak… 1 tan keatas setiap minggu… hubungi kell 012-2385640.

  90. annuar says:

    saya ada ikan keli yg matang sesape yg mahu membeli d kawasan kangar perlis boleh hunungi 019-3236474 (Annuar)

    • keli says:

      pembekal benih ikan air tawar….
      mana lesen keli emas jaya interpise
      keli
      saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
      saiz 2inci rm 0.06
      saiz 2.5inci rm0.08
      saiz 3inci rm0.09

      talapia ikan laris macam pisang goreng panas
      saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

      puyu
      saiz 2inci rm0.20

      cll skrg atau sms tel:01114492240

  91. Bala says:

    Saya perlukan anak ikan haruan, tilapia, keli dan tilapia merah. Area Hulu Selangor (UY) pada harga yang hebat.
    Sila hubungi 012 – 280 9731

  92. nazif says:

    saya baru nk mula menternak ikan keli..ada x pembekal anak keli di area yg terdekat Changlun…tolong sms or call saya 019-6664667

  93. keli emas jaya interprise says:

    keli emas jaya interprise on September 19, 2013 at 1:25 pm said:
    Komen anda sedang ditapis.
    pembekal benih ikan keli talapia daerah sungai petani kedah…
    mana lesen pembekal keli emas jaya interprise…

    ikan keli
    saiz 1inci rm0.03
    saiz 2inci rm0.06 tempah sekarang…….ikan larisss…..macam pisang goreng panas
    saiz 2.5 rm 0.07
    saiz 3inci rm0.08

    talapia rm0.20 saiz tak tentu….datang tegok sendiri……banyak ambik lgi murah….

    boleh hubungi 01114492240

  94. khairul anasmj says:

    pembekal benih ikan air tawar….
    mana lesen keli emas jaya interpise
    keli
    saiz 1inci rm 0.03 kecuali 30ribu beatas sahaja
    saiz 2inci rm 0.06
    saiz 2.5inci rm0.08
    saiz 3inci rm0.09

    talapia ikan laris macam pisang goreng panas
    saiz 2inci rm0.20 cepat oder sekarang

    puyu
    saiz 2inci rm0.20

    cll skrg atau sms tel:01114492240

  95. keli says:

    pembekal benih keli

    1inci 0.03sen
    2inci 0.06sen
    2.5inci 0.08sen
    3inci 0.09sen

    kedah….

    0195562744
    harga baru

  96. khairul anasmj says:

    sy ada keli matang kawasan sungai petani kedah
    1kg rm5.00

    cll sy 0195562744

  97. khairul anasmj says:

    keli matang rm4 per/kg 1tan 3tan bleh perolehi…brminat cll atau sms tel:01114492240

    ikan makan pallet 100% boleh dtg tgk…

  98. Man says:

    Saya menjual benih ikan keli. Saiz 2″ 0.045
    Penghantaran secara percuma di sekitar selangor dan wilayah.

    Utk tempahan 0163319840

    • Amirudin says:

      Saya ada 2 bag starter pellet ikan keli untuk di jual dengan harga RM50 sahaja untuk kedua-duanya dan 3 biji tangki air capacity 100 litre setiap satu juga dengan harga RM100 untuk kesemuanya.

      Kalau berminat call saya 0196003146..saya berada di Subang Jaya.

  99. Rahman says:

    Saya menjual ikan keli,Tilapia & Patin..Makan pelet 100%..Dijamin halal dan Suci

    Lawati blog kami untuk info selanjutnya http://onnagriculturefarm.blogspot.com/

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s